kuzenım yazmış,yegenım okumuş,bacanagım anlamamış,abim "e hanı ben yazcaktım" demıs...
Printable View
kuzenım yazmış,yegenım okumuş,bacanagım anlamamış,abim "e hanı ben yazcaktım" demıs...
boş muhabbet yapmayın!!! sizden mi çekinecem de yazdığımı başkasına atacam hayırdır.milletin ercan ercan diye yazması bide alper abi yaşındaki adama karşı o şekilde konuştuğum düşünülmesin diye adamlık yapıp açıklama gereği duydum saygısızlık olmasın diye siz yok kuzenim falan geyiğe vuruyosunuz bırakın bu işleri.konu tatlıya bağlanıp hortlamasın diyorum tahrik etmeyin daha fazla siz kimsinizde yalan konaşacam.daha uzamasın.
milletin alacagı varsada almaz artık o rs yi
Uzatmaya gerek yok kimseye zorla bisi satmiyoruz ...hepinize iyi gunler tartismaya gerek yok.
hangi yazı kimin onu belirtsenizde arkadaşlar kime cevap yazıyor bilseler , birde belkide düzgün olan arabayı neden durup dururken insanları hedef alarak antipatik yapıyorsunuz onuda anlamış değilim.....
üyelik almakta çok zor değil alıp medeni şekilde araç üzerinde tartışılırki bence tartışılacak birşeyde yok daha arabaya kötü diyen çıkmadı burda ..
Mesele araba degilki kardesim nedense uc bes kisi bir olup laf yapiyorlar anlamis degilim klavye ile konusmak kolay nasi olsa uzagiz oraya konuyu ben herdefasinda kapatmaya calistikca baska biri gelip bi laf soledi bende anlamis degilim herkezin birbirini tutmasi lazimken nedense hep kostek olunuyor araba mevzuna gelince alici gelir sokar servise alir gider okadar basit. Her defasinda uzatmicam diyorum ama dayanamiyorum artik cvp yazmicam iyi yada kotu yazilariniza tesekkurler...
""klavye ile konusmak kolay nasi olsa uzagiz""
:agbe:
banlansanda kurtulsak arkadaş ya
aynen helede kalın gecinen bmw mrsdes ler
ercan rs seninmi ?