rs561 değilmişki.
Printable View
aracın plakası 06 rs ise 2 3 ay önce 15 bin liraya satılan araç olabilir . önden kazası vardı sahibi öyle demişti kaçırıp ağaca girmiş çok büyük hasar değil demişti ,detayı nedir ne değildir bilmiyorum .
Bilmiyorum , ben Rs 561 ile görüştüm o değil o araç. Benim bildiğim bir tüplü daha vardı ama onun durumu çok kötüydü bu o araç olamaz diye düşünüyorum demekki başka tüplülerde var. Bide ilan sahibi ile görüşüp niye sormuyorsunuz da burda tahmin ile plaka yazıyorsunuz Seçkin 'im :ofk: Sopayı alıp geliyorum yanına :)
len seckin karistirdin ortaligi :D
bizim mahallede de bir tane rs var ikinci sahibinden nokta boyasız. sahibi çok tuhaf birisi :hehe:
06 RS 561 nasıl bir arabadır. Önden kaza yapan RS 561 mi acaba?
Biz o aracın tüm eksiklerini gidermiştim , komple şanzıman takmıştık , ön takım vs. vs. bir sürü şey. 1-2 kazası vardı ama alırken çok araştırmadık bir iki boyası var ama geneli itibari ile diri bir araç. Aldığımızda lpg vardı hiç bir sorunda yoktu lpg de hatta muazzam az yakıyordu. 2 Rs vardı o zaman ; uzun yola lpg li ile gidiyorduk :D
Bizden sonra da sattığımız arkadaşta çok düzgün bakıyordu kendisi ile konuşursanız zaten herşeyini söyler.
Bu arada benim bildiğim önden büyük bir kazası yok.
Şu arabalara tüp takmAsanız olmazz mı zaten az yakıyor :))
100 km de 90-100 km hızla 5.6 taş çatlasın 6 yakıyo zaten
O rs sahibinden plaka istedim, ekimde 2 günlüğüne koydm forumlarda konuşuldu yazdı, o yüzden şase numarası veririm plaka vermem dedi, versin bakalım..
06 rs 561 hakkında herseyı can abım acıklamıs zaten yınede sorularınız varsa araç sahıbı benım.aracım ilanda bile yok arkadaslar lütfen her plakası kapalı rs i 561 zannetmeyın ;)