İyi gelmiş iyi :)
Printable View
Haydeee hahaha :)
Çok iyi ya cegrek altin gibi araba :)) uzun sure neden binmiyor kimse onu anlayamadim gitti bi
Connecting site...
bilgisi olan var mı ?
Düzgün duruyor, km orjinalse gayet mantıklı aslında.
mini kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum 30 cıvarında bır arac dusunuyorum ve 2002-2003 cooper s bakınıyorum ve 100 bin km altında yok bu araçlar nasıldır nelere dikkat etmek gerekir yakıt onemlı degıl arıza cıkartırmı gerekirse cabuk satılır mı yardımcı olacak arkadaşlara tesekkur ederım
Ariza her turlu cikartir. Mantikli bir arac-fiyat ikilisi tutturulursa kolay da satilir.
Aylik ayirabileceginiz belli bir butceniz olmali veya kenarda paraniz, sadece benzin koyup binmek icin tehlikelidir 2002-2003 modeller.
Basima daha once geldi oradan biliyorum :D Simdi 2005 var rahatim
Selamlar herkese, bir de buna bakabilir miyiz?
Connecting site...
Merhabalar arkadaşlar bu 2 mini cooper s arasında kaldım araçlar hakkında bilginiz varsa paylaşmanızı isterim şimdiden allah razı olsun..
Connecting site...
Connecting site...
Ae plakali arac jcw body olan daha önceki sayfalarda var yorumlar ama gene yazayim...
Miniauto ile gorustum, 1 ay evvel 3 bin masraf edilmis contasi vs degismis hararete maruz kalmis 100bin bakim vs yapilmis. 5bin gibi bi hasar kaydi var ön tampon far davlumbaz degismis, camurluk ve kaputta boya var. Rakam en 48e dusmustu arkadas bana ama icime sinmedi bilgine.
Yorumun için Sağol kardeşim. Evet baktımda sende araştırmışsın. İçine sinmeme sebebi araçtaki hasar kaydımıydı acaba? Mininin ufacık bi yeri değişse orjinaliyle servisinde zaten 5bini bulur diye düşünüyorum. Çoğu mini 100binlere gelince yağ yakar diye duymuştum büyük ihtimal contalar falan ondan değişti bidaha olurmu allah bilir. Benim içime sinmeyen kilometresi 91 bin demiş 2009 model araçta çok sanki ben en az 5 sene binmeyi düşünüyorum. 5 sene sonra en az 200u bulacak acaba satabilirmiyim ne kadar zarar ederim. Bir miktarda kredi kullanıcam.....
Kaza vs hic dert degil sonucta degisen yok arabada. 5bin hic bisey.
Sunu soylemek isterim, 5sene degil 5 ay kullanan bile cok az :) 2011 arac 26bin km de adam 7.sahibi :)
B.k atmaya gerek yok renk kasa vs cok gzl duruyor ama hararet gormus araba beni korkutuyor ne yazikki. Eleman alali 3 ay olmus alir almaz 3 bin masraf etmis korkmus satiyor gibi sezinledim, miniauto daha yapilacak bisey kalmadi dese de sinmeid iste :)
Çook sevinirim dostum.
2007 model mini cooper bakiyorum araç forumdan bir arkadaşin araci fakat 2007 modellerde bazi skntilar varmiş nedir ne değildir çok bilmiyorum bilen arkadaşlar yardimci olursa sevinirim
ilan;
Connecting site...
hayirli akşamlar
Aracımda hiç bir sıkıntı yoktur kardeşim, diyaloğumuz da oldu zaten konuştuk bilgin var.
Connecting site...
Bu araç gerçek JCW degil dimi?
Kadrana bakılırsa degil. Fabrikasyon JCW kadranları gri zeminli oluyor.
Siyah gibi koyu gri mi? :)
Connecting site...
bu aractaki kadran gibi :)
Yok değil cooper s normal jcwye çevrilmiş aksesuarlarla. Arkadaş ilgilendi o söylemişti :)
Ah bu beyaz bir siyah olsaydı :)
Connecting site...
Konusu geçtimi bilmiyorum ama kuzenimin aracı s in ne olduğunu bilmez,konsiyne bıraktı muhtemelen.
Arkadaşlar tekrar merhabalar bu araç hakkındaki görüşlerinizi almak isterim
Connecting site...
Siyah, JCW lazım bana dolu olucak araç yalnız.
Arkadaşlar yardım.. Upp..
Merhaba
34 ALG 17 gri siyah cooper s hakkında bi şeyler bilen var mı?
Teşekkürler şimdiden
Baya bi videosu vs var internette ama kaza/boya durumu için bi bilgim yok. Ankara da geziniyor bahçeli/tunalı heryerde karşılaşıyorum
Cok el değiştirmiş sebebini merak ediyorum
Hiçmi bilen yok ? Hiç mi gören yok?
bugun Cooper s 2002 model bir araca bakmaya gittik. aracı çalıştırınca direksiyonda uğultu şeklinde bir ses geliyor.sağa sola çevirince ses dahada artıyor. bu normal bir sorun mu? yoksa anormal bir sorun mu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Direksiyon sargısı ve kutusu kroniktir..
vızıltı gibi fakat direksiyonu çevirmeden bile rahatsız ediyor araçta egzoz var ona rağmen çok bariz duyuluyor aracın içinde sinek dolaşıyor sanki:) .çevirmeye başlayınca dahada artıyor. bu direksiyon pompası tahmini ne kadar masraf çıkartıyor
duzken de gelir bazen haklisiniz ama o kadar yuksekse problem :)
ilk kez duyanlar icin normal sesi bile yuksek gelebiliyor ama dediginiz gibiyse muhtemelen gidici
fiyatlari net bilen arkadaslar yazar, tamiri 300-500, cikma degisimi de 1 lira falandi galiba ama emin degilim