Bu soruyu bende takipteyim.
Printable View
22 verilir stok ve temizine.
Temiz RS rakami olmaz soyleki es foat arasinda gider gelir illada rakamsa 22-23 bunparalara alinacak vti ile typer arasi makina rs
rs almayı düşünen arkadaş varsa uygun fiyata vericem pm atabilirsiniz
Tek anlamadığım şu benimde, bnde 3. rs ime biniyorum. sürekli ortalarda araç soran arkadaşlar war temiz rs aranıyor diye sonuç hep fasa fiso.
Ve ayrıca temizlik göreceli bi kawramdır bence, 2 parça boyalı olması bazısı için önemli değildir, komple sıfır motoru yapılmıs diğer insan için temizlik kriteridir vs vs..
Ama anladığım şu warki temiz olsun ucuz olsun mantığında arayan çok, Şuan 38RS297 plakalı 182 im war -eski su- Benim nazarımda daha 'temizi' TR de yok
satılık 172 warsa hem temiz hem uygun onuda alırım, 197 warsa hem temız hem ucuz onuda alırım yemın ederım.
O resimleri ilk ben istiyorum anladın mı beni ? :)
MAX. MAX. 44 bin TL'ye temiz Clio 197 aranıyor.
NOT: Temiz olması önem arz etmektedir... :)
45.250 :D
Bekliyorum.. :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00316811/detay
bilgi sahibi olan var mı acaba
Para cepte hazır olması baya cezbedici
Yalnız bu 197 ler ne ara bu fiyatlara çıktılar
33-34 lere alınan araçlar ne olduda 12 bin zamlandı şaşmamak elde değil
Hele 172 ler şiştikçe şişiyor
Arabaların çoğu bakımsız
Çoğu motor soğuk kesicide gezmekten yorulmuş bitkin düşmüş araçlar
Şu anda hayalde olan 172 piyasası ile gerçekte olan 172 piyasasının alakası yok
Heee.Arada genç hevesli kardeşlerimiz parasına kıymış almıştır onlar 2-3 kişi istina olarak görüyorum
Ama şu an gerçek piyasa kesinlikle 172 ler için şu anda hayal edilen gibi değil
Yakın çevreme bir çok RS aldırdım
Hiçte yazan ve hayal ettirilen o paralara alınmadılar
Tamam anladık Türk milleti olarak ille satarken kar edilcek mantığı var
Ama araca bakmadan suya sabuna dokunmadan yapmayın bari
Benden tavsiye yağ yakan şanzımanı sorunlu motorun ne olduğu belirsiz arabalara o yazan rakamları vermeyin
AQ zaten nasıl oluyorsa arabalar bizdeylen para etmiyor, insallar alıp kar ediyor bizde 7-8 bin harcayıp artı 3lırada zarar edıyoruz.
Kanka bu arada eli yuzu pislik içinde, garajın kosesıne kaldırıp atılmış, 9 parça değişenli kople 3 kez boyanmış, direksıyonu sembol, koltukları yırtık-pırtık, yanık-delik, macunsuz tek parcası bıle olmayan, laguna kapak, flas sanzıman, kango gogus bır 182 war elımde ısteyen olursa aklında olsun :D :D :D :D
hayaller 172 hp ,hayatlar 72 hp
Sisirilmis fiyatlar söz konusu 197'ler icin.Bunu herkes goruyor ve biliyor. Cok sukur araba da gece ruyalarimiza girmiyor da rahatiz.. ;)
Bu siskinlikle daha çok bekler 197'ler; benden soylemesi.
Su an zaten 197 benim icin B plani mesela. O da o siskin rakamlar sonerse...
Bu arada, aklima gelmisken... Araci satanlar, model motor farketmez, ekmek yesin ama o is lahmacun yeme beklentisine dönerse olmuyo iste ne yazik ki... Allah herkesin gönlünce versin ama cok bi beklenti icinde olmak cok da uzun sure getirisiz beklentiye sebep olur.
Kanka asıl Hayaller bir yazılımla 190, sonra ah şu arabayı nereme soksam:)
Ben üzerime alınayım abi bu yazdığını :) şuan 19.000 lira param var yaklaşık 1 aydırda arıyorum ama yok bulamıyorum kafama göre. Motoru bitmiş değişmeyen parçası kalmamış arabalara 21-22 lira fiyat istiyorlar gerçekten değse sağdan soldan para bulup alırım ama içime sinen yok. Sonucun fasa fiso olması ilanların saçmalığından ve şişkinliğinden kaynaklanıyor bence yoksa eminim buraya yazanların bir çoğu gerçekten almak için yazıyor.
Alternatifi yok diye düşünüp fiyati sisirenler benim nazarimda çooook beklerler.. ;)
Siz de arkadaslar... almayiverin..
197'lerin fiyatları çok ama alan yok ki zaten, aylardır ilanda kalıp sonra pasif oluyorlar.
Kimse kusura bakmasın da 40 liralık arabadan 10 liralık kar edilmez, ilan olmaktan öteye geçemez.
Araba onların, para benim...
Sıkıntı yooookkk... :)
50 küsür liralar isteyen arkadaş var.Zaten amacı satmak değil büyük ihtimalle.
2 kere Megane RS sahibi olmuş şanslı biri olarak, gayet net ve başka tanıdıklardan da elde ettiğim duyumlara dayanarak diyebilirim ki, gerek Clio gerekse Megane RS serisinde "keşke zamanında vereydim, iyi de para vermişlerdi" pişmanlığı yaşamış ve dile getirmiş çok insan tanıyorum...
