Konuda 'alüminyum' yazmayı bilen insan sayısı, clio kullanıcılarından pek az. :)
Printable View
Konuda 'alüminyum' yazmayı bilen insan sayısı, clio kullanıcılarından pek az. :)
kapağı işli bi rs kapağı işli olmayan bi rs'ten ne kadar hızlıdır bütün rsçiler burda hazır :D
Ne diyorsun hocam
Açık açık konuş
Bazı şeyler havada kalıyor
Ev arkadaşların, öğrencilerin, eşin dostun, berberin
Herkes bir koldan
Konuyu yine piç ettiniz
Biz burda
Belli bir kültür ve eğitim seviyesini atlamış
Kütüphanemizde yer bulamayan insanlarız
Amacınız ne anlamıyorum
Kaldı ki biz ezelden renocuyuz
Alpina A310lar R12 Gordiniler
Hepsi elimizden geçti.
Hepsini yürüttük koşturduk
Ari Vatanen'e 2 kur ders vermişliğim var
Ama söyleyip seni rencide etmek istemiyorum
Sen kim oluyorsun da dalga geçiyorsun
Hayret bişey
(Klavyenin "." ya da "," tuşu bozulmadı, tarz meselesi.)
hasduashdasuhds :D
eğer bi boy ise, 4sonu 2-3boy gerisinden geliyorum suanda avans kısık egzos ve filtre eksik şekilde, 5-6da nolur bilmiyorum çıkamadık
eğer bi boydan fazla ise, bu halimle ben clio rs'le yürüyorum demektir kocaman maşallah demek kalır :)
Yürütüyordu işte :)
Mesele orda
Nerde Okan gibi pilotlar :D
Öpüyorum Alicanım seni
ben kapağın rs'te 2boy verdiğine inanıyorum en az.
1 boy çok kötümser.
3boy alabilinir mi bence zorlar.
ama alicanın da tecrübeleri var selçuğunda tecrübeleri var. ama faydası oldugu kesin :)
evet kapağı işli olmayan rs aranıyor ben size farkı söyleyebilirim neyt şekilde o zaman:D
yazılım filtre egzos emme gaz kelebeği port polishli rs aranıyor denemelik. bu speclere + olarak kapak olan rs'in 4sonunda 2-3boy arkasında kalıyorum.
denemek isteyen?
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 89672630
Arkadaşlar bilgisi olan varmı araca talip olduk hayırlısı :)
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.252 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90711391
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
karşıya geçmiyorum burdan izmite nasıl geliyim yav :D
bendede ppr port polish,chip,filtre,egzos, piston var.
egzosumu değişip filtreye de el atıcam bakalım ne kadar ileri çıkıcam.
normalde sıkıştırma biraz daha düşük olsa avansı acabilicez daha fazla o zaman kapak işli rs'i geçmemde muhtemel ama egzantrik alırız diye sıkıştırmayı yüksek tuttuk egzantrik parasını boş beleş şeylere verdik malesef, beyinde yok biliyorsunuz chiple yürüyor araç bu speclerde :)
kanka aksama arıcam seni cıkarmıyız ?
İyi günler arkadaslar Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90711391 bilgisi olan varmı ?
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90947753
Bu araç hakkında sorgu yapılmış ama bir cevap gelmemiş. Ne durumdadır ?
JiGoLo RS nerede kimdedir hakkında bilgisi olan var mı? adanada diye duyduk
araç sahibi arkadaş foruma üye mi
okandaydı arac adanaya gıttı ıbıza ile takas yaptı kamerde olması lazım suan aracın
tamam teşekkürler kamer ile irtibata geçelim
Al getir le le :D
Ibrahim Tatlises-Bul getir - YouTube
Buyrun benim:D