User Tag List

Sayfa 152/221 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202 ... SonSon
4197 sonuçtan 2.870 ile 2.888 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ///Mdrive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çağrı sağolsun servise sorgulattı, okan kardeş haklı çıktı. Ben aracı söze güvenip baktırmadan aldım, arayıp aracı iade edicem. Eyvallah.
    aracın o şekilde olduğunu satın aldığın adamda bilmiyor belki sende dediğin gibi bilmiyorsun ama senden sonrada çok yakınımda o aracı alabilirdi bu yüzden açık açık bildiklerimi yazdım
    ne senin aracın diye nede önceki atışmalarımız yüzünden değildi bu daha önceki postlara bakarsan burda bir çok insanı aydınlattım açık açık diğer araçlarıda yazdım
    sen bilmiyorum diyorsan ve gerçekten bilmeden aldıysan buraya sorgulasaydın sanada açık açık aracı anlatırdım bunları şahsi algılamayı bırak sana önerim motor numarasınıda kontrol et başın ağrır
    umarım kimse zarar görmeden halledersiniz eyv

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimizden gelen bişi olursada çekinme yardımcı olmaya çalışırız "renault" olsun yeterki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın o şekilde olduğunu satın aldığın adamda bilmiyor belki sende dediğin gibi bilmiyorsun ama senden sonrada çok yakınımda o aracı alabilirdi bu yüzden açık açık bildiklerimi yazdım
    ne senin aracın diye nede önceki atışmalarımız yüzünden değildi bu daha önceki postlara bakarsan burda bir çok insanı aydınlattım açık açık diğer araçlarıda yazdım
    sen bilmiyorum diyorsan ve gerçekten bilmeden aldıysan buraya sorgulasaydın sanada açık açık aracı anlatırdım bunları şahsi algılamayı bırak sana önerim motor numarasınıda kontrol et başın ağrır
    umarım kimse zarar görmeden halledersiniz eyv
    murat blogu sorgulatsana kapakda deĞİŞİkde kapak sorun deĞİl bloga bakiver kardeŞİm okana ek olarak
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zan altında kalmama adına bende bir sorgulattım, sonucta araya yıllar girmiş gözümüzle gordugumuz seyden yalancı cıkmayalım hesabı
    kayıtlar hala gecerli, eb plaka uzerinden cıkıyor
    dısarda yapılmıs işlemi hadi inkar edersin belkide servisten cıkan kayıttan kimi suclucaksın, hersey zaten acık sekilde cıkıyor
    bundan sonrası kafayı karıstırır biraz, kimse aracı ustlenmek istemez. umarım çözülür
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

///Mdrive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aldığım arkadaşı aradım bir şekilde çözülecek, ben güvenip baktırmadan bilmeden aldım. Ya geriye alacak yada takas edicez bir şekilde çözülecek. Neticeyi yazarım.
    reel power, M power, feel it!

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olaya bak şaka gibi helal la okan.Bu arada okanı sevmiyo olabilirsiniz.Fakat clio rs camiasında bişey söylüyosa bi bildiği vardır.Lafının dinlenmesinde fayda var
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

brktsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Df kaskodan alınıp toplanmış rs mi şimdi zeytinburnundaki

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 senesi rahat var belki daha fazla 07lal plakalı iken maslak paşaoğlunun orda kenara atılmış vaziyette görüp alır toplarım mantığıyla sorgulama yapmıştım,denilenlerin fazlası var eksiği yok.
    Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olaya bak şaka gibi helal la okan.Bu arada okanı sevmiyo olabilirsiniz.Fakat clio rs camiasında bişey söylüyosa bi bildiği vardır.Lafının dinlenmesinde fayda var
    rs sever arkadaşlara rs sahipleri arkadaşlara rs alacak arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum çalışıcamda neyse o yalan dolana gerek yok zaten piyasada temizide leşide var önemli olan aracın ne olduğunun bilinerek alınması satan kişininde bunu dürüstçe söyleyip isteyene aracı vermesi her malın bir alıcısı var yarın öteki gün yüzyüze bakıcak insanlarız bu piyasada..

Alıntı brktsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Df kaskodan alınıp toplanmış rs mi şimdi zeytinburnundaki
    df kaskodan toplanmadı o yüzden pert kaydı yok serviste cepten toplandı zaten o dönemde aracın sahibide renaultta çalışan bir servis elemanıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs sever arkadaşlara rs sahipleri arkadaşlara rs alacak arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum çalışıcamda neyse o yalan dolana gerek yok zaten piyasada temizide leşide var önemli olan aracın ne olduğunun bilinerek alınması satan kişininde bunu dürüstçe söyleyip isteyene aracı vermesi her malın bir alıcısı var yarın öteki gün yüzyüze bakıcak insanlarız bu piyasada..

df kaskodan toplanmadı o yüzden pert kaydı yok serviste cepten toplandı zaten o dönemde aracın sahibide renaultta çalışan bir servis elemanıydı
    öle bir araç daha var bu sadece acaba omu dedim belki araç hurdaya belkide tekrar yapılıp piyasaya çıkmıştır.Çok ciddi bir kazasıda yok ç-önden darbeli.bahsettğim olayın temiz 10 senesi var.Bu arada Murat olsun yada bir başkası bilerek yada bilmeden mağdur olmuş olabilir.Varsa bu tip kişiler elini önce vicdanına koysun herşey fani değil dostlar.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vicdanı bosver herkes ekmeginin pesinde garipsememek lazım
    3 4 lira kar ettinmi vicdanın rahatlar
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vicdanı bosver herkes ekmeginin pesinde garipsememek lazım
    3 4 lira kar ettinmi vicdanın rahatlar
    O zaman diyecek söz yok herkes bir gün bedelini gnahını çeker herkes kendi vicdanından sorumlusur diyelim.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brktsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman diyecek söz yok herkes bir gün bedelini gnahını çeker herkes kendi vicdanından sorumlusur diyelim.
    Insallah cezasini cekerler aynen.yatacak yerleri yok o tur adamlarin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardeş yazdıklarından clio rs ile ilgili ne kadar bilgili olduğun anlaşılıyor. ben bu araçla ilgileniyorum bütçem doğrultusunda. Senin bu araca dair bir bilgin var mı ? önerir misin ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90727344/detay
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş yazdıklarından clio rs ile ilgili ne kadar bilgili olduğun anlaşılıyor. ben bu araçla ilgileniyorum bütçem doğrultusunda. Senin bu araca dair bir bilgin var mı ? önerir misin ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90727344/detay
    araç 8-9 sene çorluda kaldı ilk dönemler çok temiz bakıldı umut diye birindeydi kapalı garajında senelerce muhafaza edildi arada tuning buluşmalarına çıkardı
    sonra çorluda 2-3 el değişirdi diğer sahipleri gençti baya hırpaladılar aracı ufak tefek boyaları vs vs oldu ama motor kaporta hala iyidi
    daha sonra aracı istanbuldan alican aldı motorda bir sorun yaşadılar açmışken üst kapağı işlendi yazılım vs vs ufaktan hızlandırıldı araç
    Sonrasında izmite satıldı volkan temiz baktı araca keyfi olarak komple rengini değiştirdi şuanki rengine çevrildi sonrasındada güzel fiyata ankaraya gitti araç
    ne olduysa orada kafalar karıştırıldı kafa iddiaları var ama ben çok büyük bir olay geçirdiğinide sanmıyorum o aracın kaza bakımından ankarada uzun zamandır satılıklarda
    gidip bakılmasında fayda var fiyat bence uygun gidip motor kompresyonuna , vanos kasnağına, rölanti valfine başta olmak üzere baktırın
    genelde clio rs lerin kronik sorunu subap yakalamasıdır gaydı düşürür ve yanma odasını dağıtır yanma odasına ucuza kaçılarak düzeltilmeye kalkıp öyle takılır kapak
    bunu kompresyon testinde genelde ilk göz triger tarafı olan göz subap yakalar o gözün kompresyonuna dikkat edilmeli diğer gözlerle alakasız bir değer çıkıyorsa uzak durun derim
    güzel bir kaportacınında incelemesinden geçtikten sonra pazarlıkla büyük bir sıkıntısı yoksa bence alınabilecek bir araç ilanlarda duranların içinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ediyorum, eline koluna vaktine sağlık bu bilgiler doğrultusunda bir görüşeceğim satıcıyla. detayları size de iletirim
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84642378/detay

ilandaki aracın durumu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84642378/detay

ilandaki aracın durumu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
    Son muayenesi silivri/kavaklı istasyonunda olmuştu,orada çalışırken rastlaşmıştık.
    Çok düzgün bi araçtı yalnız geldiğinde getiren muameleci yolda öyle sıktım böyle uçtum tarzında konuşmalar geçmişti,sentesi bariz atlaktı(tahminimce basıklığa aldırış etmeden her tümsekten uçtu).
    Aracın uzun süre yattığından sahibi yurtdışındamı askerdemi ne olduğundan annesi muamelecilere verip muayene yaptırmıştı.
    Bu dediklerim 83.xxxkm'deydi,şuanki motor kondisyonu hakkında bilgim yok ama o temizlikle gözü kapalı alınır,iyi bi pazarlıkla tabi.
    Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son muayenesi silivri/kavaklı istasyonunda olmuştu,orada çalışırken rastlaşmıştık.
    Çok düzgün bi araçtı yalnız geldiğinde getiren muameleci yolda öyle sıktım böyle uçtum tarzında konuşmalar geçmişti,sentesi bariz atlaktı(tahminimce basıklığa aldırış etmeden her tümsekten uçtu).
    Aracın uzun süre yattığından sahibi yurtdışındamı askerdemi ne olduğundan annesi muamelecilere verip muayene yaptırmıştı.
    Bu dediklerim 83.xxxkm'deydi,şuanki motor kondisyonu hakkında bilgim yok ama o temizlikle gözü kapalı alınır,iyi bi pazarlıkla tabi.

çok çok teşşekkür ederim yardımcı olduğunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)