Araç arkadaşımda forumda yok araç haala aynı biraz daha parlak sadece :)cilayı çok seviyor..hernekadar karşı olsamda satmayı düşünüyor
Printable View
Beyler arac değil sormak istediğim şükür 1 tane bulup aldım bilgili abiler kardeşlerden merak ettiğim şeyi öğrenmek istiyorum rs lerde lastik ebatı yanak ebatı düşük olunca daha mı iyi oluyor acaba şuan üzerinde 185/55/15 var bunu 45yanağa düşürsek daha mi iyi olur acaba
kesinlikle daha iyi oluyor 45 yanak
kısa + yanak dusurunce 200lere kadar cok cok fark eder. lakin uzunda deneyeceksen bu 2li dezavantaj oluyor.
SU RS (kendisi eski aracım olur) suan satlık arkadaslar 40bın lıra ıstenıyor. Satılırmı o rakamlara bilmem ama 182 arayanlar kaçırmasın eş değer aracı hayatta bulamaz.
Bu aracı bilen eden var mıdır? Belki bir takas söz konusu olabilir, henüz canlı görmedim, parlak çıkacağınıda sanmıyorum ama yinede bir umut işte...
http://i.hizliresim.com/nrk8J1.jpg
Daha önce ofsetli jant vardı sanırım üstünde o galiba
Orijinal rengi griymiş, dıştan siyaha boyandı kaput içi falan gri dedi sahibi.
ahh ahh eski SS Sonra SU RS
Eski fotolar kalmıs pc'de bakmak iyi değil
Su rs e antalyadan ilk satılık konusunu görünce hayran kalmıştım hayaller kurdurmuştu eksik far fiskiyesinin birini tamamlamak gibi :) Güle gule kullansin sahipleri. Inşallah kesişir bir gün yolumuz.
Su RS'i şuanki sahibine ben sattım, gerçekten aldıktan sonra ciddi paralar harcandı ve iyi ustaya emanet edildi araç. Sahibi daha ekonomik araç ihtiyacından satacak yoksa araba gerçekten az çok ederi fiyatta.
34 UL 1761 Plakalı araç hakkında bilgi sahibi olan var mı? Allah nasıp ederse ciddi düşünüyorum
Hayırlı olsun öyleyse size :)))))
Egzoz yapıldı, disk balatalar değişti, komple şanzıman yapıldı, kelebek değişti , göğüsteki kronik soyulan parçalar boyandı, porya bilyeleri değiştirildi benim hatırladığım kadarıyla.
Beyler arayan varsa 172 lik rs mi satıcam daha hızlı bir araç için düşünen olursa ilan açıcam daha acmadım gören olursa burdan numaram var arıyabilir 05437446799
22.0000 TL'ye güzel sorunsuz sıkıntısız alınıp gazlanıcak rs var mıdır eş dostta ***** sitede hemen alalım :)
41 ss 172 plakalı rs var düşünürseniz mesaj atın
34 RPK 64 plakalı araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Beyler meşhur katil rs hakkında bilgisi olan varmı?
Arkadaşlar
Sorunsuz
190-195 hp veren
Motoru yenilenmiş
Custom yazılımı yapılmış
Şanzımanı sorunsuz
Filtre ve ekzozu kaliteli yerlerde yapılmış
Kasası ve içi temiz bir rs satıyor arkadaşım
Çok gündeme düşmemiş
Rollerde koşturmamış
Ara ara kadran videoları çekimi yapmış bir araç
Düşünen olursa arkadaş 27 civarı bir fiyat istiyor
İstenilirse özelden numarasını atabilirim
Daha düşük bütçeli araç arayışı içerisinde olan arkadaşlar
Eski aracım VE Clio RS kaza yapmış
Kasa hasarı bulunmakta
Araçta bir çok ekstra mevcut
Motor sorunsuz - 30 bin km 'de - 192 hp vermekte
14 bin civarına satmayı düşünüyor.
Araç için özelden iletişime geçiniz.
stock 172 rs
İlan No: 305019936
Loading site please wait...
Nedir ne değildir bilen var mı ?
Kaza yapan arkadaşa acil şifalar..
Artık kırılınca modum bu 😂
https://youtu.be/ibh5KJXtRgg
ŞAHİNYILMAZDAN BAYRAMA ÖZEL CLİO RS
İlan No: 317389710
Renault Clio 2.0 Renault Sport 2001 Model 20.450 TL Galeriden sat
Peki bunu bilen var mı ?
23 bine kadar yürüyeni motoru düzgün başımı ağrıtmayacak rs arıyorum.
23 bine sorunsuz masrafsız rs varsa bende alırım :)