malun sıte ılan no
200237390 kendı aracım borusan bakımlı
Printable View
Mutlak xenon farli arıyorum.
Evet, kafadan hasarlı imiş o yüzden ilgilenmiyorum.bekleyecez el mecbur.
Connecting site...
bilen varmı
Nedı boş hocam bılmedıgımden soruyrm neye bakmalıyız cooperde
cam tavan yok
hız sabitleyici yok
tam deri koltuk yok
koltuk ısıtma yok(büyük ihtimalle)
Harman Kardon yok(çok da gerekli değil zaten)
PDC(park sensörü) sonradan takılmış orjinal değil
bagajda nedense pandizotta yok
Farlar orijinal xenon değil
ve anlayamadığım bi şekilde tavan döşemesi siyah neden böyle bir şey yapılmış bilemiyorum
Bna cooper önerırmısın 35 e kadar
Ilanlarda yok zateb bir arkadasim satabilirim diyordu hala satar mi sormak lazim tabi,hk isitma ekstralari olan bir arac
aracın fotosu vs varsa pm atabılırmısın
2005 model oncesı mini almak pişmanlıktır :D
temizini bulmadığın sürece isterse 2013 model olsun yine delirtir insanı nice 2002-2004 ler var 2007-2010 dan temiz
Araca nasil bakildigi onemli,neler yapildigi onemli yoksa 2004 ve 2006 arasi fark olmaz pek...2006 daha cok uzebilir
Bu konuyla ilgili bana bi mesaj geldi. Arkadaşa gerekli açıklamayı yaptım ama arkadaş anlamamış aksine aracımı burada etiket etmiş. aracı kilometresi kaydı vs. ilgili tekrar buradan yazıyorum. Aracı almadan önce sigortacı kuzenime bilgilerini verdim araca baktı zaten bu işlerden az biraz anlayan varsa sigortacı insanın hangi bilgilere ulaşacağını bilir.Aracın herhangi bi hasarı cıkmadığını söyledi. Sigortacıdan sonra aracı özel bi servise götürdüm beynini bilgisayara bağladılar yine bi hata vermedi ve kilometresinde de hiç bi hata olmadığını orda da gördük. Arayan arkadaşa soruyorum nerden biliyorsun kaydı olduğunu diyorum söyle ben de bilim yok biz biliriz vs. Aracın sadece kaputu değişti ki kazanın fotografı da var aracın kaputtaki farlar dahi orjinal. Bütün r53 getirin yanına koyun %90 bozar içi dışı.Tek bi hatası kaput o da ufak bi kaza. Ben bu aracı bilen adamlarla daha önce defalarca r53 binmiş insanlarla gidip aldım. Götürdüğüm servis de ki usta da cooper ustasıydı..Bu arada bizim ülkede insanlar bi garip uçak mi alıyorsun sanki 80 yere soruyorsun beğendiysen arabayı gel göster servise al. Ya da burada usta çok heralde al birini gel..