2005 boyasız ve hatasız ise gerçekten mantıklı, km'de orjinal olmak şartı ile. Diğer araçlardan makyajlı olduğu için çok üstün.
Printable View
2005 boyasız ve hatasız ise gerçekten mantıklı, km'de orjinal olmak şartı ile. Diğer araçlardan makyajlı olduğu için çok üstün.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5734767/detay/
Araç bana aittir.forumdan arkadaşlara fiyatta bişeyler yaparım.
bi S'te ben sorucaktım ama yayından kalkmış :(
30 liraya S alanlar karvanındanım bende, sonra bi 30 da masraf ederek her mini bir mini parası yer tezini de destekledim. Mininin nazik ve bakım isteyen bi araç olduğunu unutmayalım. Alırken 3 liranın hesabına çok düşenler aldıktan sonra diğerlerinin neden piyasayadan (kime göreyse?? ) fazla istediğini anlar.
2005 mavi olan alper kankamın eski arabası olması lazım bşeyi yoktu diye biliyorum
arkadslar 2002-2003 normal mınıler alınırmı 22-25bın tl cıvarına ?
aldıktan 6 ay sonra satmak ıstesek hemen satılırmı 2.el pıyasası nasıldır?
2005 olan Kağıthane'de duruyo ara sıra görüyorum Crm bakımlı Suat Abi'den bilgi alınabilir
Mesut Alperin araba degil bu
mini 2. elde satar hareketlidir ama 2. elde çok fazla araç olduğu için handikaplıdırda, o kadar çok araç olunca insan şaşırıyo ilana çıktıktan 1 gün sonra üstüne 10 araç daha geliyo :D
22 ye alıcağınız aracı 6 ay sonra 22 ye satarsınız ama mesela 6 ay içinde ne harcatıcağıdır
arkadaşlar yeri değil belki ama bi soru sormak istiyorum jcw cooper lar kaç yılında üretilmeye başladı ?
güncel 2000 yıllardan bahsediyorsak R50 kasada 2003 den beri var Türkiye'ye2004 te girdi sanırım JCW modeli
minici olmak isteyen bir arkadaşım ama öncesinde iyice bilgilenmek istiyorum
cooper ile cooper S arasında ne fark var ? aracım günlük kullanıma uygun bir araç istiyorum çok yüklemicem hava filtre egzoz yeterli görüyorum belki ileriye doğru chip düşünüyorum düz cooper olsa bile S görünüm ve manuel bir araç istiyorum ne önerirsiniz bana nelere dikkat etmem gerekli ?
yok mu bilgi verip beni aydınlata bilecek bir arkadaş ?
cooper 120 hp , cooperS 163hp sc. makyajıda farklı 2002 2005
duz cooper'da filtre falan bi guc alınmaz. atmosferiktir..
S'ler k03 turboludur r56'da.. R53'ler sc'dir.
Günlük kullanıma ikiside uygun ama ne olursa olsun ben r56 S tavsiye ederim.
r53'ün zırıltısıda bir başkadır :)
bakımı yapılmamış,,,, ilgilenilmemiş mini alınmaz seceresi belli olmayan minilerden uzak durun,,, geçmişini bilmediginiz kaçamak cevaplı mini sahiplerinden uzak durun,,,, boya olsun dert degil,,, boya takıntısı yapmayın boyasız s2000 sahıplerının korkudan yola çıkamadıklarına şahidiz,,, yalan degil ben de mını cooperıma 7000 tl harcadım suan kaba hesap yapıyorum hemde yakıt yemek emek uykulu uykusuz gecelerden bahsetmıyorum bile siz siz olun mini alırken paradan kaçmayın 3e 5e bakmayın ben çok şükür yaptıgım masraftan memnunum çünkü 45bin tl fiyat aralıgına mininn dışında mini cooper r53 gibi bir araba yok. typr ı falan katmıyorum kıyaslamaya.....
arkadaşlar hangi yıl hangi kasa kodu oluyor ? bir de s değil ama normal cooperlar nasıl ? gücü dışında yol tutuş/fren gibi farklar var mı ?
edit... mesela 2002-2004 arası cooperların fiytaları uygun gibi 26-30 arası değişiyor donanımlarına göre.
35000e mini gp var ilanlarda ilgilenen varsa bakabilir
Mınıcı arkadaslardan ogrendıgım kadarıyla r53 ler r56 lara oranla yakıt tuketımı daha fazla
r53 (2002-2006) r56 (2006 - ...)
normal cooper fıyat oalrak neredeyse s ıle aynı yakıt tuketımıde aynı ozaman ne gerek var duz coopera..zaten yol tutus olarak fark edıyor.. cooper s ıle duz arasında spor suspansyn farkı var..frenlerı hakkında bı bılgım yok muhtemelen aynıdır.. zaten bence yetersız.
bencede düz cooper almanın hiçbir mantığı yok, benim hatunada da o yüzden S aldık ve iyiki aldık diyoruz. S aldıktan sonra diğer cooperlar çok yalın duruyor herşeyi ile.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08511432/detay
Arkadaşlar bu araçla ilgili fikirlerinizi alabilirmiyim? niyetlendik bi servise baktırıcaz.bilen varya bizide biraz bilgilendirse şahane olur.
Vadedilen dogru ise km iyi kaza boya durumunada baktirin alin derim arac hakkinda bilgim yok iyice gostermenizi tavsiye ederim
aracı hergün görüyorum kuyumcukentte sahibi ile konuştum tam hatırlamıyorum ama suan masrafı yok ve km orjınal yeni araç aldığı için satıyor alınabilir bence ben sadece direksiyon yüzünden almadım
aracı inceledim.istanbul oto mu ne vardı bmw servisi full expertiz yaptırdım. tavan bagaj kapagı hariç boyalı fakat iyi boyamışlar. direksiyon pompası ve motor takozları değişecek.sadece bunlar 2.000tl :) anlamadığım şey yolcu airbag kapagı ve hız göstergesinin etrafındaki cerceceler nasıl olduysa japonla yapıştırılmış.midemi bulandırdı.bigisayara bağladıımızda en ufak bi hata yok.kapagı azıcık araladıgımda yolcu aırbagı arkadan el sallıyo bana :) içime sinmedi açıkması ucuz etin yahnisi bukadar olur :)
Bu halini gösterince sahibi en son kaça düştü?
29 bınden asagı bırakmıyor. Torpidodaki o tuhaflıklar olmasaydı alıcaktım. Kısmet degılmıs.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14379544/detay
Taniyan bilen ??
arac ben bundan 2 sene once almaya nıyetlendıgımdede km aynıydı.. ozaman dızı cekımlerı yapan bırındeydı ve kendısı ankaradan almıs aracı supercharger degıstırmıstı.uzerınden benım gordugum 2 3 el degıstırdı.kazası falan yok demıstı..tek bıldıgım o km dogru degıldır bırde supercharger degıstıgı..
2010 yılında 2000 kusür lira hasarı görünüyor onun dışında hasar kaydı yok.Bel altı boyalı,boya takıntım yokta km işi hoş değil.Bakmak lazim.Teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9151064/detay/
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Cok duzgun bir araba, R56 dusunuyorsanız tavsiye ederim. Sahibi cok titiz bir arkadasimiz, kısmet olurda aracı gormeye gidersen zaten detaylardan anlarsın
Bugün kısmet olursa gidip bakacağım araca.
tramer kayıtlarında 2011/4 ayında 370 tl cam kırılma hasarı var,başkada bişi yok.