bizim bu tarafa geldi de ondan sordum yürürü nasıldır diye rakip arıyoruz ona :D 172lk dmi vb?
Printable View
Beni tanıyan çok iyi tanır dostum o yüzden tanıtmama gerek yok sohbet sitesinde değiliz öyle ingilizce yaş şehir sormalar falan ismim burda yazıyo şehirimde arabamda yazıyo kimin jeton köşeli anlaşılmıştır :icon_tup: sıkıntı yok bu normal kaputu eline alırsın bi hafif kaputu aradaki farkı anlarsın hafif kaputu olan kimsenin fiber kaput döktürmediğinide bilmediğinden tabi 10 beygir alman normal :heyoo: Bi arkadaşımız bi araba hakkında birşey sormuş yardımcı olmak maksadıyla sorması gereken şeyleri söylemişim orda dalga geçiyosun çok biliyosan konuya bakıp yardımcı olsaydın başta kimsenin yazdığıyla dalga geçme hakkın yok burda forum kurallarında bu yazıyosa bunu da oku o fazla olan bilginle :heyoo:
Maşallah siyah hakkında beklenen cevap geldi :D
Araç İzmir gümrük çıkması , Ozan Abi zaten fotoğrafları eklemiş .
Görüldüğü gibi değişenleri çok :D
3-4 sene once izmirde serviste kazali halde yatiyordu. Hava yastiklari acik bi sekilde. Aslinda aracin kazasi buyuk degil. Koltuklari duzgundu. Orj cd calar teyp var bizimkilerden farkli olarak. Km sini daha dusuk biliyodum ama yuksekmis baya.
Keske hic toplanmadan satsalardi
Yada adam gibi ilana ufak bi kaza sonucu bi kaç parça boya ve değişen yazıp düzgün şekilde satışa çıkarsaydı. Sonuçta çok büyük bi kaza yok ortada.. Airbaglar açılmış olabilir. Serviste düzgün şekilde değiştiyse airbagler ve konsol problem olmaz. Problem bu tarz araçları orjinal değişensiz diye satılığa çıkarıp millete kakalamayı düşünen heriflerin zihniyetinde. Belki alacak olan arkadaş bizlerin arasından borç harç alacaktı bu arabayı orjinal diye..
Siyah orjinal yaa. Adam orjinal parca kullanmis ne var bunda :D :D :D
Değişen yok derken galiba kelime hatası olmuş değişmeyen yok yazılcakmış :D
kesinlikle katılıyorum bencede çok abartılacak birşey yok ama dürüst olmayınca sinir oluyorum . ben aracımı alırken karşı tarafa güvendim ve herşey söylendiği gibi çıktı ve kendimde herşeyi anlatıyorum almak isteyen kişiye ayrıca nette herşeyini paylaşıyorum elimde belgeler olabilsin diye yalanlara karşı ( çamur atan olabiliyor )..