41 kere maşallah![]()
Süper olmuş maşallah.
muhtesem![]()
toplanmadan önceki hali bile çok düzgün görünüyor.şuanki hali muhteşem maşallah
renk harika MAŞALLAH ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN
powered by İMAN GÜCÜ
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim begenmenize sevindim. Maalesef elimde baska resim ve detay yok zaten sadece kaporta ve boya islerini hallettik. En agir islemler onlar oldugundan once kasayi halledip daha sonra detaylarla ugrasmak istedim. Resimlerde goruldugu gibi nikelajlarin cogu eskimis durumda onlari teker teker alip tamamliycam. Ic kisimda ise yapilcak pek bisey yok aslinda kemik direksiyon alip; bi kac eksigi gidermek lazim. Araba 1975 senesinden yani 1 yasindan beri dedem de idi o yuzden kondisyonu hic bozulmadi. Onceki renkte guzeldi ama ama bu biraz daha iyi oldu bence...
Masallah gercekten imrenerek baktigim araclar 115 ler alip ugrasmayi en cok istedigim araba maliyet kismini merak ettim aklimda bu tarz bi sey var pm atarsan sananzahmet super olur
C R M performance
Maşallah çok güzel duruyo bence lastiklere beyaz yanak taksanız daha hoş durabilir.Güle güle kullanın.
Çok güzel bir araç içinin fotolari varsa keyfle bakarız gözümüz gönlümüz açılır
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Allah be.. Maşallah.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)