bu tarafı da ihmal etmeyelim, motorumuzu alttan sokmanın daha mantıklı olduğuna karar verdik ve o şekilde soktuk:
her şey yerini buldu, takıldı, olmayan hortumlar ve de sert hatlar sıfırdan yapıldı, geldik tesisata... distribütörü iptal edip stand alone a geçtik, kırmızı bobin, yeni tip enjektörler vs nin hakkını vermek lazımdı:
yıllar sonra bu görüntüye ulaşmak çok keyif verdi bize:
yeni intercoolerlar:
![]()
Bana intercooler ların yeri çok riskli geldi. Orj ebat mı tampondan bayağı aşağı dağru sarkmış alt yere sürtme ihtimalinde zarar görme riski fazla. Bir koruması vs var mı?
www.vava.cars
sesini ne zaman duyarız canavarın
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Abi senin elini attığın herşey bambaşka, bombastik bişeye dönüşüyor. Bence bu hobiye artık bi kaç kat daha çıksan mı sanki???
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
Elinize saglik
lambda sensörü gözüme battı , montaj yeri mi ? açısı mı?
bişey var ama tam adını koyamıyorum
bu arada tek hat üzerinden mi okunacak veriler?
(edit : hemen öncesinde iki yolun birleşme noktası varmış , farketmemişim , orada zaten sağ-sol gelen gazlar karışır , dolayısı ile tek hat okuma değil karışım okuma olur bu durumda , yanlış değilim değil mi?)
Konu 8.000rpm tarafından (13-10-2022 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.
Tesla Model Y Sr
abi öyle deme, forumu canlandıralım dedim biraz ama senden de performans bekliyoruz, eski hızına yaklaşıp haftada 3 ürün videosu bekliyorum
tespitler çok doğru arabanın egsoz sistemi çift gittiği için ancak kendine yer bulabiliyor, orj. sistemde daha küçük ve ince lambda sensörleri vardı ama bizim 4.9 LSU lar sığmıyor, X-pipe a takınca devamlı sensör patlatıyoruz kendi aracımdan biliyorum, zaten sadece ayar için lazım o sensör bize, o sebeple yeri biraz kelebek konmuş gibi oldu![]()
daha önce yazmamıştım diğer teknik detaylara akan ağız suyumu silerken
yaa şu quattroporte jantları acayip yakışmış
maaşallah
Tesla Model Y Sr
Ellerinize sağlık güle güle kullanın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)