Yukarısını bı oku allah aşkına 3 kere yazdırdın be yanlış gelen şanzımanı gerı gonderdık yaza yaza hal olduk beh arkadas
Printable View
Hiz sabitleyiciyi hersey bozabiliyo 182de fren musurunden tut sanzuman okuyucusundan gaz kelebeginin ve pedallarin potansiyom
etresinden boyle uzayip gidiyo
Hocam bunların yaşadığı sorun direk şanzımanla alakalı;
Ayna mahruti orj değil o sebepten ötürü uzun ve sabitleyici çalışmıyor.
Marmariste yolda şanzımanı kırıldı bu çıkmacıdan şanzıman istedi marmarise kendi şanzımanınıda çıkmacıya gönderdi.
Falmor hocam sendeki kondisyonunda olsa zaten sıkıntı çıkmayacak kabul etmiyolar insanın ağırına gidiyo,R21Turbonun yakındayken şuan mrs'ini inceledim Maşallah.
Hız sabıtleyıcım gelen yanlış sanzımanın Uzunlugundan dolayı 5 inci viteste çalışmadı 2 de 130 3 te 190 yapıyodu arac kendi şanzımanımızı yapırırken onu kullandık yedek arkadas oraya takılı kalmış suan öle bı sorun zaten yok benım aracımın herkçhqngı bı aksamı çalışmayacak öle bı dunya yok ;)
oboww burda ne kadar rs filozufu varmış ya :) sorgulamayı geçtik millet birbirinin arabasını yazıyo seninki öyle böyle yaptı diye :) şanzuman şazuman hep benim arabamın üstünde fabrika şanuzmanı duruyor diye kaç kişi var ? veya bir kaç araba hariç motor istemiyor diyen kaç kişi var he şunuda açık açık belirtmek istiyorum VTI 28 30 BİN TL İse CLİO RS 50 bin tl etmesi lazım hiç abartmıyorum VTI denilen arabayı kapıma KOYMAMMMM.
Vti a öyle fiyat yazıyolar ama ben şimdiye kadar 30 a alınmış belgeli bi vti görmedim çünkü yok :)))
Tamm o zaman belgeledin şimdi oldu.
ahahah olaylara bak :D
O değil de tüm Lüleburgaz buradaymış ya :D
abi benim bildiğim 59 plakalı sarı bir rs var ve uzun zamandır görmediğim bir SS var bir de SU rs. başka gördüğüm yok :D
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Guzel ve bakkımlı bı arac sahıbıde tıtız bı arkadas sanırım hafta sonuna kalmaz gıder..