Merhaba,
Linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı? :)
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / ACİLL 2012 MİNİ COOPER JCW HATASIZ KAZASIZ BOYASIZ ORJİNAL sahibinden.comda - 703718791
Printable View
Merhaba,
Linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı? :)
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / ACİLL 2012 MİNİ COOPER JCW HATASIZ KAZASIZ BOYASIZ ORJİNAL sahibinden.comda - 703718791
50k paranız olsa hangisini tercih ederdiniz? (alacağımdan değil sadece mcs sevenlerin boyaya önem verip vermediğini merak ettim eski kasa boyasız mı yeni kasa boyalı mı)
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / BOYASIZ 2004 MINI COOPER S 116000KM CAM TAVAN 170HP sahibinden.comda - 699095963
Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / MEF MOTORS 2009 MINI COOPER S OTOMATİK/CAM TAVAN/F1/135.000km/ sahibinden.comda - 680196103
Doğru bir karşılaştırma değil. Birincisi ilk araç boyasız olması haricinde şaibeli. İkincisi de boyalı değil, pert. :D
Birinci araç turbolu oldu bi ara, dergilere de çıkmıştı araştırılıp bulunabilir. Kasa olarak iyi olabilir ama motor şüpheli
Kusursuz olsa zaten 54'e durmaz
Clubman çok konuşlumuyor sanırım ama aşağıdaki araç için bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Mini / Cooper Clubman / 1.6 S / Sahibinden Clubman S Otomatik Vites (Boyasız Kazasız ) sahibinden.comda - 694545071
denilen gibiyse değerlendirilebilir bir seçenek boyutundan dolayı aile kullanımına çok daha uygun
bende bursadaki ile ilgileniyorum sahibi ile daha dun goruştum
Mini / Cooper Clubman / 1.6 S / Sahibinden mini cooper s john works paket kazasız boyasız sahibinden.comda - 695696511
nobrenin eski aracıymış cidden kombinasyon olarak efsane 90 ın altına bırakmayı düşünmüyor bütçen varsa değerlendir :)
hk,ısıtmalı koltuk,jcw body vs zor denk gelir
İşin doğrusu ben de aile kullanımı için istiyorum. Hergün kullanılsa (ki kullanılmayacak) maksimum 15km yol yapacak, bu sebeple f/p olarak değerlendirildiğinde mantıklı görünüyor.
Konuyu kirletmemek adına, kronik sayılabilecek ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda özel mesaj ile bilgi verebilecek arkadaşlar beni çok sevindirirler :) bir çok forumda araştırma halindeyim ancak bire bir kullanıcı tecrübesi gibi olmayacaktır elbet.
Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba,aşağıdaki araçlar hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim..hangisi yada hangileri neden alınmalı yada alınmamalı ?
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / DEĞİŞENSİZ 2009 MODEL FABRİKA CIKIŞLI JOHN WORKS sahibinden.comda - 701361956
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / 2007 MINI JOHN COOPER WORKS ORJINAL KAZASIZ SORUNSUZ 174 BINDE sahibinden.comda - 684724810
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / MAVİ BONCUK WORKSSSS sahibinden.comda - 689626008
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / Doktordan ozenle kullanılmış full servis bakımlı cooper S sahibinden.comda - 708007340
Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / EMİN OTOMOTİV'DEN 2010 MİNİ COOPER S 1.6 BENZİNLİ / OTOMATİK sahibinden.comda - 585425071
açıkcası araçlar çok cezbedici değil
içlerinde seçmek gerekirse en baştaki gri olan jcw fren vs avantajı mevcut denilen gibi bakım yapılmışsada düşünlebilir ama fiyat konusunda çok yorum yapamıcam
aslında antalyadaki boş paket fiyatından dolayıda tercih edilebilir aradaki farkla bayağı güzel hale getirilebilir ama ondada cam tavan yok
Abiler kaça alınmalı sizce arkadaşım düşünüyor yaz sonu çok zarar etmeden satmalık , acil biraz teşekkürler
Mini / Cooper S / 1.6 / Roadster / SAHİBİNDEN ROADSTER COOPER'S sahibinden.comda - 698302913
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / AHD AUTO'DAN 2006 JOHN COOPER 1.6 WORKS 240 HP sahibinden.comda - 561395354
araç hakkında bilgisi olan..bu kasa GP mi yoksa bir sonraki kasa S mi tercih edilmeli ? birde bu kadar kurcalanmış gp alınırmı ??