Bakın arkadaşlar buradan uzak mesafedeki araçlar hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyoruz.Eskiden başına gelmiş olaylardan,emin cümlelerimizle konuşalım cünkü bu gibi araç hakkındaki ithamlarımız miğde bulandırır.Motor supheli cumlesi gelmissinizdir arabamin yanina biliyosaniz kendiniz bilmiyosaniz ustaniz bakar kompresorune uflemesine bakar yag yakma var mi eksozundan duman geliyo mu gelmiyo mu geliyosa hangi renk diye bu cumleyi kurarsiniz.Yahut daha önceden kötü bir şey gelmiştir başına onu belirtirsiniz lütfen daha dikkatli olalım cümlelerimizi kurarken.Ankaradan arkadaşımız geldi denedik oda allah razı olsun ne gördüyse yalanımızın olmadıgınıda sızınle paylaşmış.Teşekkür ederim onada ayrıca.
Saygılar sevgiler
DR.ECU samsun
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan
ve nasıldır 2008 rs ler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53824626/detay
Istanbuldan giderken arac yag yakiyordu bir kac tane subabi egikti ...
Yaptirildiysa anlatirsin bizde uzaktan tamam deriz
Az cok bu arabalarin hepsinin hakkinda bilgi sahibiyimdir
Her clio rs sahibide tanir beni
Cogu araba icin yorum yapmiyorum gülüp geciyorum
Arac sahipleri maalesef kaldiramiyorlar bazi gercekleri
Bu boyle gelmis boyle gider
Ama emin ol o kadar cok araba soran var ki coguna cevap bile vermiyorum , hatta bildigim seyleri soylemiyorum
Bildigim seyleri soylersem ortalik karisacak çünkü
Neyse ozelden sorcaklarin varsa yardimci olurum
Bu konu başlığı aslında oldukça ilginç hale gelmeye başladı.
Yorumlarım son 3 5 sayfada plakası geçen RS ler değildir geneledir. Hemen celallenmeler başlamasın.
Konuyu okursan "Çirkin Clio RS yoktur, az votka vardır" dersin hatta ustaya bile baktırmadan alırsın, hepsi kalite hepsi birinci sınıf.
Kimse yorumlara tahammül edemediği gibi, her sorgulamada sorgulanan aracın gittikce kondisyonunun iyileştiği, yaraların sarıldığı bir durum ortaya çıkıyor.
Hatta Aytuğun MRS ve CRS konusunda bilgisinin sorgusuna bile vardı son zamanlardaki tartışmalar
Ben ve Aytuğ gibi eski nesil RS ciler (forumda şu anda RS kullanmayıp arşivi oldukça kuvvetli bir kaç arkadaş daha mevcut)aslında bir çok aracın tarihçesini oldukça iyi biliyoruz, tıpkı diğer araçlara gönül verenler gibi.
Bu arada konunun yıldızı Tago ya artık bir Clio RS alması temennisinde bulunuyorum![]()
Ortada kayıp yok. 182 nin gaz kelebeği megane II gibi değilki. 172 gibi tepkimeye sahip neredeyse.. Öyle speedbooster vs gibi saçma seylere ihtiyaç duymaz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)