espriyi anlayışının bu kadar kıt olduğunu bilsem daha ince ayarla yanaşırdım sana kasapçım bir dahakine tarkandan kuzu kuzu paylaşırım kusura bakma tatlım
:D:D:D
La Bebe Biz Nasıl Adamlarız La | Çalgı Çengi | - YouTube
Printable View
espriyi anlayışının bu kadar kıt olduğunu bilsem daha ince ayarla yanaşırdım sana kasapçım bir dahakine tarkandan kuzu kuzu paylaşırım kusura bakma tatlım
La Bebe Biz Nasıl Adamlarız La | Çalgı Çengi | - YouTube
kulelere kadar gırıp arabayı yaptıracaksın dıyelım.üç secenek var ya aracın kaskoludur yada suc karşıdadır sıgortadan alırsın paranı. alüminyum kaput takarsın buda servıs kaydında tramerde çıkar.kaza yaptıgın belli olur.
ıkıncı secenek kaskon sıgortan yoktur kendın yaptırırsın.kulelere kadar gıren RS in en aşşa 4-5 milyar masrafı çıkar. ustune 1 küsür lira veripte alüminyum kaput alacak cok az ınsan vardır. kaldıkı kaza yapıp alüminyum kaput alacak kadar kıl adam zaten arabayı cok ıyı toplatmıştır bana kalırsa.
son seçenek çıkma alüminyum kaput.bulursan banada haber ver.
ha kımse demiyorkı alüminyum kaput varsa kesin temiz arabadır ,kazası yoktur. ama bende rs lerde ılk kaputa bakıyorum ama sadece kaputa bakmıyorum.
10 sene sonrada bı Rs incelesem ılk bakacagım yer kaputudur.
senin eski RS te varmıydı guş gaput?
bir sorum olucaktı.bu kaputun hafifliğinden başka nerden anlayabiliriz alüminyum kaput olduğunu?
kuş kaput devri kapanmadımı hala ya :) kuş kaput ta ne ya kesiciye girdigin zaman açılıyor fln :)
panelde boya yok ise kaput degişmişse ne olcak veya kaput degişip tekrar aleminyum kaput koyuluyorsa nolcak vidalarına kadar boyanıyorsa kim anlayacak ben böyle rs leri çok biliyorum yok deil arkiler NELER VAR NELER :)
İsmet emmi gene güldürdün beni yahu :D
Bak sana iki kaput arasındaki farkı göstericem
İki video ile bunu sana anlatıcam
Bu KUŞŞ Kaputlu arabadan çıkan metal sesi ve kuş sesi
O kadar kuş ki bizim kaputlarımızın hepsinden bu KUŞ CİKKKlemesi sesi gelir :)
kuş gibi araba.MP4 - YouTube
Buda namı değer İT (KÖPEK) kaput dediğimiz kaputlardan herhangi birisi
Görüldüğü üzere kaputa vurmamla elim acıyor:)
Diğer kaputa göre daha tok bir ses tonuylan karşılık vermesinden anlaşılıyor köpek olduğu
Ve kuşlar gibi cik cik cik ses çıkartmıyor :)
ötmeyen araba - YouTube
bu aradada BM rs de hafif kaput vardı ne olmuş pert olmadan önce kazamı yaptı selçuk
Clio RS ler için KORE malı Köpek Kaput Özellikler Şunlardır...
bircogunuz simdi soracaksınız bu kore malı kaput nedir:D
bu kaput cinsi özellikle clio 2 kasa araclarda kullanılan yansanayininde yanı bir malzemedir:D
piyasada 130-140 liraya bile bulmak mümkündür sıfırnı:D
yapılısı tamamen cöpe atılan demir parcalarının geri dönüsüm seklindedir
adındanda anlasıldıgı gibi uzakdogu mensegilidir
normal kaputa göre rahat 2 kat Rs lerdeki aluminyum kaputa gorede en az 3 belkide 4 kat agır dır :D
genelde maliyet düşünülerek arabaya takılır ama takıldıgı arabayı adeta ön taraftan kasan bir yapısı vardır
elinizle vurdugunuz zaman teneke tarzı bir tangırtı yapar
tamirciler bu kaputu cok sever cunku bildiginiz demir oldugu için istedikleri gibi cekiç vurup sekil verirler :D
bunun yanında hiçmi olumlu yanları yok elbette var
bunlardan 2 si
arabaya yay taktıgınızda arac beklenenden daha fazla duser:D
ayrıca kısın karda falan kaldıgınızda ön tarafa daha cok agırlık yapacagı için aracı kaldıgı yerden kurtulması için destekler
Ibo bu RS lerde 2002 den itibaren aluminyum kaput olmadigi dogru mu lan yoksa servis bizi mi yemisti o zamanlar :D
Hmm iyiymis o zaman. Bosuna gunahini almayayim kimsenin. Butun ettigim hakaretleri geri cekiyorum :D
172 lik kasaların çocugu nerdeyse hepsi hafif kaputlu ama bora abi olmayanlarıda var ama orjinalden farbirkan agır çıkanlar var yani ben şahsen clio rs de kaputunda boya olmayan agır kaput gördüm bunu inkaar eden varsa daha bişey diemem abi zaten
Clio RS lerin ozaman ki satış katalog özelliklerinde bağıra bağıra yazıyor zaten
''*Aliminyum alaşımlı hafif kaput ''
Bu ibareyi koyan koskoca Renault :)
Kandırmaya gerek yok kimseyi
Arabaya bınemıom zaten ısteyene satım :D
mk1 kasa 172 lerin hiç biri orjinalden ağır kaputlu olamaz
Bora abi bunu sana 15 senedir anlatıyorum hala anlamıosun :D
mk2 kasa 172 lerden itibaren hafif kaput olayı ortadan kalktı zaten kasa değişti
yani sonuç olarak senin eski EB nin kaputu orjinal değildi anla artık şunu :D pert to pert ti o :D
ozaman rica ediyorum bugün arabanda bu şarkıyı dinle benim için meganı iiyidie yahu
yanına bide kardeş aldım a4 :) onun yanına bi clio rs alırım gene aynı dünyada yaşarız :)
bu şarkıyı bugün dinle haaa
Füsun Ônal - Ah nerede Vah nerede - YouTube
Açık yüreklilikle söyliyim bu özellik sayesinde Köpek kaputlular 1 ira daha değer kazanır :D
Dimi :D olmazmı be yaa :D
Hadi ama
Akdeniz bölgesinin buna ihtiyacı var
2. viteste kopartmalı
5. vites top speed videoları dökülsün
Az daha zorlarsak psikolojikman empoze etmiş olcaz insanların kafasına Clio RS leri iyice:D
facede fan club sayfası açıcam clio rs inde agır kaput olanlar buraya temelin fıkrasındaki gibi siyah beyaz ayrımı yapalım :)
ben RS'e RS demem onda guş gaput olmadıkça... :D
CLİO rs leriniz itina ile hafif kaput ile kazasızlaştırılır hemen satarsınız :)bi kömürlüge bakayım hafif kaput varmı :)