Rs düşünen varsa aciliyetim var fiyatta anlaşırız başka araba buldum kaçırmamam lazım
Printable View
Rs düşünen varsa aciliyetim var fiyatta anlaşırız başka araba buldum kaçırmamam lazım
2 sene önce istanbuldan satılırken,beyinsel problemi vardı,bi çalışıyodu bi çalışmıyodu,şanzımanı komple problemliydi sadece geri'ye geçiyor,geri geri gidebiliyodu.Alan arkadaş halletti sanırım ama aldıgından beri 2-3 kere motor yapıldı diye biliyorum,fotografçı mert songül'ün eski aracı,eski plakası 34UR8540 olması lazım.
problem beyinsel değildi buji kablosuydu
araç çalışmamazlık yapmıyordu tekleme yapıyordu oda nadiren
şanzımanda hiç bir sıkıntısı yoktu gayet ileride gidiyordu
araç istanbuldan sonra burgaz-çorlu-burgaz yaptı tek elde kalmadı yani 3 kere el değiştirdi.
şu söylediklerinden bir tanesi doğru oda eski plakasını biliyorsun bravo çok yardımcı oldun :icon_tup:
artık pisayada temiz rs kalmamış temiz olanda oda sayılı :)
valla kardeşim rs alma gibi bir düşüncem yoktu rs leri sevmezdim artık değişiklik olsun diye düşünüyorum farklılık her znm iyidir.
aha bu da konusu;
http://www.techturkey.com/forum_v4/s...ellow-Clio-RS-!
UR , Mert lere gitmeden önceki sahibi Serhat tı (egzoment) hiç bi sıkıntısıda yoktu arabanın gayet sağlıklıydı . arkadaşın dediği gibi , bi ateşleme sorunu ve yolda giderken tekleme yapıyordu ama bujilerde olduğu anlaşılanca çözülmüştü olay .
rs konusunda buji kablosundaki problemin beyinden olduğunu sanacak kadar bilgisizsin üstüne bilmediğin şeyleri cahilce savunup duruyorsun
kusura bakmada sen giderken biz dönüyorduk bu piyasada yoktun sen biz bu araçlarla uğraşırken o yüzden akıl vereceğine bilgi sahibi ol sonra savun ne savunuyorsan anladın ;)
sen istersen fizandan dön kimseye bişi sormaya gerek yok sen beni biraz tanıyorsan uğurada rs i öğreten benim zaten boş konuşmayın işinize bakın milletin arabasını kötüleyip durmayın burda savunduğun çoğu şey yalan yanlış sormama gerek yok yazdıklarınla ne kadar bilgisiz rs ten anlamayan biri olduğunu ben burdan rahatça görüyorum zaten sormak istiyorsan sen sor beni gerçi bilmeyen varmı oda ayrı :icon_tup:
Sağda solda dediğin ne benim bir ustam birde kendim aracımıda kendim yaparım kendim yüklerim belliki sen beni ne tanıyorsun nede biliyorsun :) senteye sokamayacağın motora yağ koymak diye birşeyde ilk defa duydum :D
Bilgi alışverişi yaparız tabikide şu yazdıklarına bakıyorum da senden pek bişi alabileceğimi sanmıyorum ama geldiğinde yeterince bilgi alabilirsin benden rs ler hakkında birdahada boş laf yapmassın burdakilerin çoğu senden iyi biliyor zaten rs leri hadi eyw :icon_tup:
Ha şunuda belirteyim sarı rs için bu EMO nickli arkadaş baya anlatmış ama boş anlatmış
aracın beyninde falan sorun yok buji kablolarında yırtık vardı birbirine ateşleme kaçırdığı için yüksek kıvılcımda tekleme yaratıyordu sorunu 2 kabloyla hallettik tabi böyle EMO nickli arkadaşlar gibi hayatında buji kablosu değiştirmemiş insan gidip araç tekleyince aa beyni bozulmuş deyip kenera atabiliyor tecrübesizlik derim geçerim çok basit bişidi zaten böyle bilmeden araçlar hakkında yok beyni yanmış beyni arızalanmış gibi saçmalıklar yazmayın şuraya doğru olup kötü bişi yazılsa hadi neysede olmayan bişeyi buraya varmış gibi göstermek ne demek ya ne geçiyor elinize olmayan birşeyi yazınca ? Araçla daha geçenlerde bindim gazladım 2013 polo gti ile orjinal egzosları üstündeyken kafa burun gittim şuan aynı polo gti 182 yazılımlı rs ilede kafa kafaya gidiyor o yüzden kimse boş beleş konuşmasın sahibi çok yakın bir arkadaşım değil ama böyle bilmeden bir araç hakkında konuşaanlara ayar oluyorum
emo- kardeşim yanlış anlama sakın ama bu araç için o araç için demiyorum ama milletin aracı hakkında bilmedigin şeylerede yorum yapıorsun çok netmiş gibi ayriyteen senin aracın hangi clio rs çok merak ediyorum galiba hiç bir rs i begenmediginie göre boyasızdır herhalde aracın ama inşallah aracın veya eski aracın HOE rs degildir ben kalp kırarım ama gerçeklerde kırarım beni veya okanı tanıyomusun bilmiyorum ama bence bilgin kadar yorum yap fazlasını yapma anladın sen benim nedemek istedigimi saglıcakla ....
Ben hiçbir zaman en çok biliyorum demem,burda bazı insanlar var rs'in kitabını yazmış(ChiefKadir,CUB,wiliamss,Falmor) adamlar,unuttuklarım kusuruma bakmasın,konu sorgulama konusu bilinmeyenleri öğrenme amacı ile açılmış bir konu,var olanı yoklayarak bi yere varamayız.Önceki postlarda kafadan kazalı bi aracıda alın güzel arabadır demişim,kimsenin aracını boklamam,araçta ne varsa ne olduysa o,sen biliyosun ben biliyorum'a gelirsek ben öyle tartışmalara girmem.Kaldıki kimin ne bildiğini belirleyecek merci yok sen,ben veya bi başkası sorgulamanın amacı bu.
Saygılar sevgiler Okancım.