ercan rs seninmi ?
Printable View
ercan rs seninmi ?
Peki o zaman yanlış anlaşılma olmuş.
Yanlis anlasilan bisi yok konu uzadikca uzadi sebebini bende bilmiyorum bir yazi yazdim 10bu kisi ustume geldi anlamis degilim neymis ilanima bu araba hic gecilmemis yazmisim okumasi yazmasi olan adam zaten okuyunca onlar su ana kadar hic kimseye gecilmedi yazdim denedigim arablarida yazdim bu yaziyi alip kopyalayip buraya yapistirip dalga gectiler
Birde ep3 tayparla dene bak geciliyonmu bak dedile ep3 un rs yi grciceni biliyorum bende 5 bin harcar ep3 u gecerim dedim ep3 gelsin kadir abinin arabasiyla denesin gecsin gorelim dedim ama nedense kadir abi 5 bin harcamis yapmis konusunu actilar bende ne harcadini nekadar tuutunu biliyorum uc bes kisi bir olup konuyu uzattilar biride gelmis banlasanda kurtulsak yazmis bu hirsin sebebi ne anlamiyorum yasim 30 meslegim otomobil tamir selcuk rs ahm52 ahmet percuins ali meli erdi5252 vss beni herkez tanir karakterimi bilir yazmim diyorum ama olmuyor ercanada ayip oldu onjn uyeliginden yazdim konuyu uzatmiyorum ismim akif bana kirilan darilan varsa kusura bakmasin. Saygilar kimseye saygisizlik yapmadim yapmamda sadece bukadar uzerime gelinmesi uzdu beni arabalar onemsiz gelir gider ama karsilikli saygi ondmli. Hepinize iyi aksamlar konu kapansin..
Keske ercan yerine ne basta siz girseydiniz konuya ben akif aracım budur denemek isteyeni memleketime beklerim diye.
O araca 5 bin buna 3 binlerle olmuyor bu işler bunu sizde bilirsiniz ne parçalara sahip araçlar yürümüyorlar fazla üstünde durmadan birbirimizi kırmada bu işleri yapmayı öğrenemedik gitti..
Aracınıza maşallah kazasız belasız günler.
Sorgulama dışında herşey var maşallah.ihtiras ihanet şevhet.
bu konuların sonu yok :)
konu insallah kilitlenmez cok faydali bilgiler var.
Ozaman konuyu genisletelim yazilim olarak hangisini tavsiye edersiniz rs icin
Ecu fast. Wimmers..fastcip. ciddi guc hangisinden alinir rs icin.
Arkadaşlar bende rs arıyorum boya durumu mühim değil yeterki büyük kazası olmasın İstanbuldaki sarı UR rs satıldımı bilgisi olan varmı yada tavse edeceğiniz arac varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09868367/detay
bu aracı tanıyan bilen var mı?
araç temiz duruyor, gümrükten çıkarmış aracı ondan siyah olduğunu boyasının olmadığını da söylüyor...
son resimde tamponda bi çıkıntı var onu genelde hepsinde görüyorum normal midir?
bende mevcut fotoları , paylaşmıştım ama birdaha paylaşabilirim veya özelden gönderebilrim isteyene...
siyah gümrükten 9500 e alındı eğer yanlış hatırlamıyorsam
Az once yarim saat once bogazici kopru yolunda yesil ph2 gordum galiba bastim ama yetisemedim var mi daha once goren oldu mu ? Yada ben yanlis mi gordum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09474240/detay
böyle bi şey olmasın :D
Araca baktım ,araç söylendiği gibi gümrükten alınma . Sol çamurluk , kaput tampon bunlar net değişenler . Şase ler de oynama olması lazım ,lastik kopuktu , airbag ler açıktı gümrükte iken . Daha ilanları felan yokken konuştuk sahibi ile , aracın rs olduğunu biliyordu fakat sadece rs olduğunu biliyordu . 185 hp yer uçağı bastınmı gidiyor tarzında laflar sarf etti , araçta boya yok dendi , 21 bin civarı bi rakam söylemişti . Gittiğim de araç orda değildi inceleyemedim sonra da gidip bakma fırast ı bulmadım ,zaten bidaha gidip bakmazdım da . Hergün o yol üzerinden iş e gidip geliyorum araba diri duruyor dışardan ama detaylı inceleyemediğim için nasıl toplanmış nasıl boyanmış vs. lerine bakmadığım için bişey diyemicem. Bana kalırsa piyasada ki bilindik temiz araçlar a bakmak daha mantıklı. Rengi farklı olsun derseniz de sonradan boyanan ama hakkı verilerek yapılan araçlar alınması ,sonrasında sıkıntı yaşarmıyım acaba elimde neyi kalır düşüncesi yaşanmaması açısından daha mantıklı.
ve hala temız degısenı yok yazıolar.bu ulke ıyı anne evladı dolu ya...
Alsancak sağlık sitesinin orda yatan 35 P 9997 Rs hakkında bilgisi olan varmı ?
Renault Clio 2.0 Renault Sport Model 13.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 111616895
arkadaşlar var mı bilgi sahibi olan bu araç hakkında. Neden bu kadar ucuz ?