İnşallah abi , tanıdık yok muydu izmirde keşke gitmeden önce bi baktırsaydın.
Printable View
İnşallah abi , tanıdık yok muydu izmirde keşke gitmeden önce bi baktırsaydın.
Ya nebilim kardesim herkezin isi gucu var.birde alacak kisinin gormesi daha iyi olur diye dusunuyorum.bir ozel servis buldum adam iddali.
Sonucta ikinci el araba illaki masraf cikacak istanbula donunce
.yeterki soylenenler disinda bisey cikmasin ve istanbula kadar sikintisiz gotursun yeter
Hayirlisiyla aldik aracimizi
Istanbula donme vakti
Tesekkurler arkadaslar.daha iyileri sizlerin olsun
Yanliz anlik yakit tuketimi beni benden aliyor an itibariyla :o
Hayırlı olsun, araç sahibinin dediği gibi mi çıktı ?
Evet oyle cikti bir iki ufak tefekseylerde cikti onlara istanbula donunce bakicam artik
hayırlı olsun güle güle kullan ...
hayırlı olsun, içinize siner inşallah.
güle güle kazasız belasız binin!anlığa da takılmayın...:)
Telefondan giriyorum hala umarim resim boyutu buyuk cikmaz
Simdi feribota bindim izmir cikisindaki shellde depoyu fulledim 49.41 litre 95 oktan benzin aldim surekli 6. Vites hiz sabitleyici acik geldim
Deponun durumu bu
http://i.hizliresim.com/P37LDN.jpg
lastik havası inikti uyarı lambası yandı şişirdim kontrol ettirdim herşey tamam ama uyarı ışığını söndüremiyorum nasıl yapıcam :/
bir diğer konu bu cam tavanların arka kısmıda yukarı doğru kalkmıyormu..bir kaç arabada görmüştüm sadece yeni modeller içinmi geçerli..okadar baktım ettim onunla alakalı bir tuş bulamadım
R53 lerde el freninin yanında olması lazım, lastiklere gerekli havayı bastıktan sonra 5-10 sn dügmeye basılı tut söner. R53lerde sadece ön taraftaki sunroof açılıyor arkadaki açılmıyor R56da 2 sunroof ta yukarı kalkıyor. Bu arada hayırlı olsun. :)
Nette arastirdim buldum adamin dediklerini yaptim ama olmadi
Beyler kufur etmeyin ama bu mercekli farlarin yukseklik alcaklik ayari yokmu...benimki cok alcak gibi geldi gozume ileriyi hic goremiyorum