Floryanin arabasi face te videolari vardir hakkini veren arkadas kullaniyor , bence bakimli gibi gozukuyordu diri bir aracti yakindan bi kackere incelemistim
Floryanin arabasi face te videolari vardir hakkini veren arkadas kullaniyor , bence bakimli gibi gozukuyordu diri bir aracti yakindan bi kackere incelemistim
sürekli hakkını vererek kullanıyor aracıın sahibi birde sanki 1-2 hafta önce gördüğümde sağ arkada ezik gibi bi şey vardı istanbula geldiğimde ataköyde fln görüyorum aracı hep
bizim 2 yan binamızda oturuyor komşumuzun aracı , suanda orjinal kaput bagaj takılı ,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
buna benzer bi araba gene satlıktı, hatta 07 CEM plakaydı yanlış hatırlamıyorsam
aynı araçtır demiyorum, plakayıda yanlış hatırlıyor olabilirim![]()
Duzgun m3 e sahip kisilerin bu piyasalarda cok acil nakite ihtiyaci olmadan 80.000 tl nin altina vericegini sanmiyorum.3 ten 5 ten kacmayin 10 15 harcattirir.
Düşünürseniz yardımcı olurum..
BMW / M Serisi / M3 / 2003 M3 SMG sahibinden.com'da - 69856837
benim sitede oturuyo herhalde sahibi surekli sitede goruyorum.surekli kasisli babamızda yanlar benim icim acıdı onun acımadıhic duz gittigini gormedim cok agresif kullanıyor aracı .ama hakkını veriyor. araca yakından bakma fırsatım oldu ama cizgileri duzgun degil. egsoz sesi guzel ama ben olsam almam fiyatı cok.duzgun bir m3 degil.Suan karbon kaput ve bagaj yok
hakkını veriyor gerçekten![]()
BMW M3 E46 ISTANBUL 34AVS43 - YouTube
Aracı floryada hergün görüyorum desem yeridir. Antalya' dan gelen araç. Arkadaşların dediği gibi sürekli yanlayan bir arkadaş hakkını veriyor o yönden. Karbonlar sökük şuanda orjinal halinde. Sağ arka çamurlukta ufak bi vuruğu var
EkN garage
avşar ın arabada 2 takım karbon var biri orjınal rengine boyalı diye biliyorum
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Trafikte arkadan başka bir aracın vurduğunu duymuştum ama büyüklüğü vs. hakkında bilgim yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)