Böyle düşünürsek otomatik başka GP gördünüz mü hocam :) ?
Printable View
Otomatik gp mi olur. Ruhuna ters:) gp müşterisi kıldır. Özel bir araç olduğu için daha çok inceler. Gereksiz bir haraket olmuş otomatiğe çevirmek.
Otomatik r53 olur. Gp olmaz:) r53 zevkli arabadır. Baya uğraşmıştım onlada. Sc sesi vs çok güzel.
manuel r53 var isteyene veririz :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu arabayı eşime almayı düşünüyorum ama mini hakkında hiç tecrübem yok bu işten anlayan bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acil olarak?
Bu aracın yapılış hikayesi biraz ilginç ama kullanılan tüm parçaların Oem olduğunu söyleyebilirim. Hatta deşifre etmek yerine ipucuyla vereyim. 2005 model kırmızı bir r53ün ön konsolunu ve vitesini change yaptılar :)
R56nın debriyajı da , direksiyonu da R53'ten çok daha yumuşak ve günlük kullanıma uygun.
şöyle ki her zaman LCI olanlar daha cok tercih ediliyor yani 2011 den itibaren olan araçlar..Özellikle 2007 ler bu kasaların ilk yılı bu sebeple volan problemi olabiliyor genellikle,sonraki yıllarda bu çözüldü ama çoğu markada olduğu gibi bir kasanın ilk yıl çıkanı genelde bazı problemlere sahip olabiliyor..kesinlike obdye bağlatıp baktırın.onun dışında termostat kronik problem..alırken saçma zamanlarda daha yeni çalışsa bile fan acıyorsa ya da hiç açmıyorsa(ki mini çabuk ısınır:) buna bakın.Yağ az miktarda olsa yakar..bnu motor bitik vs anlamına gelmez,çoğu s modelinde vardır bu çok az miktarlarda ekleme yaparsınız her 1000-2000km de bir..Sunroof u kontrol edin çünkü kızakların bakımı yapılmadıysa açılırken ve kapanırken sıkıntı olur takılır vs..Bu araca gelecek olursak ekranlı ve bu donanımda cok araç yok gerçekten bu yıllarda..ben yine de bayan kullancağı için hem vitesler hem kavrama ve direksiyon sertliği sebebiyle otm tercih ederdim.Mini nin otm vitesi oldukça iyidir.
Forumdan Kaan Okçuoğlu (R-13239) kardeşim baya bi ilgilendi aranan kan bulundu. 2011 üzeri otomatik bir araç almaya karar verdik şimdilik. Burdan tekrardan teşekkür ediyorum kendisine ilgisi için.
404965193 Bu aracı tanıyan var mı?
Yok bu EMG'den öncesi. YSL SX'den önce bu vardı nimo'da.
Güzel araçtı. Bugün baktırdım hatta biraz bakm yapılması gerekiyor kaporta olarak (pasta ciladır vs..)
Mekaniğine bakılıp alınabilir bence :)
Sağ arkadan aren'e vurmuşlardı Akmerkezin orda ama ciddi birşey yok diye biliyorum.
Hatta sanırsam aren'in tek ciddi kazası (çok şükür)
İlanlarda olan 'BAR' plaka olanda değerlendirilebilir..
Kaputtaki boyada zamanında Arda diye bir arkadaş da iken beyaz viper şeritleri vardı sökünce folyo berbat etmisti .O ara bir boya oldu .
Şahsen hem siyah hem jcw body kitli artı enkei li r53 zor bulunur derim .
Masrafıda varsa ufak ufak yapılır .
Buna birde rmw 1.8 stroker atıldı mi offf off .
Bar plaka benim eski aracım.
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Duruşu vs çok güzel ama detaylı bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu ara roadster coopera takmış durumdayım.
Bu aracın fiyatı emsallerine göre niye ucuz? Mersin'den araba alınır mı?
Ya yukarda paylaştığım maviye, ya da şimdiki paylaştığım krem renginden birine yazılcam galiba.
Sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar bu 2 araç için? Yorum lütfen.
Valla 1-2 kişiye sordum mersin den araba alınmaz dediler, niye dedim mantıklı bir açıklama yok ama alınmaz işte diyorlar :D :D
Arkadaşlar dolu cam tavanlı cooper s alma olayı iyice sıkıştı. Hanımdan dayak yemeden birkaç ilan paylaşın referans olabileceğiniz
Bende var 2011 34 binde harman kardon Visual boost ön cam rezidansına full deri koltuk jcw jant sadece koltuk ısıtma yok ama fiyat 79 civarında bırakacağım sizin bütçeyi biraz aşıyor galiba
beyler antalyadaki r53 hakkında detaylı bilgisi olan varmı arenin eski arabasıymış geçmişi ve son zamaları nedir bakan oldumu bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
SAHIBINDEN R58 COOPER
İlan No: 408498185
Var mi arkadaslar bilgisi olan ?
Bu aralar mini ye takmış durumdayım var mı çevresinde ilan dışı 50.000 km yi geçmemiş 2012 ve sonrası jcw veya mini s te olur temiz bakılmış teşekkürler şimdiden
Uzun bir süredir ilanda araç eski sahibi yine Mini kullanıcısı , eğer yanlış hatırlamıyorsam ismi Bilgen diye birisi , sanırım minici arkadaşlar görürse ayrıntılı bilgi verirler. Bildiğim kadarıyla temiz bir araç bende JCW ararken düşünmüştüm ancak km si yüksek gelmişti.