Bi tane var satılık.76 defa sanziman yapilmis (hala bozuk) 48 defamotor yapilmis(daha ep3 gecemiyor) 2 parça boyalı(tavan ve bel altı) 95kilo agir diger rs lerden (macun farkı).56bin de(256bin den dusurulmus).Ama cok istiyorum 21. Arabanin adını çıkaran erkegn o...pu larını memnun eder bu açıklama
uaauhauhahuauahuau kamer o araba senın araba mıamnuko anlamıyorum mıllet ceset alır temızlerın yuzune bakmaz 3 5 oc arkadas laf konusur dıye
bak acık yazdım eger konusan kendıne guvenen varsa bana gelsın adres semt bellı pmden cevaplarız kamco
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Benim aracım hakkındada sürekli söylemler var
Halan daha konuşuluyordur eminim
Bunlara kulak asmamak seviyeyi korumak lazım
Ben açıkcası zaten arabaya kar amaçlı binen birisi değilim Ocak ayında 3. senem olcak
Kısmetse 3-4 sene daha binmeyi düşünüyorum
Bu arada kimse bana anlatmasın çoğu clio rs artık yaşlılık sınırına geldi
Şanzımanı adam gibi kaç tane clio rs var
Bana göre çoğuda segman istiyor artık
Alan 2-3 ay kullanıp dağıtıp yağ bile koymadan satıyor
Sürekli bir döngü var buda alıcılar ister istemez kuşkulandırıyor
3. senedir bu clio rs camiasındayım
Çoğu kişiye yedek parça sağladım çoğu kişiye yardımcı oldum
Bunların karşılıgında karakterim iyi bilinir hep
İyilikler yaptım çoğu kişiye ol göstericilik yaptım
Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız
Ben artık çünkü o söylemlere kulak asmıyorum keale almıyorum
Sizde bence seviyenizi koruyun küfürlen bence işiniz çözülmez adres vererekte birşey çözülmez
Bu araclar hakkindaki dedikodular her zaman oluyor herkez oturdugu yerden yaziyor soyluyor cogu ne senin aracini ne benim aracimi gormemistir :s benim arac ismet agadayken 3-4 kere motor yapilmis tutmamis yok orasi arizali burasi boyle...insanin hevesi kaciyor haziranin 2 sinden beri bodrumdayim is geregi dolasan dedikodu aracimi yapmisim yuklemisim ama olmamis ondan cikarmiyormusum... Ama bayramdan sonra insallah istanbuldayim ozmn onlarin ayarlari kacicak)
Aynen öyle.. Araç hakkında kuşkusu olan alır götürür expertize, ustasına yada anlıyorsa kendi bakar verir kararını.. Kendileri kullanırken aracı ciğer, başkasında olunca araç mındar.. Kul hakkına giriyorlar çoğumuz hızlı araçlar kullanıyoruz Allah korusun kazası var sakatlığı var.. Kimsenin hakkına girmeyin..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)