grkm Nickli Üyeden Alıntı
Araci tanimiyorum, plakaya bakilirsa aciklamada yazildigindan farksiz sekilde uzun sure Bursa'da kalmis gibi.
Disaridan gorundugu kadariyla sunroof eksik fakat 2006 ve otomatik olan pek cok R53 cidden iyi dolulukta oluyor nitekim bu aracta da Recaro koltuklara kadar mevcut. Bunlar da isitmali koltuklar. Yine de konsolu butunen alan bir photo daha iyi fikir verebilir.
Bunun disinda hasar onarimlarda aracin on taraftan panel degisimli tamirlerini goruyorum. Dilerim ki airbag acmamistir. Bunlara bakilirsa iyi bir pazarlikla binilebilir bir arac alabilirsiniz.
Ayrica R53 un otomatiginin beyninde kronik bir sikinti var. Audi A3 ile ayni sanzimani kullaniyor ve herhangi bir ariza durumunda 2 aracta da bu beyinin degismesi gerekiyor. Su anda hangisi daha ucuzdu hatirlamiyorum, ozellikle sanziman beyinin degisip degismedigini sorgulamak gerekiyor.