Bunca yıl yakıştıramadın mı , tekrar mı bakacaksın :D
Printable View
Aslında 172 değilde, 182 bir garaj arabası olur bence..
172-182 ne kadar gazlarsan gazla, gazlamayla motoru eline alan görmedim ben..
Ya yazılımlar kırdı araçları yada sentesiz olmalarından kırıldı..Yada yanlış işçilik, yakıt, yağ vs..
Gazlayarak bozabileceğin tek aksam şanzıman diyorum.. Oda kronik zaten renao'da..
neden plaka vermediği ortaya çıktı bu yaz bakmıştım ben 14-15 isteniyordu, kaput değişik, ön taraf baya ayarsız duruyordu, içi kirliydi, km de 150- 175 arası bir şeydi, yinede sağda solda çok koşturulmamış bi araba, dikkat etmek lazım ne diyelim yorumsuz...
Aynen Erhan , gidince gördüm ki Dp plakalı yemek şirketinde olan araç. Ben gördüğümde de km 170 binlerdeydi doğru. O zaman satılık bile değildi en az 1 yıl önce. Yemek taşıyorlardı içi berbattı bu gün gördüğümüzde içinde derilerde operasyon yapmışlar biraz. Kaputu açtık ki kaput değişmiş kaput altı fena durumda. Arkaya bi park sensörü takmışlar resmen tampon üzerinde kasap çalışmış. Kısacası arabanın senin gördüğünden pek bi farkı yok.
Büyük hüsrandı bu gün :)
Erhanın bilmediği RS mi var :D RS hafiyesi adam :D
hemen favorilerden çıkaralım..
Seçkin özledin sanırım beni :D
Şu sıralar bir İstanbul ziyareti yapma zamanı gelmiş ; gelip senin arabanın yanında foto çekileceğim :)
Kesinleştireyim tarihi de haber ederim sana ;) Eren e de sözüm var onu da çok özledim gelecekti yoğunluktan gelemiyor en iyisi ben sizi ziyarete geleyim sizin geleceğiniz yok :)
Can abi gelirsen istanbula semt farketmez yaz direk yanındayım.
Connecting site...
ayrıca boş geçmeyelim bunun kaza durumu ve motor durumu nedir ?