Rs candır diyildiği gibi temizi 20.000Hakkıdır..
Printable View
Rs candır diyildiği gibi temizi 20.000Hakkıdır..
20bın yazım gene satılmaz ama kader meselesi :D
nerde clio rs isteyenler göremiyorum pm de atladılar buyrun işte kız gibi rs var
Rs Candır Bambaşkadır Her Rs :D Bu arada ismet aga dedigin speclerdeki bi Rs 7000 tL i çok rahat geçiyor o yüzden ya yüklüsünü alıcaksın yada hiç başlamıycaksın stock king geziceksin :P
allahtan vakit sıkıntımız yok kasım 15 e kadar bodrumun yolları taştan :D arada istanbula uğrada Kf Rs i dizginle agam !
bizm insanımız ne aradıgını bilmiyor
temiz olcak ucuz olucak masrasız olucak :)
git en temiz en pahalı rs i al gene masrafın olucak masrafsız araba üretilmedi henüz.
rs piysası zayıf genel piyasaya göre bazı arkadaşlar sahibindendeki araçların çogu leş gibi bir cümle kullaılmış bence araba onların para satıcının kimsenin arabasına yorum yapmam ama burda bi kaç kişi var buşekil baskalarının arabasına yorum yapan bence gerek yok benm arabamı selcuk biliyor satıcam dedim satılıkilanı varken tiriger bujiler yaglı kasnak mais baskı balata bunları değiştim kapak işlemi ince conta vss.. yapıldı ben zaten satıckatım neden masraf ettim szce alan arkamdan bana sövmesin diye yani araba işi şanstr iisini alıcam çok para verdim masrafı yok diye kimse hayale kpılmasın bütcenize göre alın 20 liran varsa al 17 18lik bi araba zaten 1 2 lira harcicaksın ..
27 yaşına gelmiş adamsın. Gördüğüm kadarıyla 6 tane yada daha fazla araç değiştirdin. Allah aşkına söyle. Bir motorlu gelse kapına vursa. Yada çamurluğuna. Sökersin 3-5 vidasından takarsın sıfır kapıyı. Ön çamurluğu yada bagaj kapağını. Bakarım çamurluğun takıldı ön şase kolunda işlem varmı. Yada kapının menteşe kısmı yada kilit kısmında kupada birşey varmı. Benim için aracından hiçbir değer kaybolmaz. Ama arka çamurluk öyle değil altına bir sürü pislik saklarsın. Birisiyle araba alırken iddalaşsan bu araba önden kazalı şasesi işlemli felan desen söker ön çamurluğu arkasındaki şase koluna bakar çamurluğu geri takarsın 15 dk da. Arka çamurluğu napıcaksın. Vurdu bir yere belini büktü arabanın adam çektirdi şaseyi taktı yeni çamurluğu. E nolcak. Şasesi işlemli arabayı hayatta almam. Yani imkanı yok. Ve arka çamurluk kolay kolay değişmez. Düzeltir çekiçler felan. Ama değişti ise orada birşey vardır.
valla benim arabamda sadece ön kaputum değişik motor içinde panelimde şaselerde hiç bişi yok inanın aklıma bile glmiyor umurumda bile değil ön kaput : 2001 model araba aha 2013 yılı geldi nerdeyse boya konusuna gelince çizik yada güneş yanıgı olacagına komple boyalı olsun hiç takmam ben bu arabayı ne için aldım ? gideri gideri işimi görüyormu 10 üzerinden 11 yeter gider yakıt az masraf yok daha ne olsun.. ojinalllik boya hastalarının işi zor bu ülkde ..
Siz neyi tartisiyosunuz ben anlamadim:D
bende arabamı olabildiğince dolu sorunsuz sıkıntısız vermeye çalışıyorum yarın öbür gün sıkıntısını ben çekmiyim satıcağım kişi sıkıntısını çekmesin diye değişen falan demişsinizde kendi arabamda değişen yok kaporta parçası ama kazalı kazasınıda bilen biliyor. ben alırken şaseleri işlemsiz 4 ayağı düz bassın motoru düzgün olsun diye aldım yoksa ön panelim bile orjinal kuş kaputu bile kime ne fayda kazalı bi kere adı kondu gazlamaya aldım hee kimisi değşensiz ister kimisi boyasız ister temiz bir araç ister binsin ki binerkende içine sinsin orjinalci olur üzerindeki extralara bakmaz hiç değişen olmasın boya vs takıntı edenede saygım var o yüzden sevmiştir rs i sevdiği arabada içine sinsin ister o kadar bu paralara böyle gazlamaya araba fazla alternatif yok temizide hertürlü 18-19 bin üstü eder rs in ben ciddi söylüyorum alırken sevmem diye aldım rs i gazlarım sadece dedim ama böyle keyifli bir araba yok bu paralara kimse kusura bakmasın
Zaten RS ya da muadili bi araç alan herkes şase düzgün olsun, tekerlekler düzgün bassın, kaporta kötü durmasın yeter; nasılsa gazlamaya alıyoruz diye alıyor.
En nihayetinde Clio bu, F355 değil, Espada değil, müzede saklanmayacak.
Şasesi yürüyeni düzgün RS'e ya da başka bi spor arabaya boyalıymış bilmemneymiş diyen de fiyat kırmak için diyor, başka bi açıklaması yok.
Binerken neyi rahatsız edecek yoksa.
