59 fc 172 plakalı rs 'i istanbulda 3-4 gün boyunca her gün gördüm maşallah çok güzel duruyordu her geçişimde defalarca baktımallah kaza bela vermesin
59 fc 172 plakalı rs 'i istanbulda 3-4 gün boyunca her gün gördüm maşallah çok güzel duruyordu her geçişimde defalarca baktımallah kaza bela vermesin
Sen araba mı yükledin hahahııı pardon piston & colombo takmıstın 1 ay sonra da bunları gerı sokmustun senın o yukledıgın arabayı hatırladım.
![]()
20 bin liralık ekstra mı olur diye yazmışsın doğru filtreli egsozlu wimmer yazılımlı olmaz.bu setup senın yuklemeyi bildiğin en iyi specler
Clio RS'e 20 bin lira ekstra mı olur diyen arkadaşlar varsa face'den bana ulaşsın ben onların meraklarını gidereyim.
Cihan, Seckin, arkadaşlar sağolun gördüklerinizi doğru şekilde aktardığınız için.
Cumhur EKMEKCİ
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
bu işler para işi ben taktım söktüm
sıfır aldıgım paraya cıkma olarak sattım
kapagımıda kendim işledim egzantrigimide kendim takıp kendim ayarladım
286 yı takabilen 304 üde takar fiyat farkı yok
he sen diyorsan paran yoktu yukleyemedin söktün
ben arabayı satacagım için söktüm aldıgım paralarada sattım malzemeleri
param olmasa 45 liraya gidip sıfır araba alamazdım
bu işleri 20bine yaptıysan orası seni baglar
zamanında hatırlarsan hersey içinde (egzantrigi kasnagı iticisi yayı sapkası) 5500 lira fiyat almıstın birinden demek kalan 15 bini baska yere harcamıssın
neyse
benim yapmak istedikten sonra yazılım haricinde kimseye ihtiyacım olmaz sen kafanı yorma
SLC donusmu yapiyon,RS isineverdigin rakam mekanik itici ve 304 egzantirik icinmi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ben fıyat aldıgım kısıyı ıyı bılıyorum da o adam olmasa senın ne kadar bılgılı oldugunu gorucem
sen 304 montajını ne sanıyosun standart egz takmaya benzemez bn senın gıbı pıston egz yapsaydım 20 defa yapardım
onemlı olan 45 lıra sıfır araba almak degıl. o parayı rıske atabılcegın arabaya yatırmak
walla kafamı yormuyorum bana sen fazla bılmıslık yapma ıcraat yap bnm arabama yaptıgım masrafı bn bılıyorum yenı RS alanlara akıl ver onların arabaların parcalarını elestır
bnı elestrebılcek adamın en az bnm yaptıgım iş kadar iş yapması lazımkı onu kale alayım
selcuk burda sen degıl baska bırı olsaydı bu durum cok farklı olurdu neyse fazla burda yazıp cızmıcem alıskın degılm pek hadı bana eywalla
Cumhur EKMEKÇİ
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
arkadaşlar gerçekten birbirimizin kalbini kırıyoruz boşverin cumhur selçuk hepimiz birbirimizi tanıyan adamların bize yakışmaz allah herkezin kalbine gore versin diyelim kapatalım konuyu boşverin...
Arkadaşlar bu iki araç ile ilgilenıyoruz boya takıntımız yok şasi ve direkler temız kazasız olması temennimiztabiki alıcakken daha temızlerını almak isteriz ama ilk aşamada bütçe sorunumuz mevcut bu iki araç hakkında net bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevınırm...
Connecting site...
Connecting site...
xbox live : YsnErhn
evet sarı eski ur aracın içi biraz yıpranmış halde ayriyetten bundan 2 sene önce çok güzel gidiyordu ama şimdi ne durumda bilmiyorum aynı gitmedigini söylüyorlar ama çok güzel gitse bile gider kusurlarını kapatmayı gideri becerebilecekmi orasıda alıcıya kalmış tabiki ..
İlandakilerin haricinde 2009 model kırmızı Clio3 Rs var.
Değişenler ;
-Ön tampon / far / radyatör-alternatör / klima pompası
-Sağ z rot kolu ve debriyaj değişecek.
27,800km
42500TL
On tampon, vb. neden degisti? Kaza mi?
Connecting site...
bahsettiğiniz ilan sanırım clio3rs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)