sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ya da bu?
Printable View
Merhabalar,
Yine ben :) aşağıdaki araçla ilgili bilgisi olan var mıdır, tramerde 3.5K çıkıyor
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Teşekkürler
kardeşim dolandırıcı bu adamlar 1 parca boya 3000 tl tramer diyo plakayı gönderince öyle gerçekten sigortadan sorgulattım araç 4. sahibinde ve 8 bin hasar kaydı var bilgin olsun. bugun baktırmaya götürcektim.
cabrio mini alsak çokmu uğraşırız ? varmı tecrube eden ? aynı şekilde N14 ve N18 farkı içinde geçerli :) dün çok güzel bi ds3 cabrio kaçırınca minilere tekrar bakmaya başladım
1- deki ilandaki aracı aldık. detaylı ekspertiz yaptırdık, tertemiz çıktı. Sağolun arkadaslar.
70 bin civarina temiz bulabilme ihtimalim var midir ? Yardimci olabilirseniz sevinirim
beyler hem borusandan servis kaydı hemde tramer sorgulayacak tanıdık arıyorum araba bakmaktan yoruldum yardım edin :D
Bilgisi olan var mı?
Mini Cooper S
2003 model Kırmızı
Sahibinden ilan no; 406555983
PAZARLIKSIZ BU FİYAT HASAR KAYITSIZ COOPER S BAKMADAN GEÇMEYİN..
İlan No: 447897783
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
2012 Borusan Boyasız Hatasız JCW
İlan No: 469315637
Arac hakkinda bilgisi olan var mi ? Tesekkurler
O fiyatlara o donanım araç ben olsam almazdım , almadım da.. Aracın tek iyi yanı km si , onuda düşükten sayarsanız.
Mini özellikle JCW sahipleri kafayı yemiş durum da, 6-7-8 yaşında arabalarına 100+ bin tl rakam istiyorlar , üstelik turşusu çıkmamışını bulursanız şanslınız. 100 bin küsür km deki araçlara 100+ fiyat yazanlar mı dersiniz , 75-80 liraya araç alıp güzel bir cila , jant boyama vs yapıp yıkık dökük arabaya 120 bin yazmak mı dersiniz, yada bomboş arabaya sadece motor farkı ile gırtlak dolu parası isteyeni mi.
Yaklaşık 8-9 ay temiz JCW aradım en son dayanamayıp bu sevda dan vazgeçtim gittim MK7 GTI aldım iyi ki de almışım. Zaten ilanlarda ki arabalar hep aynı aylardır aynı bu gidişle yıllar olacak , bu zihniyet ve bu piyasa ile bu araçların satılması çok zor. Zaten 1-2 ay bakınca bütün arabaları ezberliyorsunuz ya ilan başlığı değişiyor tekrar giriyor yada fotoğrafı değişiyor. Hepi topu toplasanız 30 tane falan var elle tutulur 5 tanesi zaten al-sat yapan tiplerin elinde 80 e alıp 120 ye satma peşindeler. İlanlardaki JCW leri es geçin derim.
Biraz fazla genelleme yapmışsınız ve ilanlardaki butun araclari karalamissiniz.
İlandaki araclardan biride benim aracım ve yaptiginiz yorumlarla yakindan uzaktan alakasi yok.
Fiyat konusuna gelince 2013 cooper s ler 90+ rakamlarda olunca jcw 100+ oluyor dogal olarak. Sadece jcw fiyatlari degil piyasadaki butun araclarin fiyatlari artti.
İşin aslı karalama yaptığım araçların sebeplerini belirtmiştim , siz ve sizin gibi araç sahiplerine değildi hedef :) O yüzden yanlış anlaşılma olmasın. İlanlarda ki bir çok aracın seceresi belli aslında , kol çıkartanından , ağır hasarlısına yada feleğin çemberinden geçmişine 100+ civarı rakamlar isteniyor o yüzden. Şimdi durduk yere ilan ifşa etmeye gerek olmadığı için tek tek paylaşmak istemedim , sorulursa cevap verilir diye. O yüzden siz üstünüze veya sizler alınmayın.
Jcw leriin bazıları abartılı ama hakkını isteyende var.
Giresun da 2 ay 90 bin tl ye satılmayan araba şuan 120 küsür tl den ilan da keyfi satlık yazmış.
