evet ilan güncel
Printable View
..........
Vardır vardır :) SU RS şu anda Türkiyenin en temiz ve sorunsuz PHII 182 RS i dir.Kusur ararsan illaki bulursun ama oda sadece ufak çizikler ve ön camında ki çatlağı olur :) Bu arada araç bendeyken paşaoğlunda dynoya sokmuştuk dyno verisini ekliyorum
http://i58.tinypic.com/3h748.jpg
Tamam da yani neden bu kadar takıldınız buna.. Her rs in kronik sorunları var işte. Biz bu araçları bunu kabullenerek aldık gazladık.. Son defa söylüyorum; su rs in olmayan eksiğinden fazlasına kadar herseyini burda bilen 2-3 kişiyiz.. O arabanın reklamada ihtiyacı yok.. .
Konumuza gelelim sıvı sarı 182 i satıldı mı?
Bursadan tekrar satildi sivi sari. Istanbulda suan. SU Rs i bilmiyorum ama benim bildigim sivi sari inanilmaz temizdi. Bursada bi tanidigimdaydi araba. Adam orta yaslarda coluk cocuk sahibi bi adamdi. Bursaya geldikten sonra dogru duzgun vvti bile acmamistir o kadar sakin kullaniyordu. Ici fln resmen 0 ayarindaydi. Km suan 70k civari olmasi lazim. Duydugum kadariyla istanbula satildiktan sonra ilk sahibi gormus ve almak istemis arabayi ancak yeni sahibi arabadan cok memnun oldugu icin satmiyormus. Suanki sahibi sabirim orta yasli bir doktor. Aracla yine gazlanilmiyor yani.
konu muhabbet ortamı oldu
Connecting site...
bu aracı bileniniz varmı ? Araç hep aynı yerde yatıyor
Sivi sari icin cok yazdik cizdik
Aracin sadece sag kapi boyalı degil arac komple boyali
Ilk gunes yaniklarindan boyandi daha sonra ciziklerden dolayi boyandi illaki surtmelerde yasanmistir zamanla ;)
59 YC 444 hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?