İyi yakıyor kardeşim :)
Printable View
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
varmı bilgisi olan teşekkürler
Connecting site...
bilgisi olan kimse varmı?
abi bu nedir maldan soğudum yaaaa
ilk resim ne öyle
Connecting site...
valla sevgılı kardesm ben olen ınsanları gorunce hayattan sogudum
tenekelerle surmuyor hayat..
şehiriçi çok hafif gazlamalı ortalamam :heyoo:
http://i58.tinypic.com/15p1jly.jpg
Yazilim + egzozlu r56 manuelle 7.5 - 7.7 arasi ort Istanbul trafigi ve karma kullanim.
gaza dokunmadan gezilirse mümkün olabilir ama çok yakıyor bu araçlar , hiçbir aracımı alırken ne kdar yakıyor diye bakmadım bu resimde göstergeleri çekerken tesaduf çekilen bir resimdi ama cooper s lerin ciddi yakıtı var , otomatikti benim aracım
otomatik arçlar zaten manuellere göre birçok markada min 2lt fazla yaktığını varsayarsak zaten sonuç ortaya çıkıyo..
Hangi araca yönelsek nesli tükenmisler denk geliyo
Ama bu yaz bitmeden bir araba bulacagim
12 lt yüksek bir rakam ama benim aracımda arkadaşlarımın r56'larında genelde sürücünün pedal hassasiyetine göre 9,5~10,5 lt arasında fakat bu rakam bile tsi motorlara göre yüksek kalıyor.
88 bin kmde 2008 füme tavanı siyah cooper s var . Hks bov , açık hava fiktresi , yay var . Otomatik vites . 1 parça boya var benden önceki sahibinde kaputtaki güneş yanığı içinmiş . Trameri yok , kazası yoktu ben baktırdığım da . Xenon var cam tavan yok . Pasta,cila,iç detaylı temizlik yeni yapıldı fotoğrafları var . 45.000 tl düşünüyorum . İlanı yok ilgilenen mesaj atarsa görüşürüz .