araba yürüsün yeter mantığına hastayım.frene basıldığı zaman doğru düzgün durabilen rs sayılı ama hala herkes araba yürütmenin peşinde
araba yürüsün yeter mantığına hastayım.frene basıldığı zaman doğru düzgün durabilen rs sayılı ama hala herkes araba yürütmenin peşinde
ya bi de madem laf felan sokmaya çalışıyorsunuz ya,
masrafsız diye yığınla masraflı RS i satana ne diyorsun? ŞEREFLİ mi?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Arabayi yürüten yürümesi icin masraf yapan insanlar durdurmasinida bilir durmasi icin gerekenleride yapar ozan efendi aldigim gun 1 kere bindin araca 1300 km yol gelmis - 32 de frenlerin hava yapma sorunuydu onun cozuldugunu ztn soylemistim... Neyse en azindan megane rs le e-5 te makas atmiyoruz![]()
lafın kime bilmiyorum ama ben aracımı satarken sadece baskı balatanın değişmesi gerektiğini söyledim alan arkadaşta bunu bilerek aldı en azından başkaları gibi freni tutmayan,lastikleri toplama,ön takımından tangırtılar gelen,yayları kesilmiş amortisörleri patlak,rölantisi tutmayan vs. bir araç satmadım.ben sattıktan sonra rölanti valfi bozuldu utkudayken onun da yetkili serviste takılmasından dolayı garantisi devam etmekte.
ha senin lafına gelince gerçekten bu şekilde masrafsız adı altında halen rsler satılmakta bu konuda da haklısın
ha şunu da ekleyeyim eren lafım sana değildi bizim ülkemizde sadece arabayı yürütmek önemli kimse nasıl durcağını düşünmüyor
tam olarak anlatmak isteğimde bu zaten ama piyasadaki clio rslerin çoğunun frene bastığında nereye gittiği belli değil frene para harcayacağıma arabayı 1 boy iyileştiririmin peşinde koşuluyor fren sisteminin önceliği yok.
İşin özü benim düşüncem clionun fren sistemi yeterli zaten fakat piyasadaki çoğu aracın freninin standart tutması gerektiği gibi tutmadığıdır.
Arızalı araç konusunda bende sana laf etmedim ozan ama bi tutturmuşsun frende fren çıkınca araba istersen kalkış istersen iniş deneriz sıkıntı yok..ayrıca ben hiçbir zaman öle ses duyurmak için sokak arasında basmadım basmamda hiç bi zmn ss yada otto kullanmadım lanet olsunki Greedy nin sesi başka o size değişik gelmiştir![]()
izmirde Haluk 35 kardesimin satilikta olan RS ini cidden almaya niyetliyim. olumlu olumsuz gecmisi hakkinda bilgi verebilecek varmidir?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
keşke herkes benim gibi frende fren diye tuttursa da saçma sapan kazalar yapılmasa.e-5'te makas demişsinde 30la giderken nasıl makas attım bende merak ettim şerit değiştirirken bile 2-3 kez aynaya bakan birisiyim.
neyse deneme konusuna gelince hiçbir zaman öyle bir kaygım olmadı arabam ne kadar iyi gidiyor diye,benim pek denemeyle işim olmuyor açıkçası yüksek süratlere çıkmaktan da korkuyorum.
aracınla ilgili de inşallah istediğin gibi olur senin adına bizde seviniriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)