Amacım satıcıları gaza getirmek ya da istediğim formata sokmak değil... Clio 197 alamazsak biraz bekleriz Clio 4 RS alırız... Megane 2 olmaz da paraya kıyılır Megane 3 RS olur. Faz-1 Megane 2 RS olmaz da Faz-2 olur.. Velhasıl kelam, kıssadan hisse bekleyince ve bütçeyi ayarlayınca illa ki olur. Anlayana...
Amaaaa!!! Şu da anlaşılmasın... Bu adam bak parası var, ona buna gaz kesebiliyo... O zaman buna da ...TL parayı bayılabilir. Kusura bakmayın ama yok öyle bi dünya. Ölücü değiliz ama herşeyin de bir pazarı, ederi vardır. Kimse kusura bakmasın.
Bunu da gerek alıcısı olduğum araç sahiplerine ya da RS arayan eşe dosta hatırlatıyorum ama genelde nafile oluyor... :)
zamanında 30 lara megane rs alıp 1 ay sonra 40 bin isteyenler var 40 bine clio rs 197 alıp 55 isteyenlere ne demeliyiz az çok bizde neyin ne olduğunu biliyoruz
Para cepte denmesi işin en hassas noktası
Bide cebinde parası olmayıp hayalleriyle yaşayanlar var
En kötüsü hiç birşeyi olmadan sağa sola salça olanlar var
Bizim katogori bunların 3 üde değil
Hem para hemde hayalleri olan fantezilsel bir grup olduğumuzu düşünüyorum ''senle ben'' :) :)
Gel fantezilerimin kurbanı etme beni :D
Benim anlamadığım olay da şu , emsalleri çok daha yüksek fiyatlarda olan bir aracın ve az sayıda olan bir aracın piyasasını sizin fiyatı bu demeniz mi belirler. Arkadaş o aracı 30 almış olabilir kimseye sen alma denmedi o arkadaş o aracı alırken. Şimdi de araç kendisinde ve fiyat budur diyor bu zevki yaşamak isteyen bu fiyatı versin diyor kısacası parası olan değil o parasıyla zamanında aracı almış olan fiyatı belirliyor.
Fakat ... Şu konuda size sonuna kadar katılıyorum tek bir araç için değil tüm olarak piyasa çok yüksek.
Bunun dışında şu fiyatı vermişlerdi niye satmadım keşke satsaydım diye pişmanlık duyan kişiler binmemsin böyle araçlara münkünse araçtan zarar ettim diyecek kadar paran yoksa binme böyle araçlara o zaman böyle pişmanlıklar yaşamazsın...
Bu arada bu yazdıklarım Orcun , Aykut ve serkan_rs için geçerli değil onlara diyorum başkaları duysun ama :)
İlave olarak şunları demek istiyorum
''X''bir insan yüksek aldıysa o onun sorunu der geçerim
Buna takılmıyorum
Onlar böyle bir piyasada istisnadan öteye gidemez ve geçemez...
Hem Cliolar için hemde Meganelar için kesinlikle istenilen fiyatlara satılmıyor satılamıyor...
Kısır bir döngü var.
Mesela Megane rs alan birisi '' Ben 28'e aldım ama piyasadakiler bunu 35'e aldığımı bilirse piyasam bozulmaz''vs vs..bla bla ???
Buna benzer davranışlarda bulunulduğu hepimiz biliyoruz
Bunun gibi etik olmayan bir sürü mantıksız hareketler var
Adam 1 TL bile harcamadan arabanın anasını ağlatıp sonrada kar etmeye çalışırsa kimse kusura bakmasın o mantığı ben savunamam.
Bunun gibi bir sürü değişik yönlerden örnekler çoğaltılabilir
Aynı şeyler Cliolar içinde geçerli
Diğer araçlar içinde piyasa arttı evet ama hiçte sanıldığı gibi değil.
Daha yeni seat leon almış bir arkadaşımla yaşadığımız bir olayı anlatayım
51 bine boyasız 30 bin km de kırmızı leon aldık..Ohhh dedik fena kar bırakıcak..(Aracın garantisi devam ediyor)
Arkadaş 1 ay kullandı kullanmadı ilana verdi kar etmek amacıyla
O katagoride açılan ilanlar arasında en uygun en temiz bizim ilanımızdı (55.500)
Aracı 4 ayda zar zor sattık
Yani demek istediğim açıkca belli
Anlaşılmıycak birşey yok
İstisnalar kaideyi bozmuyor ;)
Güzel araba güzel fiyat bu herzaman böyle ;)
İstenilen fiyatlara satılan araçlar gerçekten güzel araçlar ve o fiyatları o araçlara verenler var :)
Ama dediklerinde doğru kısacası bu resmen bilinmezlik bir karmaşa piyasa.
Bu arada bu crs ciyi ne tanırım ne bi muhabbetim olmuştur. Sadece tepki vermek yalnış bence.
Bu konunun çok yorumu yok aslında arz ---- talep bitti.
Eğer piyasası çok pahalıysa almazsın olur biter.
Bütün araçların fiyatları artarken MRS ve CRS lerde illa bir düşme yaşanması ilginç olur. Bu anda abuk bir piyasa var, karman çorman.
Ucuz alınıp canını alındıktan sonra üzerine 10 TL fazla yazılan araçlara konusunda tamamen size hak veriyorum bu arada.