Maşşallah hocam, inşallah hocamm!!![]()
MSN => raymanbu@hotmail.com
Yazmak gene farz oldu
Aracın rengi orjinal rengi lacivert değil Arktissilber Metallic (gri) komple boya
arac ici renk kombini yok düz siyah deri koltuk opsiyonu bile yok
araç 240 lık amerikan bunu zaten belirtmiştim 286 lık değil
aracta piyasa dilinde davul direksiyon var opsiyon bu aracta yok
zaten 10 adet opsiyonla satın alınmıs en bos m3 desek yeridir dolu değil
opsiyon listesi ;
S243 Airbag for front passenger
S401 Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S428 Warning triangle and first aid kit
S530 Air conditioning
S554 On-board computer V with remote control
S676 HiFi speaker system
S686 Antenna-Diversity
S694 Provisions for BMW 6 CD changer
S710 M sports steering wheel, multifunction
S985 US-RADIOERGAENZUNGSSATZ
kasa kendini gösteriyor zaten dahada uzatmanın anlamı yok.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Galeri sahibinin abisi olması lazım arkadaşım fiyata birşey diyemem diğer ilanlardan alakası yok ama ama aracı gerçekten çok beğeniyorum eğer düşünürsen abi ne kadar olunabilirse yardımcı olmaya çalışırım...
BMW / M Serisi / M3 / GK MOTORS'DAN HASAR KAYITSIZ 321 M3 DAKAR-GELP II KOLEKSİYONLUK sahibinden.comda - 573814992
@TaGo
...........
Dakargelb ler de 2 arabadan tek araba yapılan var iyi bakmak lazım![]()
Form > Function
E36 M3'lerin iki kere düz duvara yapışmışı orjinal ve emsalsiz muamelesi görmeye başladı, bunu bu araç için söylemiyorum. Ancak bu araç SMG'den düz vitese çevrilmiş, ön taraf bozuk, içi desen direksiyon kaplamasından, vites körüğüne ve koluna, döşemelere kadar üç kuruşa beş köfte zihniyetiyle yapılmış bir araç. Kalkmış 120,000 TL fiyat koymuş, kısacası yaramaz.
Orjinal M3 isteyen Ataşehir'den satılık bir siyah cabrio vardı ilanlarda aradım ama bulamadım, 160,000 TL istiyordu gerçekten çok iyi ve orjinal bir araçtı, 11 yıldır aynı sahibinde duruyordu ve o da ikinci sahibiydi, uzun süre satılıkta kaldı eğer satılmadı ve ilandan düştüyse gitsin onu alsın.
tampon onaran kaplama yenileyen koleksiyonluk araç seviyesine gelir hale getirdiler.
Koleksiyon diyecekseniz ornek alınacak araclar belli misal ; BMW / M Serisi / M3 / _EA MOTORS_1997 HATASIZ KOLEKSİYONLUK ALPİNAWHİTE E36 M3 BOYASIZ sahibinden.comda - 582300557
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
sarı aracın şimdiki sahiplerini tanımam etmem 1 yıl öncesine kadar yakın arkadaşımdaydı o boyattı o düzeltti(sol arka çamurluğu kötüydü,kaput yan sanayiydi orjinalini aldı,kilidi kaçırırdı yenisini aldı ön takım vsvsvs uzar gider) restorasyon iddalı olmuş evet böle restorasyon denilmez biz sadece eski görüntüsü olmasın istedik motoru yürüyeni sağlıklı şekilde verdik heee 120 edermi etmez bencede ama 70-80 den ilanda olanların hali durumu ortada onları bile bu ayara getirmek astarı yüzünden pahalı olur(ki üstünde orjinal 6 ileri var 2 elde bile fiyatı ortada smg dönme diyip kestirilip atılmaz) eğri oturup doğru konuşmak en güzeli ne koleksiyonluk nede 10 üstünden 10 bir araba değil ama öyle 70-80 lik arabada değil
Sizdeylen yapılanlar bile büyük bir artı en azından derme çakma iş yapılmamış arkadaşlada bursada bir ticaretimiz olmuştu çok iy birisi geçenlerde facebookta satılık araç lazım diye yazmıştım göndermişti baya birşeyler yaptılar güzel bakılıp incelenip mantııklı fiyata alınabilir sarı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)