Si sorgulama

Thread: Si sorgulama

1. ykavcioglu's Avatar

ykavcioglu said:
    excel'de hazırlayıp verir bence, sorun değil dyno verisi

2. Resul911's Avatar

Resul911 said:

3. Bad-Fast's Avatar

Bad-Fast said:
    önceki sayfalara bak var
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

4. Resul911's Avatar

Resul911 said:
    Quote Originally Posted by Bad-Fast View Post
    önceki sayfalara bak var
    ben baktım ama bulamadım

5. Si sorgulama

otomania said:
    Quote Originally Posted by Resul911 View Post
    uzun zamandır satılık olan bi si, si ararken satılıktı hatta sahibi ile tlf da görüşmüştük bakmaya gelicem diye niyetlnmiştm ama fakat aracımı aldktan gitmedm o zamanlar 14,250 küsür fiyatı arttırmış arabamın arkasındaym diyordu tabi canlı görmek lazım.

6. Si sorgulama

onurcii said:
    Konu açmiyim dedim bir sorum var yakıt tüketimi nedir si ın.Örneğin ; filtre,egzos,headers lı bir si 100km de kaç litre harcıyor ya da kaç kuruş yakıyor km başına.Teşekkürler,Saygılar

7. Ertuu's Avatar

Ertuu said:
    Temiz Sİ arayan varsa kaçırmasın ; http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html

8. weST.27's Avatar

weST.27 said:

9. weST.27's Avatar

weST.27 said:
    acil güncel

10. bykral's Avatar

bykral said:
    amann uzak dur dostum yok böyle bir si o derece

11. ::ZaFeR::'s Avatar

::ZaFeR:: said:
    SiR göstergesine gözüm takıldı

12. Bad-Fast's Avatar

Bad-Fast said:
    benimde torpido gözüme çarptı

13. omaro's Avatar

omaro said:
    Quote Originally Posted by weST.27 View Post
    aman uzak dur, ne motor ne kaporta arabanın düzgün bir yeri yok

14. Si sorgulama

by erci said:
    neyi var ki ya bu aracında bu kadar ?

15. weST.27's Avatar

weST.27 said:
    arkadaşlar resimlere bakıpta yorum istemiyorum eğer yanına giden gören test eden varsa ona göre ankaraya geçicem ailemle burada bi 1.5ex baktık peder geldi hoşumuza gitmedi eğer gidip gören varsa si' ı geri pederle döncem ankaraya

bana idip baktıranın yorumu lazım motor önemli kaporta değişen yoksa hallederim

16. Bad-Fast's Avatar

Bad-Fast said:
    şu piyasada bile dediğin gibi olsa bu fiyat olmazdı bence ki resimlerde bile güzel durmuyor

17. Si sorgulama

otomania said:
    resimlerde görüldüğü kadar çok haşat duruyor, ama araba almak basit değil uzakta olsa gidip kendi gözünle görmeni tavsiye ederm.

18. weST.27's Avatar

weST.27 said:
    Ef almaktı ilk planım peder yk diyor bozuktur kırıktır parçası bulunmaz masrafı çok olur vs vs vs diyor nasıl ikna ederim bilemiyorum yoksa ef delisiyim hayalim ef ama yok adam nuh diyor peygamber demiyor

19. bykral's Avatar

bykral said:
    Quote Originally Posted by weST.27 View Post
    arkadaşlar resimlere bakıpta yorum istemiyorum eğer yanına giden gören test eden varsa ona göre ankaraya geçicem ailemle burada bi 1.5ex baktık peder geldi hoşumuza gitmedi eğer gidip gören varsa si' ı geri pederle döncem ankaraya

bana idip baktıranın yorumu lazım motor önemli kaporta değişen yoksa hallederim
    ben gittim baktım ve o kadar kötü ki araç moralimi bozdu araç etlikte yıkık kaporta ölü ciddi anlamda renk orjinal deyil orjinal renk mavi kaputu açınca çamurlukları kontrol ettim macun var ve macunları folyo ile kapatmışlar düşün içi çok dağınık motorununda iyi olduğunu sanmam bindik araca soğuk motor direk kesiciye bindirdi sokakda full kesiciyle gittik o motor ne kadar sağlıklı olur bilemem ve sanırım motor yaptırmış ben baktıktan sonra eski fiyatı 13.750 gibi bi rakamdı motorda yaptırdıysa emanet yaptırmıştır.