Not: kapora bırakan vatandaş da 3 tane daha Cooper S varmış.
Printable View
Not: kapora bırakan vatandaş da 3 tane daha Cooper S varmış.
Sa bu sahibinde bir araç var johnworks citygarage dan satılık 2012 40 binde aracın geçmişini bilen varmı araç ağır hasar kayıtlı kafa değişmiş ama detay bilen varmı fiyat 73 yada ederi nedir sizce
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yine pert damarım tuttu :D var mı bilgi sahibi olan?
Cooper s r53 arayan varsa aracım satılık. Şuan araçta kasnak, headers, msd ateşleme, kule gergisi, h&r coilover, jcw enjektör, filtre kiti var. İlandaki fiyatı boş fiyatıdır. Dolu olarak almayan olursa fiyat tekrar konuşulur. Değerini bilen birine sökmeden vermek tercihimdir. Çok para ve emek harcandı boşa gitmemiş olur.
GP almak istediğim için satılıktır.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Aracı bilen var mıdır aramızda? Hem performanslı hem de cabrio oluşuyla tatmin eder herhalde.
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Veya arkadaş forumdan biri midir ? Niyetlendim km konusunda gözümü kararttım ama başlığı okudukça içim karardı.
Otomatik R50- R53 alınır mı ki? Aşağıdaki 2 araç km/fiyat uygun geldi.. Tramer ve kaportalarıda cok iyi yanılmıyorsam. Bilgisi olan var mı?
Düşünen olursa yardımcı olurum, biraderimin aracı...
Bu ellinci yil paketi gerçek salaklık ya böyle bir paket yok .
Bir tek 50 yıla özel worldchampionship 50 (wc50 )var oda 2010 model .
valla ben 2007 model değişen boya yok 80 binde DP+DPV+jcw bobin+jcw buji +hava filtresi+egzoz+yazılım 48'e aldım 51'e sattım
Bi kaç gündür Otm. Cooper bakmaya başladım bende . Nasib olursa , Rocco ' yu satıp , Mini ' ye geçmeyi düşünüyorum . Bi kaç tane de favorilerime araç ekledim hatta :) . Almışken de , opsiyon olarak en dolu ve yeni kadran diye tabir edilen şekilde olmasını düşünüyorum (Xenon , Harman Kardon , Tam Deri , Koltuk Isıtma v.s. .. ) . Alıntıdan yola çıkacak olursak asıl sormak ve öğrenmek istediğim , ilanlarda ki JCW ' ler hakkında . Dikkatimi çeken , Manuel olanlarda Tam Deri ve Koltuk Isıtma olan araçlar mevcut . Fakat aynı spec. Otm. olanlarda , böyle bi opsiyon yok yada ben gör(e)medim . Postlarınızdan , araç alma süreciniz ile ilgili araştırmalarınızın ip uçlarını anımsıyorum :) . Acaba bahsettiğim konu hakkında bi bilginiz mevcut mu ? Otm. olanlarda tabiri caiz ise tam dolu pk. yok ise , ona göre bi araç araştırmak istiyorum . Şimdiden cevabınız için Teşekkür ederim :)
Bahsettiğim araçlar ile ilgili bir kaç örnek link paylaşıyorum ;
donanım olayı garip dediğiniz gibi mesela benim aracımda deri ısıtmalı koltuk ekran var ama harman kardon yok :) olanınada denk gelmedim baktığım donemde müzik sistemi yapılabilir birşey olduğu için de onceliğimi diğer opsiyonlara verdim
müzik sistemi haric diğer opsiyonların olduğu araçlara yonelebilirsiniz bence jcw butçemi aştığından normal s aldım ben
yazın benim evin orda da yattı baya (maltepe) ama dıştan öyle çok kötü durmuyordu
https://i.hizliresim.com/Q71Jjr.jpg
https://i.hizliresim.com/z3Woy4.jpg
@Yiğit G. posta kutun dolmuş basınc afr vs gostergeler hakkında bikaç soru sorucam :)
Orjinal 65000 km de nadir otomatik Cooper S sidewalk
İlan No: 407257939
Daha önce attığımda toplam 11-12 bin tramer olunca vazgectim. Bunda tramer 3-4 civari ama 2009 olması göz korkutuyor, bi de gerçek olmak için fazla iyi geldi fiyatıyla.
Yalnız araba çok güzelmiş :)
İstediğiniz gibi bi araç bulup , sahip olduğunuz için ne Mutlu size :) . Umarım aynı durumlar benim içinde geçerli olur . Otm. , Tam Dolu , LCI , S yada JCW olacak İnş. benim tercihimde . Dediğiniz gibi Ses Sistemi harici dolu olması , Kesinlike tercihim :) Ama Harman Kardon ' da olursa , Tadından yenmez tabiri caizse :) . Allah ' ın İzni ile Rocco ' yu sattığımda , Sizlerin Yardımına ihtiyacım olacak araç bulma ve araştırma konusunda :)
minide olmazsa olmazım bixenon harman sunroof :)
valla temiz olsunda isterse halojen far olsun, arabalar masallah dıştan çok güzel ama sorgulatınca bi ben varlen takla atmamışlar... Zaten bir temiz mini bulayım asla satmıcam dursun, yoruldum yahu.
@Agent Bende cok beğendim, ama çokta ümitlenmek istemiyorum.
Düşünen olursa arkadaşımın aracı direk kendisinin numarasını verebilirim..
Doğrudur önceki ilanını bilmiyorum ama S&S'e geçince kendi paylarını koymuşlardır muhtemelen :) @ikuybu
aynı arabanın füme-koyu yeşil gibi renkli içi beyaz louis vuitton deri koltuk ve louis vuitton paspaslısı 75bin km de hatasız boyasız. 1000 km önce sıfır conti contactsport5 4 lastik, dp, stage 1+ yazılım, kutu için kn filtre, kat iptallisi var. Hanım çocukla artık zor oluyor demeye başladı ilgilenen olursa bi sorarım. :)
neredeyse yıl 2018 oldu.
Hala JWC diyen var :)