http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99510122/detay
bu aracı bilen tanıyan varsa arkadaşlar özelden msj atabilirmi bi arkadaşım alcak aracı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99510122/detay
bu aracı bilen tanıyan varsa arkadaşlar özelden msj atabilirmi bi arkadaşım alcak aracı
http://www.techturkey.com/forum/show...07758&page=137
#2597 post
birde 135. sayfadan okumaya başlarsanız az çok anlarsınız.
34 N 3152 plakalı 182 RS bendeyken boyasızdı. Sattıgım arkadaşlar istanbul avcılarda talihsiz bir kaza sonucu kaputu ve sag camurlugu degiştirdi. Başka bir sıkıntı problem yok... Aracın suan yanına giden canlı gören ilk kişi alır. Araçta tramer yok. Geri kalan kaput sag camurluk hariç boyasız ve ciziksiz. Air baglerde oynama açma yok. Araç içiyle dışıyla 10 numara durumda. Çorluda tekirdagda kaza falan yapmadı. Yalan dolan haberler yapmayın. Komik oluyorsunuz araba boklamayın.
JoYTeaM
Yukarda allah var. 2 dakika burda bişey yazarken delikanlı olun. Milletin rıskıyla oynamayın. Herkes kolay kazanıp araba almıyor. Çamur at izi kalsın. Agzınızdan cıkan her kelimeye dikkat edin. Arabayı 2 lafınızla uçurup orda yok yarısını gördük 34 dü bilmem neydi agızları yapmayın. Dümen yapmayın. Bu dünyanın öbür tarafıda var.
JoYTeaM
Boş muhabet yapma sizin gibi herifler yüzünden insanlar araçlarını satamıyor eger bu arabanın tavanında degil boya rütüş yok. Akşam mikron mikron ölcüp resim atıcam yakından fotograflıycam istediginiz servise sokucam. Eger cıkmazsa ya sen bu vebali nası ödiceksin.
Agzınızdan bişeyler cıkartmadan önce sagdan soldan duydugunuz kuruntularla degil canlı gördüklerinizle konusun.. Öyle çok yalan söylüyorsunız ki kendiniz bile inanıyorsunuz yalan hayatınıza
Bu konusanlardan kim arabaya baktı geldi gördü. Canlı kim inceledi. Kim sagına soluna baktı. ? Evine internet alan arabacı oldu
ya nasıl boya yok harun o arabanın kaputu açılım tavana vurmadımı havan içeri gitmedimi ? nasıl düzeltildi yaglı çekiçlemi ? ayritten önden kaza yapmadı tamam bunları zaten söylüyorsun ama ben kimsenin arabasına *** fln atmıyorum araba için bişey de dedigim de yok sadece ufak şeyler benim için zaten bunlar ama sende eski araban diye bu arada ben yalan söylemiyorum
Ben senin ayagına getiricem arabayı bi kere canlı gör bi incele ondan sonra burda boyada var yaz çekicde var yaz. Ama görmedigin yanına yaklaşmadıgın araba hakkında burda yok boya var adım gibi eminin bilmem ne tarzında komuşma
JoYTeaM
Akşam bi koyun bakalım resımlerı görelım boya varmı ıkı celişkılı durum bnde bakıyorum o arabaya cunku
www.honda-tech.com
ya çok merak ediyorum herkezin arabasında o var bu var bi yazında bilgi sahibi olalım hangi Rs ler en temiz ona göre araştırma yapsın insanlar belki bizimde bildiklerimiz vardır sizin arabalarınız hakkında.Belki bizde yorum yaparız kimsenin görmedigi bizim gördügümüz şeyler vardır 5 sene Rs kullandım 2 tane Rs im oldu bende o camia daydım belki vardır bildiklerimiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)