Araç bizdeyken bu teklifi neden yapmadın.. :)
Printable View
Araç bizdeyken bu teklifi neden yapmadın.. :)
seni kesmez yawrum corsa :p
Nesi kötü acaba bu aracın biri bana pm atabilir mi özelse eğer ?
ya arkadas biri banada bi pm atsın bakım nesi varmış 182 lik rsnin :) arabanın sadece sanzıman keceleri ıvır zıvırı bakımı yapıldı alındıktan sonra suan benım gördüğüm incik gibi hep sağda soldan duyuyoruz bişeyler ama net konuşabilen yok araba bi kardesimizde aslan gibide yürüyo konuyu görünce sasırdım. he benim bildiğim satma sebebi önceden dizel ibizası sattı bize bu işlere heves etti bunu aldı ama benzinden malesef patates oldu :) ondan satıyo hergün işe git gel aştı onu. ben alıp gazlamadım ama ufaktan 180-240 kadran cekmişler izledim beni gayet tatmin etti. basta dediğim gibi bilmedğimiz bişey varsa söyleyinde bizde bilelim
isteyene satarız iç dıs sıfır ayarında :) dizel clio yada vanlada takaslayabilirim iş gereği
Connecting site...
var mı bilgisi olan arkadaşlar ???
Connecting site...
tanıyan varmıdır?
Connecting site...
Arac hakkinda bilgisi olan varmidir?
Connecting site...
Aracı bilen varmı arkadaşımıza düşünüyoruz bilgi sahibi olan varsa iyi olur
Bu aracı cumhura sor .. Rs ilanlarındaki mavi 41 plaka rs ten iletişim kurabilirsin
arac hakkında bilgisi olan var mıdır?
Connecting site...
Connecting site...
Motor,şase,kule durumu nedir bilen var mı ?
sorduğunu araçla ilgili bilgiler önceki sayfalarda olması lazım. biraz geri giderseniz bence bulursunuz bişiler.
siyah 182lik hakkında nedir problemi ciddi varmı bir sıkıntısı kısmetse ona göre gidip bakıcaz bugün
uygun rs düşünürseniz bir arkadasın war egzantirik polıshli v.s ozelden pm atın
Kayserideki 38 RS plakalı RS hakkında bilgisi olan varmı sisleri sarı kaplı olan ?
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mı ?
izmirde galeride satışlık olan 2000 tl koymuş bugün arabanın üzerine :D kim heveslendirdi aceba.
arkadaşlar arac hakkında bilgisi olan varmı ?Connecting site...
Connecting site... bu aracı bilen varmı?
Şu kayserideki araba hakkında kimsenin bi bilgisi yokmu yav ?
Connecting site...
projelik düşünüyorum nedir ne değildir...
araç yakın zamanda burgazdan çıktı çok sevdiğim bi abimin hatta arabayı alabilmek için bi dünya katakulli çevirdiler, motor yeni yapıldı, boyası kasap tarafından atılmış o parayı haketmez bilgin olsun ..
eski Psikiopat Lz rs diye geçen rs lüleburgazdan okanın, motorunla çok oynanmıştı son durumunu tam bilmiyorum ..
Eski psikopat clio rs
İzmirdeyken draglarda koşuyordu 35 RS 600 plakasıyla
Daha sonra Lüleburgaz'da 39 LZ 112 plakasıyla denemeleri var youtube de
Önemli bir kaza belası yok sadece motorda sıkıntılar yaşamışlardı daha sonra düzelttiler diye duyduk bu fiyata güzel bir rs bence :icon_tup: