Peki önemli olmayan kaza nasıl bir kaza mesala kuş kaputu üstünde mi peki biraz detay verirmisiniz acaba ??
Printable View
başka bir forumda piskopatın konusu vardı sadece orda 3 kez motor yapıldığını yazmış eski sahibi
Clio sport için fikir verecek var mı ?
Connecting site...
__________________________________________________ ________________
Araca gittim baktım, vakit kaybı oldu. Tavanda güneş yanıkları var. Yanlarda belli bolca macun ve düzeltme var. Motor dengesiz çalışıyor, Sunroof un bir ayağı kırık.
Hava filtresinin hortumu bile yok.
Sağ önden kaputu düzeltmişler. Şaside bişey yok dedi ama farın arkasında kalan kısımda ufak bi kırık çarptı gözüme. Bakcak olan olursa boşa vakit harcamasın.
sadece ön taraftan tam orta kısımdan direğe dokunmuş resimleri görmüştüm tampon yamulmuş birde renault amlebimin o kısmı kaputun yamulmuştu tamponda kaput düzeltilir gibi duruyordu ama komplemi değiştirirler yenimi almıştır bilemem onun haricinde boya dahi yoktu diye hatırlıyorum.
bu tip arabaları galeriye verirsen olacağı budur. açıklamaya bakın yavvvs...
Connecting site...
Connecting site...
Önceki sayfalara bakamadim ama araç hakkinda bilgisi olan varmi? Orjinal siyah galiba?
isteyen olursa satarım kısasüreliğine beyin tesisat herlşey değişti 200 sx var ilanı yok satılana kadar geçerli teflifim
yap teklifini :D aportta bekleyenler var.
biliyorum bro allah yukarıda beyine kadar sıfırandı şimdi direk arayım kadir emmiyi kaç tl harcadım ne durumda öğrenin eskı beyini beğnemeyip değiştim onuda begenmedik değiştim pod ayarsız takılı üstünde artık komple tesisat, bobınler beru, bronz bask,ı megane rs enjektör, sıfır krank sensoru, sıfır bujıler, komple sılıkon hprtum set, gri yerleri boyatma, 45 yanak sıfır ,nokıan lastikler yagı suyu hafif yedek kaputu diğer bütün yedekleri kayırtmam veririm özelden pmleşelim isteyenlerle soran war 2-3 lkişi ayrıntıyı ilk defa yazıyorum böyle liste olarak he ayrıca dişlilere kadar değişti sanzuman, carbon koltuk v.s v.s .vs dediğim gibi özelden pmleşirim 200 sx gidene kadar teklifim geçerli öyle esti şimdilik yoksa 304 çakarak yola devam elimdekı yedekler sadece 3-4 bin tl zaten :) zor ikna ettim 200sx sahibini :)
Bırak reklamı adamım :D okuyom okuyom bende teklifini göremiom :D
Herkes bu aracın fiyatına endekslemiş kendini. Temiz düzgün bir fiyat istersen anında gider görüşündeyim.
Sorunlarını bildiğim halde siyah 182ye niyetlendim, aracı görmüş arkadaşlar bir pm atabilirler mi veya bilgi alanlar? Tam olarak neye girdiğime bakayım duruma göre sandık motora kadar gidicem, 182 aşkım alevlendi yine :))
laguna kapaklı olması lazım devamını yazıyorum sana faceden
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı_?
Önceki postlarda laguna pistonu olduğu kasasını çok kötü boya yapıldığı yazıyor ..
Connecting site...
bile nwarmı arkadaslar bu aracı
Ankara arabasi km dogru, oncedende sol arkadan kazasi vardi.
Piyasayı takipte olduğum için geçenlerde araştırırken tesadüf bulmuştum belki yardımcı olur.Resimdeki belge de doğru ise araç ilk sahibinde kaza yapmış görünüyor.
Connecting
sağol seçkin önden benden duymustumda bir kardeşimiz almak istiyordu sorusturayım dedım nedir ne değildir
Allah rahmet eylesin,ama kim oldugunu biliyosan yaz istersen vefat var ortada tanıdıgı olan haberi olmayan vardır millet heyecanlanır,hiç olmazsa bu kadar insan rahmet dua gönderir diye dusunmekteyim..
:( :( Allah rahmet eylesin kimdir hangi araçtır acaba ?
Arkadaslar 01kf777 plakali rs in durumu ve gecmisi ile ilgili bilgisi olan warmi acaba
Senelerdir clio rs hastalığım var.Kendime ait bi aracım olacaksa rs olsun istedim.Yazları çalıştım didindim.Tahminimce bir kaç ay sonra parayı denkleştirip hayalime kovuşacağım.Clio rs alırken nelere dikkat etmeliyim İzmirde veya İstanbulda hangi ustalar bu arabaların erbabıdır biraz bilgi verirseniz beni ihya edersiniz.. Not : öğrenciyim kendi paramla araba almak için senelerdir bekliyorum ilk arabamda hüsrana uğramayayım engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum :)
şahsi fikrimi söylemem gerekirse bu araçlarda ucuz olsun benim olsun mantığını yürütme çünkü heyecan olucak sende ki yazdıklarından anlaşılıyor biraz piyasa üstü olsun ama araç kozmetik ve mekanik olarak derli toplu olsun yaklaşık 5 sene kadar bende 1.6 sport a bindim , söküp takmadığım yer motor açmak vs kalmadı eğer aklında böle bişi varsa RS bence kurcalınacak bir araba değil bunu bil ve alıcak olsam ki bende bakınıyorum 1. yi aldık 2. yi arıyoruz ama orj. bişey stepne,kaput,changer hatta ön camın atermik olmasına kadar inceliyorum.Motor kondisyonu düzgün geçmişi temiz ve mümkünse servis kaydı olan bir araç olursa nerden geldiğini bilir için rahat olur. bakılırken standart km kaza durumu yazmıyorum Allah'ın emri onlar zaten bakılacak şeyler geri kalan da burdan daha bilgili arkadaşlar var zaten fazlasıyla yazar yardımcı olurlar yazdıklarım benim fikrim.
temizini bulablirsin tabi al clio rs :) ama temizini dedigim gibi.....