ilanlara bakarken dikkatimi çekti,
Connecting site...
Printable View
ilanlara bakarken dikkatimi çekti,
Connecting site...
Connecting site...
Arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyoruz bilgisi olan varmı birde anadolu yakasında nereye gösterebiliriz ekspertiz için
ilanlarda ki araçlardan biri 35'e bir diğeride 33'e satılıktı düşün karı bir tane r56 full dolu diyor 39bine satılıktı fiyat 48 olmuş 42bine anlaştığımız sonrasında söylediği harici bir kaç şey çıkınca vazgeçtiğimiz araca 60 yazmışlar ya anormal derecede yüksek en son rx8'e yönelicem satışı biraz zor ama piyasası belli bir araç 2009 40.yıl özel serileri cooperla aynı paraya
kedilerin çiftleşme mevsimi nasıl ki mart ayıysa cooperların satılma zamanı da bu aylar :) fiyatlar o yüzden uçuk
Kısında bu arabaları bulamıyorsunuz ama..
biraz şans işi içine sinmeyen arabayı almaktansa hiç almamak daha iyi
birçok kişi yıkık bir mini alacağı zaman ne masraflar çıkar bilir hele ön takım gidik ve araç debriyaj istiyorsa alır almaz 4 binlik olursunuz o yüzden yüksek fiyat olanları iyi incelemekte fayda var
birde mini üzerndeki parçalar hondalara vs göre çok pahalı o yüzden değerlendirmeye alırken onlarada dikkat etmenizde fayda var
bilen varmı aracı?
xenon ve deri yok
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
araçlar eğer aynı araçsa ya da Erzurum dan gitmiş olanın durumu iyi değil.Düşünen varsa sağına soluna iyice bi baktırsın.Erzurumdayken ben niyetlenmiştim.sahibiyle o dönemde bi arkadaşlığımız oldu biraz çetrefilli cevaplar veriyordu.önce hiçbirşeyi yoktu sonra kaputu boyalıydı.hasar kaydı konusunu geçiştiriyodu.Torpido tuşu yalama olmuştu biraz kol dayama kırıktı.Cam açma tuşlarının oralarda ufak tefek kırık parçalar felan filan vardı.Yani biraz ayak altındaki araba gibi kullanıyorlardı.Düşünen iyice bi baktırsın derim.Tam olarak ne kadar bilmiyorum ama daha uygun fiyata satıldı ve satıldıktan sonra bi el daha değiştirdi.Satılma zamanı tahmini haziran sonları gibiydi.Ufak tefek gıdıklamalar vardı yani gidişi iyiydi bayağı :)
Bizdeyken denemiştik
Dsg Stok ibiza cupra :
Connecting site...
arkadaşlar araç erzurumdaydı.Adam 2. sahibinden yazmış bildiğim kadarıyla burada binen arkadaş bile başka birinden almıştı.Cok Temiz ve güzel arabadır niyetlendim ben almak için o zaman param çıkmamıştı.Tavsiye ederim ama 2. sahibi felan değil sanırım.
o rakama navili jcw düzgün olma ihtimali varmı
sanki adamın satmaya niyeti yok gibi :)
Connecting site... araci bilen var midir ve alinabilecek bi arac midir
Connecting site...
aracı detalylı bilen varmıdır _
173253791 ilan numarasındaki araç ailemizindir izmir içinden görmek isteyenler ilan adresinde görebilir aracı şehir dışından gelmeyi düşünen biri olursa eğer telefonda herşeyi açık açık anlatırım kafasında soru işareti kalmasın herkese iyi forumlar
Not olarak şunu da ekleyeyim aracımın trameri temizdir 250 lira arka tampon boyasından dolayı kaydı vardır
Connecting site...
Merhaba aracı tanıyan varmı ?
Connecting site...
Connecting site...
bu aracları bılen varmıdır arkdaslar.
tavan, fonk direksiyon yok ama hatasız temiz duruyor, uzun zamandır ilanda biraz daha inerse alınabilir
Connecting site...
alınabilir km'si orjinal ise
Arkadaşlar sorgulama değil belki yönlendirebilirsiniz.
Mini cooper countryman 4all periyodik bakımını yaptıracağız. İstanbul Anadolu Yakasında tavsiye edip yönlendirebileceğiniz güvenilir özel servis var mıdır?
Edit: anadolu yakasini gormemisim :D
Bende Miniyi satabilirim, 2008 model.90k km, kırık beyaz üstü siyah,2bin tramer (1100+900.)
Bizenon ve deri koltuk hariç full.
Aracı alırken TarıkS bizzat kendisi ekspertiz yaptırmıştır. Detaylı bilgi kendisinden de alınabilir.
Rakam 50k civarı olur.