Boya moya o kadar problemse, aynı rakamlara mis gibi Getzler var Pololar var, modeli yüksek, kmsi düşük. Buyursunlar :)
11 yaşında arabalar km yi düşünen var 200 küsür binde it gibi giden rs ler var komple boyası var diye burun kıvıran var kuş kaputu yok diye kaçan var abi alırsın madem kozmetik duruşu önemli senin için baktırırsın tamponları düzgün oturmuşmu boyası nasıl değişenleri neresi baktırırsın kompresyonuna bakarsın sağlıklımı değilmi alır bakarsın vitesleri nasıl, şasesine baktırırsın, iç aksamda trim eksiği varmıdır derilerinin durumu iyimidir vs vs yapmayın temiz bakılmış araba her zaman kendini belli eder haa kötü bakılmış yorgunu varmı var ama temiz bakılmış sırf ayağını yerden kessin diye bakılmamış rs lerde varmı var 2 sininde ona göre fiyatı var ama boya için 1-2 değişen için kuş kaput yok vs diye kaçmaya gerek yok 30 liraya vtec satılıyor sen 18-19 liraya rs alıyorsun (kimse yanlış anlamasın örnek atlamayın:D)
rs nin ölüsü bile para eder gerisi boş :) renk tavsieleri alayım rs imi ne renk yapsam bu kış sezonu renk değişimi düşünüyorum aklımda 182 lerin mavileri var ama araştırma içindeyim tavsiyeler ve örnekleri görebilirim.
aklımda 2 seçenek aslında esas niyetim turbolamak ama nasip meselesi stock motora 0.7 bar düşünüyorum kışın işler zayıf olur aklımda bi şeytanık var ama bakalım ebaya yönelmem lazım manifoltu zor bulunuyor bunların birde nazik makina kırar diye korkuyorum
hocam gidip orjinal renk skalasında olmayan renklere boyamayında, gerisi boş gerçekten:) Kişisel fikrim bu kasalara en cok yakışan rengin gri olduğundan yana fakat illede değişim diyorsak siyah yada koyu bir füme tonu düşünebilirsiniz. Yada clio 3 kasa rslerde kullanılan bir yeşil tonu var, cok cok güzel bir yeşil tonu.. ( bir kaçı trw yeşili diyor ama ne yeşili oldugundan emin değilim)
Kermit yeşili
http://i18.photobucket.com/albums/b1...g/kermit_1.jpg
Aynen Alper hocam, yada şöyle diyebiliriz :D http://farm2.staticflickr.com/1071/5...91bee89a_z.jpg
bu renge boyatsak bizi milletimiz tutmaz hemen bune göden yeşili bu araba der :)
gönlümde beyaz ve mavi var
birde turbo konsunda varmı bilgisi olan rsler nazik makina bunu biliyorum ama fikirlerede açıgım
bu renk aklımdaki
http://e1208.hizliresim.com/10/d/bsytj.jpg
sıvı sarı mk1 çok güzel olur.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90947753
Bu nedir, ne değildir? Gebze de görmedim ben hiç.
ne içiyorsanız bari ramazanda ara verin. şarap gibi eskidikce mi değerleniyor arabalar? ben megane rse 30 lira istediğim için utanıyorum. aq. 7 yaşında arabaya bu kadar para istemeye utanıyorum. ama harcadığım 15 20 lirayı istemediğim için içim rahat yinede.
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ramazanda içmeyin onu. bayramı bekleyin bari.
rs ler güzel araba ama sırf su eksi sahipleri yüzünden antipati oldu bende rs ler sanki tek araba rs ve en iyi yürüyeni o mantıkları ile konuşuyolardı :D ama şimdi yok en azından :)
gökhan hocam sonuna kadar haklısın ama iş clio rs e gelene kadar önde vti lar var.... millet megan rs gibi bir arabaya 30 bin vermek istemiyor ama +28 lere 200k km devirmiş vti lar havada uçuşuyo :))) olay rs in piyasasını tartışmaksa lütfen önce değerinden çoook çoook fazla eden araçların piyasasını tartışalım.
Oyle tutkunlari var ki bide bu arabalarin adam arabaya tapiyo resmen iste bizde bi rs var soyle boyle millet rs ini ovmekten kendini alamiyo ya :):) ulan bilmeyen insan icin bildigin clio iste ne yani :))))
3 arabaminda arka camurlugu degismisti hicbirinin sasesinde hata yoktu.camurluk degistigi için garatnti sasesi cektrilmistr die bisi yokki.yanlış düşünüyorsun.neyse fikrine saygisizlk ettiysem ozur.dilerim.benim dusuncem ve tecrubelerim boyle.ha clionun degisenin oldugunu bilmeden aldm ayrı mesele.
Altına her türlü pisliği gizlersin anlaşılmaz dedim. Çünkü kaynak ile yapılıyo. Söküpte bakamıyorsun. Anlayamıyorsunda. Büyük risk. Ben aldığım arabayı rollingde düzde 200 km yapıp frene basmaya almıyorum. Yol tutuşuna ve şasesine güvenmem lazım. Hele olası bir kaza anında şasesi işlem görmüş araç daha tehlikeli. Ben her arka çamurluğu değişen illa şasesi çekilmiştir demedim.
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Siteden mi bu arkadaş ?
Renault / Clio / 2.0 Sport / kazasız temiz asfalt canavarı sahibinden.com'da - 87799628