Gereken her şey yazılmış, aynen böyle
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bilgisi olan varmı arkadaşlar ? ve böyle bir aracın ederi nedir ?
usta bunu boşver benim eski araç var.. sattığım arkadaş 45 e bırakıcam diyor.. düşünürsen onu alalım sana.. siyah kırmızı cam tavan, çamurluğun birinde bide sağ farın üst arkasında 2 karış yerde lokal boya vardı hasar kaydıda yoktu.. 2003 165binde sattım şimdide taş çatlasın 168 binde falandır. güzel araçtı gerçekten ara sıra görüyorum arkadaşda içim gidiyor :D
İkinci ilan benim eski aracım. BT plakaydı, benden sonraki sahipleri de hep titiz insanlardı en son DOA almıştı ondan Ankara'ya gitti. Gitmeden önce Doğa bayağı bi elden geçirmiş eksiklerini herhalde şuan bir sorunu yoktur. Bildiğim kadarıyla benden sonra da bir kazası olmadı, bendeyken de tek parça sol öndeki ufak çamurluğumsu parçada boya vardı.
Üzerindeki bazı parçaları ve donanımları yanlış veya eksik yazmışlar, daha fazlası da vardı üzerinde. Düşünen olursa pm den ulaşabilir detay yazarım, forumda detaylı konusu da vardı.
Merhabalar, çok acil olarak bilgisi olan var mı acaba ? Eksik yanlış bir şey de varsa ilanda söylerseniz sevinirim. Düşünüyorum da bu aracı. Teşekkür ederim.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Body kitsiz alma derim .Sonradan yapılır durumu hiç ucuza bitmiyor artık .Birde neye bitiyor fiyat olarak .
HATASIZ BOYASIZ JCW PAKET F 1 YARI DERİ XENON CAM TAVAN OTOMATİK
İlan No: 414990635
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
merhabalar,
ilandaki araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
KIRMIZI EFSANE 34 RED 47
İlan No: 423654469
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar bu araca niyetlendim komple temizlik boyası olduğunu söyledi sahibi hasar kaydı vs yok kronik sorunları varmıdır fiyat hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Sizde de galiba cooper s vardı bi ara yanlış hatırlamıyorsam nasıl peki bu araçlar genel olarak önerir misiniz hafta sonu aracı olarak düşünüyorum max haftada 100-200 km anca yaparım üzer mi peki arızası felanı @brs852
çok güzel değilmi ? iyi kotu + - fiyat performans yorum alabilirmiyim cooper s tercrubesi olan arkadaşlardan :)
sızce nasıl tecrubelı arkdaslar yardım ederse sevınırım
en cıkabılcagım fıyat bu aralar uc arac ıcınden bırını alacagım arastırıyorum yaza kadar almam lazım acaba kronık sorunu varmıdır le mans gıbı sacımdakı beyazları cogaltırmı..
R56lar için kronik olan termostattır,kolay bir işlem ama değişince bitti denemez yine olabilir,onun dışında nadir olarak zincir problemi olabilir
r53 üm olmadı ama cevremde olan arkadaslarım oldu..km cok önemli,bakımları cok onemli,direksiyon pompası kroniği vardır km ye bağlı olarak,kasnak vs varsa başka olaylar da olabiliyor malesef :(
r53'te kronik olarak yedek su deposunu patlatır, direksiyon pompası bozulur ve yağ çubuğu kırılabilir. Ayrıca çoğu bmw grubunda olduğu gibi krank kasnağını dağıtır.