hadi hayırlı uğurlu olsun, aracı alan zannediyorum ki iyi bakıcaktır. Allah kaza bela göstermesin. Burda biri mi ?
Dün ben aradım değişen boyasını bilmiyor. şasede kulede işlem yok dedi. Son 20.000TL falan sıfır orjinal parçalarla motor yaptırmış.![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Ben kendi düşüncem adına bi kaç bişey söyliyim yine sizde fikir yürütün şu sorguladığınız araç hakkında.
Şimd sunroof takılmış tavan kesilip ben asla almam yani tercih meselesiÖnde logo yok kuş kaput mu değil mi sadece logo iptal edilip boyandı mı muamma bide boya durumu bilinmiyor
Arka tamponun durumu içler acısı ayrıca arka bagaj logolarıda iptal hep uyuz olurum bu logo iptallerinden
o aynalar nedir ya neyse kısaca ben uzak durmaktan yana kullanıyorum oyumu
Bence ilanlar arasında bakılacak araç bu aracı bilmiyorum ama ilanda yazdıkları dürüstçe olduğu için diyorum bi arayıp konuşmakta fayda var
Connecting site...
@T.Aydın
Araç yine bu işlerden anlayan birine satılmış
Detayları net bilmiyorum
@ubn
Arkadaş uzun süredir kullanıyor
Bu araç ,ilk Clio Rs baktığım araçtı
Bahçelievlerde tuningçideydi
Sene sanırım 2007-2008 lerdi
Ozaman motor kötüydü
Kaportada 2-3 parçasının boyaya ihtiyacı vardı
Arka tampon gene böyleydi
Ordan Mersine satıldı
Orda bir kaç boya macerası oldu diye biliyorum
Şu andaki arkadaş bu işlere merakli azimli birisi
Aracla uzun süredir gazlıyor.
Muhtemelen sıkıldığı için satıyor.
Clio Rs alıcaklar için tavsiyeler
*Kesinlikle kompresyon değerlerine bakın ( 180-190 psi) çıkması lazım
*Kesinlikle Rs tuner veya herhangi bir LOG okuyan arayüz ile Vuruntu - Avans - Enejektör değerlerine bakın.
*Kesinlikle arkadan başka bir araç ile takip edilip duman atıp atmadığına ya da devir çevirerek aynı zamanda kompresöre bindirerek duman atıp atmadığına bakın.
*Kesinlikle 7000 devir dolaylarında vites atın ( cartlama curtlama ) yapıp yapmadığını kontrol edin. 1. vitesten 2. vitese - 2.vitesten 3.vitese kroniktir.
*Kelebeğin tapa gaz yapıldığında tam açıp açmadığını kontrol edin.
*Sert fren yaparak ABS devreye girdiğinde arabanın dengesinin bozulup bozulmadığını kontrol ettirin.
*Aracı lifte alarak yağ kaçaklarına bakın ...
Ahah![]()
Yalnız bir noktayı atlamışım
*Kesinlikle Rs tuner veya herhangi bir LOG okuyan arayüz ile Vuruntu - Avans - Enjektör değerlerine bakın demiştim.
Tapa gaz yapılarak bakılcak
bütün pislik üst devirlerde olduğu için genelde bunun için ,6000-7000 rpm aralığı iyidir
Vuruntu değeri --> 0
Avans --> 24-26 puan aralığında
Enjektörler--> % 90 - 95 civarında
Bu dediğim değerler oem ve yazılımlı ortalama değerleridir
Örnek olarak şunu koyabilirim
![]()
Bu SF nin olayını bilen var mı?
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
RS arayan warsa headersli,MSD BOBİNLİ ,colombo egzantrıklı,ms3ecu baskı balata direksiyon kutusu yenilenmiştir duzboru cekıldı yenı bircok yeri sıfır olmakla birlikte nadir temizlikdedir son rakam ticari iş amaçli 25000 telefonum 541 203 86 77
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Connecting Site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)