sapıtmaya hazırsan :)
Printable View
Herzaman :D
Czt ciler hangi motor yağlarını kullanıyorsunuz bakalım ?
peki kıvanç özellikle kış aylarda 10 60 kalın değilmi ?
Forever I Love ( CZT ) Kırmızı Candır :)
ya cztciler bi toplanamadık yaa
ayıp bize be
Bir arkadaşımda boyasız 25.000 de CZ3 var ,ayda 1 kere anca kullanır.Sat diyorum satmıyor :-)
Sayenizde subaru gc8den vazgeçtim ay sonunda bende bir CZT alacağım :) saolun yani
bu arada czt nin arka koltukları 39.6 kg sökünce çok iyi gidiyor
Dün itibari ile aracı almak bulunmaktayım:D Yetkili servise baktırdım motorda hiçbir sıkıntı yok km orjinal servis bakımlı çıktı, bikaç parçada lokal boya var oda ufak tefek sürtmelerden macun az çıktı çünkü,koltuklar sonradan orjinal deri kaplama sanırım ama gayet hoş duruyor..Gideride orjinal haliyle baklediğimden çok iyi çıktı ama başka arabayla denemeden anlaşılmaz tabiki...
Haziran'da okulum bitiyor aile yurtdışına göndermek istiyor beni birazda orda egitim görmem acısından Mayıs gibi aracı satılığa cikarticam sanırım :(
FuaT haddinden fazla yukleyecek eminim turbomuz şimdiden hazır intercooler manifold gelecek olan parçalar güzel bir cizirti Yapicaz Allah'ın izniyle yavaş yavaş acelemiz yok
inşallah ıstedıgı gıbı bir sonuc alırda bizde güzel videolar izleriz :icon_tup:
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2006 Model 26.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 84632675
Bu Czt hakkında bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.Typer ile takas edecem kısmet olursa.
Mitsubishi / Colt / 1.5 CZT / Farklı Olmak İsteyenlere Çok Özel Şaka Makinesi sahibinden.com'da - 54937205
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
yokmu acaba bilgisi olan pm olarakta bilgilendirirseniz sevinirim.
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 101786745
Hakkında bilgisi olan varmı ?
RUD plakalı czt hakkında bilgisi olan varmı ? istanbula satılmış sanırım ?
34 BN 4463 siyah colt czt hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar?