benim 5. senem aynı araçla :)
2007 temmuzda almışım.zaman cok hızlı gecıyo.
Printable View
Dedigin çok dogru özellıkle bu tarz araçlar deli gibi el degiştiriyo nedenini bilmıyorum insanlar bi hevesle alıp sonra sıkılıyormu yada masrafları mı agır gelıyo bilmıyorum. Suan vts var ve satıp acıkcası rs almayı cok istiyorum ama aynı arabalar satılıp satılıp 1-2 bin tl fazlasına nete düşünce harbiden soguyorum ve aklıma kötü düşüncelerde gelmiyo degil
Kimse aracını satarken zarar etmek istemez hatta cogumuz max. kar ile satmak isteriz benim söylemek istedigim bu degil aracı alıp 1 ay geçmeden 1-2 tl fazlasıyla nete koyunca hem fiyatlar yükseliyo hem aklımda soru işaretli fazlaca artıyo. Tamam herkez için soylemıyorum bu lafı aciliyet olur başka özel sebeb olur ama sebebsiz yere ilan açanlarda aracım neden satılmıyo diye düşünmesinler
ben ilan verdikten sonra niye böyle konuşuyorsunuz kendımı kötü hissettim suç işlemiş gibi :D
Beyler adam gibi fiyattan turşu olmamış RS satan varsa beri gelsin. Piyasa fiyatları ile konuşmasın ama satıcı lütfen.
rs hak eder 23 25 de eder ama diyorum hak eder aracı aldıkdan 5 gün sonra yagını değiştirdim diye far kkoyulmaz üstüne sözüm meclisten dısarı he nasıl olur alırsın extra yaparsın headersdi egzosdu o aradada acilsatman gerekir farkını koyarsın bu normal durum olur nacizane fikrim fark olacaksa böyle olmalı
Eder tabi 23-25 eder. Coilover vardır. Motor içi forged toplanmıştır. Egzantrik felan filan vardır. Doludur kısaca araba eder. Ama Türkiye'de tek. En orjinali. Gazlanmamış. Kuruş masrafı yok benzini koy git. Diye lanse edilen boş araçlar al satcıların alanın üstüne 2 lira koyup ilan açmasından suni bir yükselişteler.
Vida ile değişebilen parçaları (ön çamurluk, kapı, bagaj) dışında değişeni olmayan. Kaynak çekiç görmemiş. Şaselerinde sıfır işlem olan. Motoru yolda bırakmayacak olan bir RS sahibi var ise fiyatınıda insani seviyelerde tutuyorsa. Bana mesaj atsın. Alıcıyız.
ve rsi görün derim bu msj üzerine adam bentley gibi el yapımı emek vermiş araca
Valla rs alınıcaksa şaseleri düzgün ve bakımlısının alınması gerekiyor bence..
Aga millet soruyo clio rs clio rs kimsenin aldigi yok :)
Sisko satabilirim arabayi burdan bi arkadas istiyo onu bekliyorum yabanciya gitsin istemiyorum zaten almazsa artik sahibindene fotografli bi ilan koycam :)
Gun gelecek LZ112 toplanip cikacak karsimiza:)
Varmı şuan gerçek fiyatından rs satmak isteyen..? Yağını suyunu değiştirip 17 ye alıp ertesi gün 20 den ilan açanlar haricinde?
selamlar,geçen gun göztepe mınubus caddesı uzerınde bı galerıde clıo v6 lardan birini gormustum... Başka goren duyan bilen varmıdır bu aracı.
varmı clio rs isteyen kazasız degişensiz çekiç vurulmamış kız gibi araba içi pırıl pırıl orjinal yükselikte filtresini yeni biz taktık fiyat:20000 tl polish yazlım denen hiç birşey yok
Spor arabanın motoru her zaman risktir
Bu 50 liraya alınan TypeR içinde geçerlidir 60 liraya alınan S2K ve 160lık Roccolar bile dahildir
Örnekler tamamen ilk aklıma gelen spor otomobiller
Spor arabayı alan adam kuruş masraf yapmadan ben binerim diyemez
O mantıktaki adam gidip ucuz yedek parçası olan yerli üretim araba alır zaten
Hem ucuz olsun hem sorun çıkartmasın eee hemde spor araba olsun diye bir kavram zaten yok
Clio Rs ler Türkiye çapında 172-182 olarak zaten 50 adedi aşmaz
Hee her arabanın satılık ilanı farklıdır
Ama alınan rakamlarda ortadadır
Benim gördüğüm düzgün bir Clio rs 18-20 lira aralıgında satılabiliyor çoğu kez gördük bunu
Bazı sağlam diye alınıp 18-19 milyara 4-5 lira harcayanlarıda gördük
Geberik Rs ler diye bahsedilen 15-16 liralara ucuz diye alınıp 4-5 lira harcayanlarda var
Dikiş tutmayanlarda
Bu tamamen şans ve insanın tatminlik duygusu
Yani alt tarafı araba alım satımı çokta büyütmemek lazım durumu 20 liraya temiz RS alınabilir bence
Şu anda bu paralara en donanımı full en giderli başkada araç göremiyorum modelli olarak
(Doldurulmuş farklı markalar ve yüklenmiş araçlar değil tabiki)
iyibir rs 20 bin eder her zaman göztepedeki v6 pert diye cok duyduk kardeş bizim erenin arabası war 450 hp s14a takas falan düşünürmüsünüz demişler ama gelmemişler bugun sarı wardı birde v6 hesapda temiz ama ilanda iken plaka kapalıydı sorgu namına bişey yapılamazdı tabiki
Clio rs CANDIR (:
egzantrikli yazılımlı polishli kısalı contalı pistonlu subap-yay vs li f/h/e + olarak meth veya noslu ,sorunsuz YÜRÜYEN bir rs 25000 olmalı.
yapmak isteyen 7000 tl den az harcamadan yapamaz, bi de en az 1 ay arabasız kalır...
temiz motorlu yani çok açılmamış yani bilip bilmeyen herkesin ellemediği bir rs de 17-18000 tl civarında hepimiz hemfikiriz gibi..
. basit kazalar veya boya önemli değil bence. spor araba yani illaki ufak tefek kazalar olabilir.
25000gibi bir fiyat normal görünüyor.
kamerin arabaya gelirsek bi kere arabanın km si yok. + larını da hepimiz biliyoruz.
araba sanki hala 2005 yılında gibi tertemiz...
ben olsam o arabayı 24000 den aşşa vermem. ama kendisi bilir tabi.
Ben kurcalanmamış Rs e kurcalanmış Rs ten daha fazla veririm. Kısacası piyasayı alan ve satan belirler kimse bu etmez şu etmez demesin. Gerekirse 25 e kurcalanmamış alır 7000tl yi üstüne veririm kurcalanmışı 25 e alacağıma.
Bu benim için böyleyken x kişi içinde tam tersi olabilir. Kimsenin parasına zevkine bişey diyemeyiz.
beyler she rs i bilen varmı aranzda :)
ismet hocam dediğin gibi temiz, motoru açılmamış, sorunsuz rs 17-18 eder ama dediğim gibi +180k km devirmiş vti ların +25 bin ettiği bir piyasada asla ve asla rs imi o dediğin rakamlara satmam. bugün satacak olsam isteyeceğim rakam kesinlikle min. 21 dir ve bir kuruş da aşağı inemem. millet boş si lara, teg lere 15-16 istiyor ben gözüm gibi baktığım rs imi 17-18e vericem. yok öle bir dünya....
sana söledim sen aracını çok uyguna sattın çünkü durumu farklı, adana uzak yer vs, vs ama emin ol bahsettiğin gibi bir rs in ederi +20 dir benim gözümde. kiii verdim bu rakamı zaten aracı alırken....