Bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar Kaza ve kullanım durumu ile ilgili Bir yakınımız ilgileniyor bu araçla.
Connecting site
Bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar Kaza ve kullanım durumu ile ilgili Bir yakınımız ilgileniyor bu araçla.
Connecting site
plaka yazılırsa bir bilen çıkar.
ilanda denmişki
bir araba parası harcanmıstır sanırım 10 katı fiyatına almıs parçaları aracına güveniyor madem yıpranmamıs plaka neden kapalı ?
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Connecting site...
Arkadaşlar aracı bilen tanıyan varmıdır acaba?
Daha önceki sayfalarda araç hakkında bilgi vermiştim. Benim eski aracım yaklaşık 4-5 sene önceki aracım yani.
Aracın eski plakaları 35 RS 600 - 42 AKE 39 - 39 LZ 112
Ben konyadan aldım burgaza getirdim 39 plaka yaptım. Egzantrikli falandı zaten izmirde drag şampiyonu diye biliniyordu hızlı bir araçtı ben aldığımda 1-2 parça boyası vardı sadece kazasız değişensizdi benden sonraki sahibinin park ederken ön tam ortadan bi direğe dokundurduğunu biliyorum resimleride vardıda nerde şimdi bilmiyorum. Ama radyatör bile sağlamdı sadece tampon düzeltilcekti falan filan kazada denmez yani sonra kaput falan düzeltildimi sıfırmı takıldı değiştimi bilmiyorum. Bendeyken 2-3 kere motor yaptık benden sonrada 1-2 kere aynı sorunları yaşamış sonra şimdiki sahibi aldı onlarda sanırım motor ustasıymış toplamışlar kullanıyorlardı en son bildiğim bu kaporta olarak düzgün motor olarak iyice araştırıp alın derim![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)