User Tag List

Sayfa 120/221 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
4197 sonuçtan 2.262 ile 2.280 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırdır neyi ima etmeye çalışıyosun? Evet benim arabamın kazası var isteyene resimlerini de atıyorum.Her sorana anlatıyorum. Kazayı yapan kişiyide çoğu kişi tanıyo nasıl yaptığını biliyo .Arabanın değişeni yok.
    Boncuk diye tabir ettiğiniz çoğu arabayı gidişiylede duruşuylada bozar.Krank kol piston gömlek subap yay şapka blok hariç herşeyi orjinaliyle güven altan yetkili servisinde sıfırlandı.
    O 23 25 yazılan rs lerin hiç biri o para etmez.

Bize iş mi öğretiyosun?İşine bak sen
    Sen kimsin,neden iş öğreteyim,taklayı atan kişi buraya taklayı ben attım derse rahat davranabilecekmisin?
    Ayrıca kimse sana motoru yaptırmadın demedi,illaki aracın üstüne birşeyler koymuşsundur.

Alıntı turlit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kimsin kardeş
    senin rs bilgin kadar benim unutmuşluğum var hangi arabaya bişi yazsan tersi çıkıyor insanları yanlış yönlendirme burda

ayrıca rs kullanıorum falan diosunda sen hangi rs sahibisin seceresini dökeyim sana söyle plakanı varsa tabi rs in
    Hangi arabaya ne yazmışımda tersi çıkmış,plaka ver.Çok bilen arkadaş sachs kavramanın şanzıman priz direği ile bağlantı arası sıkıntı çıkarıyor F4R730 JC5 nasıl çözeriz bu durumu özeldende cevap atabilirsin?

Plakalar;
    34ZL7481
    34EF2155
    34UK4222
    59TT115

Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu hep takipteyim yazmıyorum yazmıyorum ama kendi kendine her arabaya taş atmaya çalışıyosun çözemedim amacını taklalı diye ezmeye çalıştığın araba benimdi motorunu adan z ye yetkili serviste yaptık kompresyon değerleri yürüyeni vs gereken herşey yapıldı ki emin ol senin tahmin edebiliceğinden çok daha fazla özen gösterildi satmak için yapmadık binmek için yaptık burak kardeşimdir istediği için kıramayıp ona vermiştim ki hala benim sayılır arabayı ekspertize sokabilir alıcak olan arkadaş şimdide üst sınıf araba alıcağımız için satılık eli kulağında araba satmıyoruz heyecanlanma boşuna arabanın takla attığı saniyeden itibaren her anının kare kare fotoğrafları mevcut he bu arada imalı konuşmana gerek yok burda beni herkes tanır arabayıda herkes biliyo gizli saklı bir durum yok yani aleni yazıp sorabilirsin burda herşeyi
    Soracağım bilmediğim araç olursa ya cevap vermem yada sorarım,konunun amacı araç sorgulama kimseye taş attığım yok,kimse arabanın bişeyini bilmez biz satalımda bizden çıksın mantığıyla bi yere varılamaz.Kimse kimsenin malının seceresini tutmaz,ama bilinen bişeyler varsa saklamakta ayıp.Araca nekadar para harcadıgınız sizi ilgilendirir,zaten bende araba leştir demedim.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın kazasını kim saklıyo kardeş hayırdır? Her sorana fotoğraf atıyorum anlatıyorum neyin peşindesin sen?
    Bu arada yaşın kadar rs e bindik uğraştık bi *** bildiğin yok konuda boş boş konuşuyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıdaki mesajda sen kimseye fotoğraf atmıyorsun diye bi ibare gördünmü?

Edit:-Adam gibi konuş beni olduğun yere getirtme,sana uslubumu bozdummu?Artist gibi bi b.k bilmiyorsun senin yaşın kadar clio rs motoru topladım ben,sizin gibi öyle servislerdede değil bizzat kendim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler surda,kac,rsciyiz soyleyin,plaka secere,wereyim el,RS,icin taklali muhabbeti yapmayin,Arabs,Yan,dondu,degisensiz duzeltildi uzerinde kus,kaput,bagaji duruyor motoru sifir,durumda motor ici bugrada yapildi herseyi orj bazi parcalari white kendi arabamdan cikanlardir Su anda alinacak RS fc,el,BC ilk Bu arada el RS servisde yaoikdi motoru sanayi kosesinde degil bilginize guven altan son olarakda arabayla yan donen selcuk ayiktir...
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalkipda,arabayi boklamayin beyler,surda,kac,rsciyiz soyleyin,plaka secere,wereyim el,RS,icin taklali muhabbeti yapmayin,Arabs,Yan,dondu,degisensiz duzeltildi uzerinde kus,kaput,bagaji duruyor motoru sifir,durunda,motor,ici bugrada,yapildi herseyi orj,olarak bazi,parcalari white,RS,kendi arabamdan,cikanlardir Su,ands,alinacak RS fc,el,BC ilk,sirada,gozumde

Çağrı boklama meselesi değil,insanın ağrına gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki mesajda sen kimseye fotoğraf atmıyorsun diye bi ibare gördünmü?

