elıne saglık hakan efsane ıs cıkarmıssın![]()
Parcalar kurudu ve motora takildi
Bu logo kimin acabasemtimize hayirli olsun.
Çırağım
![]()
74 model sehpa...
Merhaba,konunuzu zevkle okuyorum.Benimde 80 model cb650c Honda marka motosikletim var.
Size sormak istediğim depo içi temizlik ve paslanmaya karşı izolasyon için türkiyeden temin edebileceğim bir ürün varmı?Caswell marka epoxy gas tank sealer diye bir ürün buldum ama Türkiye ye kargolanmıyor,siz ne tavsiye edersiniz?
Oncelikle cok saolun tesekkurler, ayrica cok guzel bir motorsikletiniz var gule gule kullaninbu konu hakkinda bende cok dusundum ama birturlu onyargimi yikamadim. Her zaman o benzini iceriye uygulanan malzemeyi cozebilecegi geldi ve bu yuzden hic birsey uygulamama karari aldim
fakat temizlik icin soylebirsry yapicam. Depo oci temizlemek icin genelde sirkeyi tavsiye ediyorlar. Millet bunu baya baya tartismis. Bende en azindan pisikolojik olarak depo icindeki paslari yada kalintilari su yada tinerle temizlemektense sirke koyup bir kac gun bekletmeyi planliyorum. Sonuclari burdan paylasiyor olurum kesinlikle.
74 model sehpa...
Fotoğrafları çeken Ares'in eline sağlık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kuşkusuz süper olucak.elinze kuvvet
Beyler kararsiz kaldim. 70% eski orjinali kullanim diyorum. 30% olarakta dusuk Olani![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)