Herkese merhaba.
Uzun zamandır forumun restorasyon bölümünü takip ediyordum en sonunda öğrenci işi de olsa yaptıklarımı paylaşmak, tavsiyelerinizden faydalanmak istedim.
Arabam 1973 model Ford Taunus Coupe Mk1
Aracı lisedeyken tesadüf eseri Karşıyaka'da gördüm. O ilk görüşüm tabiri caizse vurulma anımdı.
İlk gördüğümde çektiğim fotoğraf
Kavuşma anım ise üniversiteye geçişimle güç bela da olsa gerçekleşti. (Babam sağolsun.) Aldıktan sonra üniversitemin olduğu Urfa'ya da çok şükür tık demeden götürdük.
Araç epeyce bi yatmasına rağmen görünen kaporta bana göre gayet iyi durumdaydı. Baya bi temizlikten sonra ilk zamanlar İzmir'de çektiğim fotoğrafları paylaşayım.
Arabamda aldığımda hiç arma-yazı yoktu. Taunus yazısını bornova sanayide hurdacıdan şans eseri buldum. Üstündeki boyayı çıkartıp taktım.
![]()
Karbüratör ve genel bi bakımla motorda gayet iyi hale geldi. Fakat her yağmur yağdığında arabayı yıkattığımda taban su içinde kalıyodu, sebebi ise ızgaralardan giren zamanla orayı çürüten yapraklar.
Çürüyen yer baya bi delik halini almış tahliye yerine tüm su arabanın içine dolup tabanı seneler içinde mahvetmişti. Farkettiğimde araca kendimce yalıtım yapmaya karar verdim. Bazı şeyleri usulüne uygun olmadan halletmeye çalıştım. Umarım mezun olup restorasyon yapacak ekonomiye sahip olana kadar arabanın çürümesi en yavaş şekilde ilerler.
İnternetten araştırmalar yapıp malzemeleri sipariş ettim. Kapının önünde 2 hafta diye planladığım iş aynı zamanda okula da giderek 1 ay falan sürdü.
Yalıtım malzemeleri 210 lira tuttu.
350 civarı da yaparken kullandığım aletlere antipasa mastiklere falan gitti.
Yaptığım dönem kışın başına denk geldiği için soğuk beni epey zorladı. Arabanın dışında çalışmak kolay olmadığı için su alan yerle taban işinden sonra uğraştım.
Koltukları ve taban halısını sökünce vaziyet içler acısıydı.
Tabandaki pası çürüğü sökmek için spatulayla fırçayla işe giriştim, ilk önce fabrika çıkışı sandığım ses yalıtım malzemelerini kazıdım. Daha sonra Cif ve wd40 yardımıyla pasları sökmeye çalıştım.
Sağ taraf biraz elden geçmiş hali, sol taraf ise daha hiç dokunulmamışken
![]()