Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628
Beyler kimseninmi bu araç hakkında bilgisi yok? Bakın 14k tl olanı kaçırdık.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Baktırma olanağım tabikide varda. Bile bile işimi bırakıp araç peşinde koşacaksam. Buradaki bu konunun ne anlamı var? Buradan olumlu referans gelirse kalkıp gitmek göze alınır, hatta tekrar baktırılır. Ancak mazisi geçersiz bir araç için ben işimi bırakıp neden sanayi sanayi dolanayım??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sen küçükkken "okuduğumuzu anlayalım" dersinden kaç senede geçtim arkadaşım? Ben diyorum anya sen diyorsun Konya. Ben aracın geçmişini bilen varmı diye "Clio RS Sorgulama" konusunda bilgi istiyorum. Sen "madencilik, oto boya-koruma, saat süre" ne dediğinde belli değil. Konunun neresi seni rahatsız etti onuda anlamış değilim. Boş gezenin boş kalfası değilimki her beğendiğim aracı servise yada mekanikere baktırmaya götüreyim.
Bilmiyorum kac senede gectigini.kimsenin bilgisi yok bisey yazmiyorlar git bi baktir nasip kismet bu isler izmirdesin hemde e daha ne istiyorsun ben kalktim parayi cebime koydum bornovaya geldim istanbuldan araba almak icin husranla sonuclandi ayri bi durum ama sen izmirdesin kardesim belki duzgun bi arabadir diye diyorum anladin mi simdi
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Kardeşim anladımda. Öyle bir yazmışsınki sanki kafadan bana kalkdırmışsın gibi. Neyse! oluyor arada bir böyle yanlış anlaşılma. Ben bilerek geçmişinde kötü izler olan bir araç ise. Orada boyasız dahi yazıyorsa yanaşmıyayım vaktimde çalınmasın istemiştim. Ama belkide gerçekten kimse tanımıyor. Niyetimiz varsa illa harcanacak bu vakit.
Va plakali arac olamaz o aracda bu paraya vermezlerozanin eski va rs i benim suanda yeni plakasi el
Va plaka olamaz zaten onun yeni plakasi el onuda gectim az once yanindaydim arabaninmaasallah
![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
emre deneyelim kardeşim madem araç sendehayırlı olsun bu arada.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Arkadaslar bu rslerin normalde hakki nedir yani yegenim icin soyle 14-15 gibi rakamlara duzgun bulabilirmiyiz
Araç 1 seneden beri arkadaştaymış. Kendisine geçti geçeli birkaç bakım ve mekanik malzeme yaptırmış. Nerden geldiği hakkında pek bilgi vermedi. Aracın ön tampon ve sağ çamurluk boyaymış. Baktıracağım dediğindede gönül rahatlığınla baktırabilirsinişz dedi. Büyük ihtimal ile yarın bir bakacağız araca.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)