Ben konuştum arkadaş fiyat konusunda pazarlığa hiç açık değil boya masrafı var ayrıca lastiklerde değişmeli dedi.Mutlaka bi takım şeyler daha çıkar ama alıp da boya,lastik ıvır zıvır derken 3000 tl daha harcamak istemedim.Fiyatta da pazarlık yok dedi.Başka bi arac bakıcaz dedi artık.
17den fazlası gerek yok bu araca bence.
yeni fotolarda koymuş, eskiklerinide yazmış.
baya masrafı var. astarı yüzünden pahalıya gelir.
teşekkürler bilgi için. 17ye vermediğini de öğrendik bu arada ama belki şimdi verir. yoksa beklemee devam eder bu şekilde.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
izmirdeki meşhur mavi 182 rs yeni yüzüyle sahalara geri dönmüş sanırım arkadaşlar.bilginize.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Kırmızı 197lik en son kaça iniyor? Bileniniz var mı?
İlandaki mavi 182 nin taklalı olan olduğuna eminmisiniz yaklaşık üç sene önce yolda giderken görmüştüm bu aracı plakadan hatırladım o yüzden söylüyorum.
ist a gelmiş galiba plaka degişmiş alacak olan gitsin bagaj halısını kaldırsın lpg deligi varmı vsvs tavanda macun varmı eger o araba ise şase nosu degişmez eski sahibi tunç dan aynımıdır die kontrol etsinler kasası komple degişik dediler şahibeli bir araba eger o ise tabi
bu arac o deyil sanırım bir iki kez gordum aracı muhtemelen ucuncu mavi bu.e devletten sorgu yaptırmıstım zeytinburnu gozukuyordu
sonuç olarak o araç değilse bile koydugu her aracına gayet yüksek fiyatlar isteyen galeri bu araçta çok bonkör davranmış.![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)