Edit:-Adam gibi konuş beni olduğun yere getirtme,sana uslubumu bozdummu?Artist gibi bi b.k bilmiyorsun senin yaşın kadar clio rs motoru topladım ben,sizin gibi öyle servislerdede değil bizzat kendim
    Gelsene bostancı sanayideyim şu an erkek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelsene bostancı sanayideyim şu an erkek
    Tahrik et beni,işi gücü bırakıp kalkıp geleyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çağrı boklama meselesi değil,insanın ağrına gidiyor.
    Mesaji duzelttim moruk boklama,yalnis,oldu burak zaten fotolari atiyor bendede war oyle taklali durum yok zaten haci

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agalar Su konuda atismayalim bir gun toplanir dertlesirik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son olarakda arabayla yan donen selcuk ayiktir...
    Selçuk kendi ağzıyla takla attım derse çözülür,ama bende selçuktan öyle bişey talep etmem,çok severim kırılmasını üzülmesini istemem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk kendi ağzıyla takla attım derse çözülür,ama bende selçuktan öyle bişey talep etmem,çok severim kırılmasını üzülmesini istemem.
    Ney çözülcek kardeş allah aşkına derdin ne ya? Selçuk yatırmış arabayı siki sağolsun iyikide yapmış ne dert oldu arabanın kazası taklası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ney çözülcek kardeş allah aşkına derdin ne ya? Selçuk yatırmış arabayı siki sağolsun iyikide yapmış ne dert oldu arabanın kazası taklası
    İşte en başından söylemen gereken buydu,sana sen yalancısın dolandırıcısın demedim,arabadır alt tarafı.

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emo bak burda çözülmesi gereken yada söylenmesi gereken saklanan birşey yok tahrik eden sensin burda adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın fazla uzatma herkes herşeyi biliyo kimseden birşey saklamayız ihtiyacımızda yok gelirim giderim asarım keserim yok tahrik oldum yazdıklarına dikkat et tekrar uyarmam seni alt tarafı arabaysa ona göre konuş

ahmet_NLS
    Misafir
    Ss in yaptıgı kaza bence cok basit ve sıradan.'taklalı' demek vok gereksiz ve anlamsız olur.

Emo denilen arkadasada anlam veremiyorum her seyi ben bilirim ben yaparım rs benden sorurlur havasında sanırım.
    He he deyip gecilmeli bu gibi durumlarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emo bak burda çözülmesi gereken yada söylenmesi gereken saklanan birşey yok tahrik eden sensin burda adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın fazla uzatma herkes herşeyi biliyo kimseden birşey saklamayız ihtiyacımızda yok gelirim giderim asarım keserim yok tahrik oldum yazdıklarına dikkat et tekrar uyarmam seni alt tarafı arabaysa ona göre konuş
    Telefonumu gönderdim pm'den.

Alıntı ahmet_NLS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ss in yaptıgı kaza bence cok basit ve sıradan.'taklalı' demek vok gereksiz ve anlamsız olur.

Emo denilen arkadasada anlam veremiyorum her seyi ben bilirim ben yaparım rs benden sorurlur havasında sanırım.
    He he deyip gecilmeli bu gibi durumlarda.
    Bilmediğim çok şey vardır,bilmediğim konulardada yorum yapmam saygılar.

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldım pmini tamamdır

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın eski sahibiyim kazadan sonra alan kişide benim benden sonraki sahipleride ya arkadaş çevremiz yada birbirini tanıyan insanlar. ben alırken kazayı yapan selçuk abiylede görüşerek aldım kendisi zaten sorsanız açıkça söyler ama kazadan etkilendiği üzüldüğüde bir gerçek zor olmuştur onun için arabanın gerçekten saçma bir kazası var şasesinde kulelerinde önde arkada işlem yok sadece ön sağ cam direkte işlemi var motoru ben aldığımdada o kadar eksiğe rağmen kondisyonu yerindeydi sıfırlanınca herşeyi çok çok daha iyi oldu ki yakınen görende bunu söyler hatta benden önceki sahipleri seçkin kardeşlerimizde gelip gördüler onlarada sorabilirsiniz kondisyonunu kaza onlardayken oldu onlar içinde üzücü olmuştur illaki.
    Biz kalkıp araç keyfi boyandı hatasız demiyoruz mal satıyoruz ve alanın içine sinmesini bekleriz kazası oldu şöyle oldu, böyle oldu fotoğraflarıda toplanırkende fotoğrafları bunlar diyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laa surda kapısıp durmayın bak bir orjanızasyon yaparım gelip carparım arabalarınzıa bilerek sonra kazasızlıgınız gider konu kapansın pasalar

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu rsler kaç beygir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)