aracı gelip gördüğünde duruşunu beğeneceksin,içindede herhangi bi sıkıntı yok,sanırım sadece çamurlukta boya olması lazım,ön sağ
Printable View
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 95810313
Bilgisi olan arkadaşlardan ricam bu aracı bakmaya düşünüyorum nedir ne değildir?
orjinal rengi sarı demiyo bagaj içi kapı içleri orjinal rengindedir diyo
Neresinde yazıyor ilanın yaw orjinal rengi diye. Boyanmıştır dio
Araç Sadece Dıştan Boyanmıştır.Kaput Altı , Kapı İçleri , Bagaj İçi Boyanmamıstır.Orjinal Rengindedir..
ilanda 4.sıranın sonunda yazıyor arkadaslar :)
Renk mühim değil benim için :) Genel durumu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
Bu izmirde 14 e satılan araba bu hafta gene ilana konuldu. 14300 bu def tekrar soruyorum tanıyan varmıdır?
Araç Sadece Dıştan Boyanmıştır.Kaput Altı , Kapı İçleri , Bagaj İçi Boyanmamıstır.Orjinal Rengindedir..
Yaw araba boyalı ama kaput altını kapı içlerini bagaj içini çok para tuttuğu için boyamadık orjinal rengindedir diyor işte. Resimde de gri olduğu belli oluyor zaten.
Arkadaşlar vts'mi satma kararı aldım ve ilk öncelıgım clio rs bütçemede uyan temiz bir rs almak ıstıyorum burdakı 3 araç hakkında dusuncelerınız nelerdır özellıklede sarı clio için bılgı veren olursa cok sevınırım. Şimdiden tesekkurler.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 99618855
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 95810313
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98575797
bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
airbag açmış eski yalova plakalı rs
Ordu'daki araç güzel görünüyor bilgi alabilirim isterseniz?
Yok mu temiz clio rs? Fiyatı uygun fazla kurcalanmamış