3bin fazla verin adam gibi rs alın kampanyası![]()
konusu olmustu sanırım rencide eder gibi olmıyımda sağlam 2 rsc idemiştiki çöp
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
araç daha önceden istanbul bahçelievlerde satılıktı BAB plakalı.Arkadaşıma bakmıştık..
Amaç Rs almaksa bu aracı pek tavsiye edemiycemamacım kimsenin aracını kötülemek değil ama çok yorgun lpg li ve çekişi çok düşüktü...Benim bildigim bukadar unutmadan ozmnki fiyatıda 15,xxx küsürdü.Sonuç olarak tamamen sana kalmış
![]()
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96114803
birde burdan sorayım.araç ile ilgili bilgi sahiplerinden yardım beklerim
megane rs i sattım. değişensiz clio rs aldım. fikrim halâ aynı. clio rs megane rs in tırnağı olamaz. yanından geçemez köşesinden selam veremez. niye aldın derseniz tamamen şartlar. durumum müsait deildi 10 küsür milyara ihtiyacım vardı aldım.
ama şu cliolara megane rs parası isteyen arkadaşlar bi kendilerine gelsinler kafaları mı güzel?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
valla şimdiden clio rs sahibi olarak söylüyorum daha 2-3 kere kullandım sevemedim sevebileceğimide düşünmüyorum. onca konfordan in buna bin. attan düşmüş gibiyim.
viraj desen mrs ye göre sıfırın sıfırı. başka arabalara göre nasıldır bilmemde zaten vteclere elimi sürmezdim o yüzden onlarla kıyaslayamayacağım.
amma şunu söyliyim mrs 5 şerit 170 le giderken makas attığından bile sarsılmıyordu. bunda 70le giderken 3 şerit makas atsan taklaya gelecekmiş gibi korku veriyor.
rs sahibi olarak konuşuyorum eskiden yorum yapsam nerden bilicen denebilirdi ama biraz binip görücem. ancak ısınamazsam 3e-5e bakmadan satarım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
megane daki konfortu bulamamamız çok normal bence çünkü;
1. mmrs clionun üst sınıfı ve konfora yönelik yapılmış
2. karşılaştırdığınız clio 2000 model mrs ise 2004-2005 model. eğer ki 182 lik clio ile karşılaştırılsa bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. konfor, donanım ve yol tutuş olarak megane tabiki yine az da olsa üstün olacaktır.
edit: çok tepki çekmiyim diye sildim.
ama şunu söliyim 182 de kullandım hiç sandığınız gibi bir araç değil. mrs ile 1 ay takılın. sonra ne demek istediğimi anlıcaksınız.
katlanır ayna. otomatik flaşorler. otomatik xenonlar. yağmur sensörü far sensörü. cam tavan. deri kumaş ve otomatik ısıtıcılı koltuk. asr esp. pist rekorları kırmasını sağlamış ön takım. 2bin tl lik direksiyon kutusuelektrikli sertleşme ve yumuşama ayarlanabilir direksiyon.
bunlar sadece 4de biri saydıklarım. özelliklerinin 4de 1inin yarısı olmayan arabaya 20bin lira vermiş oldum aracı verdiğim fiyata göre.
ben salak mıyım? evet salağım. ihtiyacım olmasa bu salaklığı yapmazdım.
) yok canım est. daha önce de bahsettiğim gibi mrs tamamen konfor amaçlı yapılmış ve direkt bir üst sınıf. bu kadar fark olması normal. clio 3 rs e binin yol tutuş olayına inanamazsınız. ben o kadar stabil araç olduğunu tahmin etmiyordum binene kadar. neyse tekrar hayırlı olsun. bence atmosferiğin keyfini çıkarmaya bakın .) clio nun artıları var emin olun. en azından parçası daha ucuz yakıtı az .)
clio 3 40 binlira temizi şuanonla kıyaslarsan evet aynılar kalite olarak.
Clio clio olalı böyle aşşağılanma görmemiştir![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Gokhan 1.6 sport flan almadin demi yanlislikla
Konfor olarak meg rs le alakasi olmamasi normal fakat yol tutusta flan nasil o kadar rahatsiz oldun anlayamadim. Tabi aldigin rs in durumuda onemli. On takimda yay amortisorde lastiklerde sikinti olabilir
bence clio clio olalı böyle doğrular söylenmedi
tabi yanlış anlaşılmasın. ies lerle filan kıyaslarsak 20bin lira filan çok ucuz clio için. ama onlarla kıyaslarsak öyle.
yoksa benim gözümde 10lu yaşlarda olupta 10liranın üstünde para istenen arabaların hepsi ziyanlık. lanet olsun ülkemizdeki sisteme.
ibo servise soktum. sanayide dükkanımda var rotcusundan şasecisine kadar soktum araç sorunsuz. bir tek rot başı arızalıydı azcık onuda pazartesi sıfırlıcam. ama dediğim gibi yol tutuş beni hiç sarmadı. ama hakkını şu şekildede veriyiyim. cidden hondalardan iyi ama mrs ye göre az fark var diyenlere benim lafım. dünya kadar fark varmış.
Şimdi ben clio rs imi zamanında 18 e verdim 2002 model 172 lik di.Sonrasında 4-5 araç değiştirdim şimdiki aracımı soruyorsan 16700 istiyorum palio ma.
Sorunu şu şekilde cvp lıym
Benim palio aracımın piyasası 15-18 arası ***** sitede. hatta 21 bile isteyen vardı ama satıcı değil sanırım
Bana göre 98 model düz palio 1.6 12 ediyorsa fabrikasyon sporco koltuklu pedal lı vites topuzlu fabrikadan modifiyeli motora sahip düz palio nun en fulunden çok daha dolu olan yol tutuşu bambaşka olan palio modeli 16 - 17 çok normal
Clio rs e gelince: hiç bir özelliği olmayan vti 25 ediyorsa clio nun ederi 30 dur ama gel görki karşılaştırmayı aracın donanımına veya başka özelliklerine göre yapaamıyoruz ülkemizde.
Bunu talepler ve genelin bakış açısı değiştiriyor.
örneğin laguna 2 megaane 2 den dahaa üsst sınıf ve donanımlıdır amaa 2. elde megane 2 daha pahallı.
Şuan bana göre evladiyelik tabir edilen müthiş temiz bir clio rs 172 20+ hakediyor.Ama megane rs in benim şahsi fikrime göre her yönden altında bir araçtır gökhan arkadaşımın dediği gibi.
İnşaAllah anlaşılır olmuştur![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)