Mesela konusu açılmışken söyliyim :) O giresundaki araba , izmirden alındı. İzmirli arkadaşlar bilir belki , araç 35 VLT .. diye devam eden pembe kaplamalı araç, aracı alacak karşılığı bir başkasına veriyorlar ve en son 83 liraya falan ben sözleşmiştim bundan 6-7 ay önce , Ancak arabayı sağolsun ankaradan İlker abi ve Gökhan abi (Swap Center & Yılmaz Tork) gidip ekspertiz yaptılar , arabanın hali harap , her yeri yıkık dökük , difizör kırık , aracın kaportasında sayısız gamze , kuleler anahtar izinden görünmüyor o derece mayın tarlası , motor kaputunun altında anahtar değmemiş yer kalmamıştı, kapı fitilleri falan sökülmüştü o derece. Bana söyledikleri, abicim bu arabaya 50 milyar yine verilmez demişti :) Araç İzmirdeyken O.Z jantlar kırmızı , marşpiyeller de kırmızı etiket , GP dif. kırmızı id. , belki hatırlayanlar olur hatta forumda konu bile açmıştım. Aracın bende ayrıntılı fotoğraf ve videoları da mevcuttu bildiğiniz harap halde idi. Aradım sahibini değil 80 , 50 bile vermem bu saatten sonra dedim daha sonra ilanın fiyatını kırdılar artık kaça gitti 65 emi 75 mi orasını bilmiyorum :) Bu arada aracın motoru da saçma sapan çalışıyordu, turbo shield kırık , sensörler ortalıktaydı. Özetle, şimdi herkes ekmek yiyor eyvallah ta böyle bir geçmişe sahip yıkık, dökük bir aracı keyfe keder , türkiyede tek en dolusu vs diye satmak bana göre dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Aracı almışlar güzel bir pasta cila , jantlar boyanmış , ufak tefek göçükler giderilmiş vs kısaca görücüye çıkarılacak moda çevirilmiş şimdi 120 bin tl istiyorlar , pes..
Araç giresundayken ben ilgilenmiştim araç sahibi inanılmaz temiz diye anlatıyodu, bakımlara istanbula gönderiyorum bilinen bir araç çok temiz vs anlatıyordu,Allah korumuş beni o zaman gidip uğraşmamışım. @ozoozo
2013 model 30bin kmde polo gti var , bikaç haftadır ilanlara bakıyorum. Manuel jcw , düşük km orijinal oynanmamış araç yok :) fiyatlarda zaten aşırı yüksek, bu gidişle bu sevdadan vazgeçmem gerekecek :)
benim sattığım araç var ve suan satılık. Onun neyi var söylerseniz bizde bilgilenmiş oluruz. Eskişehirde 2009 80k kmdeki füme araç. Hem de 70 bin tl lerde. 1 ay ilanda durdu bendeyken, bu kadar jcw arayan yoktu o zaman heralde pek buralardan arayan soran olmamıştı :)
Polodan kullanım olarak çok daha keyifli olduğuna eminim, yüksek modelli düşük kmli kafama uyan denk gelirse bende geçmek istiyorum. Otomatik istememe sebebim dsgden memnun olmak değil , manuel çok daha keyifli geliyor. Fakat belli yıldan sonra 2012 ve sonrası lci olarak geçenler sanırım , yüzde 90 otomatik gelmiş.
Buda eğer benim bildiğim araçsa , 2. Bingom :) Aracın 2 eski sahibi Seçkin diye bir arkadaşmış , eski plakada SEC idi hatta. Yine düşündüğüm araçlardan birtanesiydi taa ki geçmişi öğrenene kadar. Eğer ki tahmin ettiğim araç ise ki %90 o, yine 6-7 önce 82-85 arası rakamlara bırakıyordu. Araç eskiden kol çıkartmış ve komple sandık motor getirtmişler, 2 veya 3 parça boya , 3000-4000 civarı trameri vardı diye hatırlıyorum eğer yanlış aklımda kalmadıysa. Araçta Harmann Kardon yok.. kapı direklerine aliexpress işi HK stickerları yapıştırılmış ancak orjinal hk değil anlayacağınız :) sandık motor vs harici , görüntü olarak çok güzel duruyor ama yinede geçmişi sıkıntılı araç, ne oldu ne bitti tam bilmiyorum.
Dolu hasarını görsek anlarız gerçek fırsat mı :)
Şimdi maslak'dan geldim, araca baktım, dolu hasarı tavan başta olmak üzere birçok noktada var ama gözle bile zor anlaşılacak kadar küçük gamzeler var,öyle elek gibi delik deşik değil arabanın her noktası, doludan almış olduğu bu hasardan dolayı pert kaydı var ve çekme belgeli,onun dışında çiçek araba, benim almama sebebim benden 5dk önce birinin kapora bırakmış olması, hatta tam sanayiye girdiğimde aradı adam şimdi ATM ye gitti araç kapora çekecekler diye, ama ben yine bakıp incelemek istedim, baktım içim gitti ama nasip kısmet dedik, birde ilk defa pert kayıtlı arabaya yeltendiğim için ve bu tür işlerin prosedürünü detayını, arabayı aldıktan sonra kaskoda sigortada ne tür sıkıntılar yaşayacağımı bilmediğim için öyle inanılmaz da üzülmedim. toparlayacak olursak, o tarz arabalarla ilgilenenler için araba tam anlamıyla bi fırsat.