clıo rs lerden pek(!) cakmıyorum ozur dılerım.baska bır araca gecılebılecegını dusunmekte hata etmısım.
Printable View
kendi speclerinde asla geçilmez gidip 300 400 hp turbolarla denersen geçilirsin mesele geçmek geçilmek değil şu baskalarıyla alay etme huyunuzdan vaz geçiniz genelde herkezde bu huy var yakışmıyor ben sizin herhangi bir yazınızı alıp burda paylaşıp dalga geçsem hoşunuza gidermi ?
herkeze saygı gösterinki saygı göresiniz..
kusura bakma ama 220-230 hp civarındaki Ep3 type R Clio yu rahat geçecektir. Turbo araba aramaya gerek yok.
Tamam hemen emredersin tek kelimenle yaparim.
Arkadaşlar 2-3 sayfa önce bir arkadaşımız daha sormuş aracı ama net bir yazı göremedim araç hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim çocukluk arkadaşım almayı düşünüyor takas ile.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08781610/detay
Arac ankaradan alinma. Sadece on kaputu degiskk istediniz yere baktirin motor yurur ust duzeyde icinde disjnda koltuklarinda eskime deformasyok yok arac sahibi ordu ve cevre illerdeki butun yuruyen arabalarin islerini yapar kendi rs sinede gereken masrafi yapmistir. Kendisinjn uyeligi yok buraya. Tartistigi bikac kisi arabayi kotuledi bikac kisiye ama arac normal aracdir. Alinabilicek bir arac masrafiniz olmaz. Enson 206 rc ile denmisti rc ye bayabi fark atinca rc nin sahibi buralara abuk subuk yazilar. Yazmisstir asli astari yokdur. Bu biline ..
Teşekkürler farklı yorumlar varsa takipteyiz.
Spec ne alaka fiyat ne alaka. O speclerde diosun. Al ikisi de 2 litre NA.
Kadir acaba kaç para harcamış bir sor istersen. Parçası cartı curtu beyini fiber işçiliği. 5000 e oluyorsa hepsi hemen gidip en dandik clioyu alıp yapiim. White RS ile normal Clio RSlerı bir tutma istersen.
ercan ne bu alınganlık? adam altı üstü eski plakasını sormuş. araç dediğin gibiyse saklıcak bişi yoktur biliyorsan söylersin bilmiyorsan bilmiyorum dersin.
alper abiye gelincede adam benden 7 yaş büyük. görüştüğümüzde kanka diye hitap etmesine rağmen ben büyüğüm diye abi diyorum. sen 14 yaş farka rağmen adama artistlik yapıyorsun. tamam gençsin ama biraz dikkat et insanlarla hitap şekline. hani yanlış bişi sölese neyse.
bende clio rs sahibi oldum hiç bu kadar atarlı giderli değildik. 18.500e forumda satıcam dedim ilan bile vermedim ertesi gün satıldı. sen sanıyormusunki herşey araç.
önce iletişim.